Hraní Nirvany
Pravidla fóra
- Regular John
Nikdo nepíše, že byl blbý kytarista, tak se vzpamatujturbo_MaCk píše:toš já ybch t to taky zahrál... otázka je kolik si složil podobných válů... Troufám si tvrdit, že bych to zahrál i zazpíval, ale není to nic lehkého. Naprostá kktina tvrdit, že je blbej kytarista. Blbej kytarista, co dokázal víc, ne žmi všichni dohromady. Opravdu, enchápu, co si dokážete tím, že ho označíte za nulu. šichnis tejně dobře víme, že nuly sme mi, co tu yvsedáváme na fóru, naprosto zvráceně obdivujeme aparáty a kytary, místo aby sme se snažili cokoliv vytvořit.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
důležitá je i věc pohledu.... Učelem hudby je se sebevyjádřit. Cobainova hudba odráží jeho osobnost. Stejně , ajko by on nezahrál satriániho, měl by satriáni problém zahrát jeho.McKozias píše:sak hraje..ale na skladani nemusis byt kytarovy skill jak ja nvm satriani nebo co
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
ano..ale spis bych rekl ze by on nezahral satrianiho a satriani neposkladal jeho hudbuturbo_MaCk píše:důležitá je i věc pohledu.... Učelem hudby je se sebevyjádřit. Cobainova hudba odráží jeho osobnost. Stejně , ajko by on nezahrál satriániho, měl by satriáni problém zahrát jeho.McKozias píše:sak hraje..ale na skladani nemusis byt kytarovy skill jak ja nvm satriani nebo co
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Cobain neprorazil tím jak hrál ale co hrál a v jaké době. Pokud to samé zahraješ dneska, tak je to pase. V té době to bylo něco úplně jiného než je to dnes. Byl to vynikající skladatel, ale o náročnosti jeho songů vypovídá to že se je učí hodně kytaristů jako svůj první song. Kolik lidi se učilo jako první song nirvanu a kolik satrianiho?
Final Frontier
turbo_MaCk: Ale sam bys moh uznat, ze je blbost napsat, ze dobrej kytarista je ten, kdo dokaze svoji hudbou (v pripade, ze rikas kytarista, tak se pravdepodobne bavime o hre na kytaru) neco vyjadrit a pak napises, ze Zakk a Slash proti Kurtovi nejsou kytaristi... A to Kurt teda podle me svoji hrou na kytaru nevyjadril absolutne nic
Kurt si brnkal jednoduchy veci, jako doprovod ke svymu textu - a prave tim textem neco vyjadroval, ale tou kytarou fakt ne...
Naproti tomu Zakk i Slash podle me dokazou prave tou kytarou vopravdu neco vyjadrit, neco rict! Slash teda asi vic, Zakk hraje spis tvrdarny, ale taky ma melodicky sola, ktery te chytnou
EDIT: A jinak Jaguar master ma naprostou pravdu, pod to bych se podepsal
Naproti tomu Zakk i Slash podle me dokazou prave tou kytarou vopravdu neco vyjadrit, neco rict! Slash teda asi vic, Zakk hraje spis tvrdarny, ale taky ma melodicky sola, ktery te chytnou
EDIT: A jinak Jaguar master ma naprostou pravdu, pod to bych se podepsal
Guitars: Epiphone SG G400 Cherry Lefty - Seymour Duncan SH-6 Bridge + Neck
BaCH Explorer Ebony Lefty
Strings: D´Addario 10
Picks: Dunlop - zelený, Dulop Slide
Effects: Dunlop MXR ZW-44 Overdrive, EHX Pocket Metal Muff
Accessories: ORX, Rockcase, Rockcable
Electro-Acoustic guitar: Ashton
BaCH Explorer Ebony Lefty
Strings: D´Addario 10
Picks: Dunlop - zelený, Dulop Slide
Effects: Dunlop MXR ZW-44 Overdrive, EHX Pocket Metal Muff
Accessories: ORX, Rockcase, Rockcable
Electro-Acoustic guitar: Ashton
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
a toe právě ono... ty v tom hledáš melodii.... já v tom hledám ěnco jinýho. všechno to je o povaze.. já sem ryze lablní člověk. Líbí se mi manson líbí se mi 65days of static. toto mě oslovuje. Guns'n'rosses mě nudí, ikdyž taky od nich pár songů hraju. ale ta hudba se mě nedotká, nerozbuší se mi srdc do rytmu, nedokážu se na to válet po zemi a třískat kajtrou do reproboxu....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tento thread je o hraní Nirvany, ne o rozebírání schopností jejího frontmana. Pokud chcete pokračovat v této debatě, přesuntě se do Skupin
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=4026
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=4026
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008