Basa na rock stylu A7x

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět

Co byste volili ?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

hendy9
Kontaktovat uživatele:

Basa na rock stylu A7x

Příspěvek od hendy9 »

Tak si budu kupovat basu. Mam tyhle možnosti:

http://kytary.cz/squier-by-fender-squie ... 58:0:0:1:0

http://kytary.cz/epiphone-thunderbird-b ... 16:0:0:1:0

Chci hutnější zvuk a malou indukci. Nechci basu ve stylu Marcuse mullera-moc vejšek. Chtěl bych jí použit na "kilový" podklady a nákej ten výjezd/ sjezd. Nic jazzovýho

Vůbec nemam zkušenost s těma kopiema Fendra , tak kdo to měl , tak napište-co, jak...A jak se dá vůbec slapovat na Thunderbirda. Příde mi to trochu nepřiroyený...
k úspěchu nevede výtah musí se jít po schodech
afektband

Příspěvek od afektband »

Ve zvuku bas se moc nevyznam, tak aspoň napíšu, že Johny hraje na musicmany, který honí přes G&K.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
griper

Příspěvek od griper »

Na toho thunderbirda hraje jeden basák z náchoda. Tu basu sem si zamiloval :)

Menujou se Sulk...
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Mě se Thunderbird líbil poslední tři roky, ale od tý doby co poslouchám A7x mě nakazil Fendrovskej styl
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Ty musicmany...dělá jenom kopie jenom Stagg. Neni náká slušnější firma , která se do nich vrhla?
Lamps

Příspěvek od Lamps »

Tak já můžu doporučit tuhle bassu - http://kytary.cz/squier-by-fender-frank ... 58:0:0:1:0

Zvuk má vážně pěkný a hraje se na ní krásně.. vlastní zkušenost..
Jinak z těch 2 co máš tady bych doporučil spíše tu Squierku.
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Nevi, zvukově by byl ten squiert zajímavej , ael disanově se mi moc nelíbí. Jinak je tu někdo kdo hrál na musicmena od Fokuse. Já sem slyšel , že ty Fokusy, když se vyráběli , tady u hořic byly perfektní, ale ted už sem se v tom ztratil
.:DannY:.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .:DannY:. »

hendy9 píše:Nevi, zvukově by byl ten squiert zajímavej , ael disanově se mi moc nelíbí. Jinak je tu někdo kdo hrál na musicmena od Fokuse. Já sem slyšel , že ty Fokusy, když se vyráběli , tady u hořic byly perfektní, ale ted už sem se v tom ztratil
BUDAJ měl Fokus MM... jinka píše se SQUIER...
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Já ho měl taky. Ale byl to Fade, což je ten druhej Fokus. A byla ta výborná basa. Altivka pětistrinka za 5100. Velice pohodlná a spousta zkušených basáků ríkalo, že by si ji klidně ode mě koupili jako záložku. Ale co jsem jedno udržel normální Fokus tak teda u mě nic moc...
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

.annY:. píše:
hendy9 píše:Nevi, zvukově by byl ten squiert zajímavej , ael disanově se mi moc nelíbí. Jinak je tu někdo kdo hrál na musicmena od Fokuse. Já sem slyšel , že ty Fokusy, když se vyráběli , tady u hořic byly perfektní, ale ted už sem se v tom ztratil
BUDAJ měl Fokus MM... jinka píše se SQUIER...
Ja som mal Fokusa to je pravda.Aby som onom neco mohol povedat tak pre zaciatocnika ako stvorena.dobre je spracovana,snimac troska slabsi aj ta elektronika ale inak je to lepsie ako ine lacne basy.Tez om hral na vseliakych Squaeroch ak to tak si pokusaj Prescion standart tie hraju celkom dobre...najlepsie je si basy radsej poskusat aby si po case nebanoval ze si chcel inu ako tu co budes mat:D
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Sem našel inzerát na skoro novou tu Ibanezu GSR 200, i když teda nejsem příznivez těhlech bas , atk to vezmu jako nouzovku a zkusim došetřit na nákýho Jazz Basse z Mexika. Asi nejlepší řešení. Už se musim dostat z toho nekonečnýho plácání v těhlech levnejch basách.

Jinak ten Musicman se vyrábí jak v Mexicu , tak i v Japonsku?

Ty máš ameriku ne Budaji?
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Musicman sa vyraba IBA V USA.v SAIN LOUIS OBISPO v CALIFORNII , juzne od LA mislim.To len Fender ma fabriku v USA,potom v Japonsku kde su taktiez dobre modely a nakoniec v Mexiku ktoe su take stredne dobre:D (tiez zalezi od kusu)
jicinskyampeg

Re: Basa na rock stylu A7x

Příspěvek od jicinskyampeg »

Baskytary f.Fender jsou nejpohodlnější nástroje na světě a zvukem se krásně protlačí v kapele.Takže komu nevadí tvar této baskytary vřele doporučuji jak na začátek a tak někomu na konec hudební kariéry ! Musicman a jeho nízko frekvenční basový zvuk , kdo si ho zamiluje neodchází...Hrajte na to ,co jste mohli ozkoušet a vás to oslovilo...Mějte se a hrejte co to dá! Hudba je ta nesladší droga jakou znám a jinej šnups zkrátka nepapám!!!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

jicinskyampeg píše:Baskytary f.Fender jsou nejpohodlnější nástroje na světě
Jak pro koho...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
permooon

Příspěvek od permooon »

fender je akorát předražená reklama.Ty dobrý kusy tak jak by měly vypadat se k nám vůbec nedostanou.U nás najdete ten "odpad"
Warwick Corvette $$ NT ASH 5str., Harley Benton PJ5DeLuxe
MarkBass LM250 Black, Warwick WCA 210,Warwick BlueCab 60
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“