Díky moc...Já jenom potřeboval cenu aspoň orientačně, protože to moc obvyklej amp není, tak aby za to nechtěl třeba 30 a víc. Ještě jednou dík.hal píše:Tak jsem volal Dušanovi a tu hlavu by postavil tak za 18 - 19tisíc. Když tak se s ním máš spojit a domluvit se osobně.afektband píše:Nemohl byste se mi prosím zeptat, jak by vyšla cenově hlava Soldano SLO 100? Že bych začal přes prázdniny šetřit. Díky.
Dodo Zeman(Shark) výroba aparátů
Pravidla fóra
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Tak ta stavebnice (jestli jsem to pochopil dobře) nevypadá špatně, navíc za tu cenu... Nějaký šikovný montér by to mohl dát dohromady coby dub a je pream jak víno!!! Kdyby to hrálo jak v těch ukázkách, tak není co řešit..
Kapela:
AV Guitar s EMG 81 + 85, Peavey 6505+, Orange PPC 412 V30
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Studio:
Reaper DAW, Focusrite Saffire Liquid 56, Focusrite Saffire 40, JBL LSR 305, GAP FC 1, Line Audio CM3´s, Shure SM 57, Soundking ED007, Audix OM 2, Audix D4, Audix i5, Akai LPD 8, Presonus Faderport, Hammerwave comps, 500 series rack by Vandaalelectronics, Golden Age Pre 573, LaChapell Audio Pre 583s
Zrovna soldano bych rekl ze nepatri mezi nejslozitejsi veci, dukazem budiz fakt, ze spoustu lidi si je doma stavi, sam jsem si to zkusil a zatim na tom hraju, ale nemel jsem zatim moc moznost srovnani s jinou celolampou. Ale oproti dualu nebo treba ty 5150 bych rekl, ze je to jednodusi, staci se podivat na schema. Ta cena je v necem jinym a ten zvuk asi taky:-D
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
především pan zemán dělá co vím pouze na očka... tvý peavey je prolezlí tišťákama. Podle mě učelem ale není udělat naprosto totožnej zvuk. Učelm je udělat dobrej zvuk...DirX píše:Tak malinký rozdíl tam byl ale fakt malinký....to se spíš zeptej ho chodí sem na forum ale zapomněl sem nickaž si vzpomenu během dneška tak se ozvu
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
ba, ba. dela vsecko (nebo skoro vsecko) pekne po staru.turbo_MaCk píše:především pan zemán dělá co vím pouze na očka... tvý peavey je prolezlí tišťákama. Podle mě učelem ale není udělat naprosto totožnej zvuk. Učelm je udělat dobrej zvuk...DirX píše:Tak malinký rozdíl tam byl ale fakt malinký....to se spíš zeptej ho chodí sem na forum ale zapomněl sem nickaž si vzpomenu během dneška tak se ozvu
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
on to ma jak si to vybral..
to taky nikdo nevyvrací jsen jsem to nevěděl...
pořád mi vrtá hlavou co teď....asi zkusím nakontaktovat někoho s tím "dualem" a srovnat to s tím soloheadem co mám...páč jinak to nedořeším co bude lepší volba..jestli 50w osvěčeného soundu nebo pořádných 100w něčeho neznámého...nebo nevím jestli brát dual s 50w...to je dilema sakra
ahoj, koukám, že tady frčej modernější ampy, ale už jsem se trochu OT o tom bavil vedle v tematu Marshall, ale sem to patří víc.) V dohledné době nic neplánuji, ale nevíte někdo, kdo by mohl u nás postavit hi-end kopii Fenderu 5E3 tweed? šasí si mohu objednat třeba od Tube Amp Doctor, pokud to bude nutné, ale jde mi o kvalitně udělaný zesilovač:)M
V Americe to dělá spousta různých značek, je to velmi populární aparát, ale co v ČR?
V Americe to dělá spousta různých značek, je to velmi populární aparát, ale co v ČR?
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
HOTMaples píše:ahoj, koukám, že tady frčej modernější ampy, ale už jsem se trochu OT o tom bavil vedle v tematu Marshall, ale sem to patří víc.) V dohledné době nic neplánuji, ale nevíte někdo, kdo by mohl u nás postavit hi-end kopii Fenderu 5E3 tweed? šasí si mohu objednat třeba od Tube Amp Doctor, pokud to bude nutné, ale jde mi o kvalitně udělaný zesilovač:)M
Jo HOT je na takovéto typy machr, i když dělá i hi gain apce. Jen ta cena nebude tak příznivá jako u pana Zemana...
Kapela:
Studio:
Studio:
HOT dělá skvělé aparáty takového vintage ražení...
akorát že už dělá jen "své" modely a na kopie už s**e...aspoň mě to takhle říkal. Ale jeho aparáty jsou fakt poctivá práce.
Já jsem u něj viděl něco na způsob Fendera s 2x 6V6 v konci přes desítku alnico jensen a hrálo to fakt velmi sladce
Akorát že u něj i to nejmenší kombíčko vyjde cca na 20t. - ale ta cena by mi v jeho případě vůbec nevadila... viz:
http://www.youtube.com/watch?v=0BkkleqvUqM
akorát že už dělá jen "své" modely a na kopie už s**e...aspoň mě to takhle říkal. Ale jeho aparáty jsou fakt poctivá práce.
Já jsem u něj viděl něco na způsob Fendera s 2x 6V6 v konci přes desítku alnico jensen a hrálo to fakt velmi sladce
Akorát že u něj i to nejmenší kombíčko vyjde cca na 20t. - ale ta cena by mi v jeho případě vůbec nevadila... viz:
http://www.youtube.com/watch?v=0BkkleqvUqM
Re:
malej dotaz. ten Dušan by byl schopný sehnat všechny potřebné součástky?hal píše:Tak jsem volal Dušanovi a tu hlavu by postavil tak za 18 - 19tisíc. Když tak se s ním máš spojit a domluvit se osobně.afektband píše:Nemohl byste se mi prosím zeptat, jak by vyšla cenově hlava Soldano SLO 100? Že bych začal přes prázdniny šetřit. Díky.
EDIT: Mě se to totiž zdá docela divné, že někdo dá dohromady něco takového za tak málo.
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodo Zeman(Shark) výroba aparátů
Tam nejde o součástky, ale o to, že neplatíš za značku. Plynou z toho výhody i nevýhody, které jsou jasné.
Řeknu ti to tak. Moje ESH bedna má cenu kolem 22 tisíc (nevím jak to je teď). Stejná bedna od Headway.cz vyjde na 5 tisíc + 8 za repráky. Headway dělá reproboxy pro ESH. Takže za cedulku si zaplatíš opravdu hodně. A to je jen česká firma.
Řeknu ti to tak. Moje ESH bedna má cenu kolem 22 tisíc (nevím jak to je teď). Stejná bedna od Headway.cz vyjde na 5 tisíc + 8 za repráky. Headway dělá reproboxy pro ESH. Takže za cedulku si zaplatíš opravdu hodně. A to je jen česká firma.
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Ale ty bedny dělaj podle výkresů ESH, který někdo musel vymyslet, ověřit v praxi a postupně upravovat do konečného stadia. Takže to, že někdo vyrobí neosazenou bednu neznamená, že je cena konečná. Myslím, že Headway nedělá a neprodává bedny podle ESH parametrů jiným zákazníkům.
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Jo, máš pravdu
Náš kytarista tam teď volal. Říkali, že nemůžou udělat naprosto stejný box jako od ESH. Musí změnit přední grill a nesmí tam dát ESH logo
Velká změna...
To bude mít Petr radost, že zneužívaj jeho plány na svý kšefty ...
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Kdo říkal, že to jsou jeho plány?
Když kouknu trochu nahoru, psal si, že změní grill a logo. Že by dělali jinou bednu tam nikde nevidím...
- rain
- Odborník
- Bandzone: http://bandzone.cz/hardrain
- Kontaktovat uživatele:
Hmm... a co chceš jako na překližkové králíkárně se čtyřma dírama "jiného" vymyslet???