Ahoj,
zajímaj by mě váš názor na tyhle dvě kytary. Která si myslíte, že je lepší?
Spíš na ty tvrdší styly. S Schecterama zkušenosti spíš nemám,ale co jsem zatim slyšel a četl tak super, přijde mi i hezčí o něco než ten Fender. Ale zase Fender je fender. Ještě jsem uvažoval o 7dmičce od schecteru, stejá série, dá se říct že ta samá kytara jako tenhle schecter ale má o strunu víc. Nevim no. Nehledě na to že ten schcecter je o něco levnější
http://www.music-city.cz/eshop/schecter ... ess=faab5b
http://www.musiccenter.cz/Fender-Specia ... H/:3:24554
Fender Showmaster FAT HH vs. Schecter Hellraiser C-1
Pravidla fóra
Já si myslim, že nezáleží na ceně, ale na zvuku.
Tak co se třeba sebrat a vyrazit do obchodu ?? Tam zjistíš, která ti padne do ruky a která ne. Která se ti bude líbit víc po zvukovej stránce atd...
Ale jestli na tvrdší styly, tak podle mě ten Schecter - má mahagonový dřevo i krk a to je výhoda pro tvrdší hudbu. Fendera bych na nějakej ten hardcore/metal fakt nedával, ale neni rozhodně špatnej(ale je to o vkusu a tom, jak co komu zní).
Tak co se třeba sebrat a vyrazit do obchodu ?? Tam zjistíš, která ti padne do ruky a která ne. Která se ti bude líbit víc po zvukovej stránce atd...
Ale jestli na tvrdší styly, tak podle mě ten Schecter - má mahagonový dřevo i krk a to je výhoda pro tvrdší hudbu. Fendera bych na nějakej ten hardcore/metal fakt nedával, ale neni rozhodně špatnej(ale je to o vkusu a tom, jak co komu zní).
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
- Regular John
"Fender je fender" na todle se vykašli... Fender je fender jen když jsou v něm single coil snímače
Ten Showmaster bude mít úplně jiný zvuk než ten Hellraiser, je tam jiné dředvo a úplně jiné snímače. Schectery v této cenové kategorii jsou skvělé, těch bych se nebál, zrovna na tento typ jsem slyšel spoustu kladných ohlasů, měl jsem podobného a byl vynikající.
Nejlepší bude když si je obě vyzkoušíš, ale jestli tě na tom Fenderu láká jen ten nápis, tak to se na něj vykašli
Ten Showmaster bude mít úplně jiný zvuk než ten Hellraiser, je tam jiné dředvo a úplně jiné snímače. Schectery v této cenové kategorii jsou skvělé, těch bych se nebál, zrovna na tento typ jsem slyšel spoustu kladných ohlasů, měl jsem podobného a byl vynikající.
Nejlepší bude když si je obě vyzkoušíš, ale jestli tě na tom Fenderu láká jen ten nápis, tak to se na něj vykašli