MARSHALL JVM 410H

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
plachta.ko

MARSHALL JVM 410H

Příspěvek od plachta.ko »

Ahoj všichni!!! Chtělj sem se Vás pozeptat na zkušenosti s tímto zesíkem. Mám s ním docela problém a to hlavně ten, že na oranžový mód kanálu odd 1 mi při větším zesílení chytá brutální zpětnou vazbu. Nevím si s tím rady. gain je na 1 !!!! tak fak fakt nevím... používám kytaru Gibson Flying V, ktará má poměrně silné snímače, ale nejsem si jistý zda to má až takový vliv? Dříve jsem vlastnil Marshall JCM 900 HIGAIN 100 W a tam jsem žádnej problém neměl....Díky za Vaše postřehy!
zakk_wylde
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zakk_wylde »

možná máš snímač moc blízko strun, stojíš blízko bedny, špatná "flaška" v preampu
Gibson Les Paul Studio wine red/gold HW => Dunlop CryBaby 535 => MXR EVH Phase 90 => MXR stereo chorus => Marshall TSL602, kabely Monster ROCK
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Mám JVM205H. Ty zkreslenější mody mají IMHO poměrně dost gainu, v závislosti na nastavení korekcí apod. bych v tom neviděl přímo "kaz" ampu. Otestuj s jinou kejtrou, šůrou, v jiný místnosti apod...
plachta.ko

MARSHALL JVM 410H

DÍKY! Je pravda, že v určitých modech je toho gainu až příliš, ale já ho zase tam moc nepreferuju , jen se mi na doprovod více líbí charakteristika tohodle kanálu a štve mě to že ho nelze využít , jak bych potřeboval... s těma snímačema to zkusím, už mě to taky právě napadlo. Díky! Ještě mě napadlo na dnešní koncert nepoužít vysílačku, ale hrát přes kabel...no uvidíme...dám vědět jak jsem uspěl...
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

určitě to testuj i s dobrým kabelem, ještě je třeba možný, že je vadná lampa v preampu, přes kterou jde ten kanál, to je ale spíš sci-fi, takže zatím bych se nestrachoval.
plachta.ko

MARSHALL JVM 410H

No já už jsem o problémech s lampama slyšel...prý tyhle nový Marshally s lampama problémy mají, tak doufám, že budu vyjímka :)
plachta.ko

Re: MARSHALL JVM 410H

Tak už jsem to prodal a splnil si svůj sen...koupil jsem Marshall JMP 1 s koncem 9100 50/50 a k tomu JFX 1 BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARSHALL JMP 1 , MARSHALL 9100 monoblock 50/50, MARSHALL JFX 1, kytara GIBSON FLYING V, vysílačka Senheiser Freeport, struny Elixir 46 - 10, trsátka George Dennis 1,3 sharp
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“