Fender Showmaster FAT HH vs. Schecter Hellraiser C-1

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Alesh
Kontaktovat uživatele:

Fender Showmaster FAT HH vs. Schecter Hellraiser C-1

Příspěvek od Alesh »

Ahoj,
zajímaj by mě váš názor na tyhle dvě kytary. Která si myslíte, že je lepší?
Spíš na ty tvrdší styly. S Schecterama zkušenosti spíš nemám,ale co jsem zatim slyšel a četl tak super, přijde mi i hezčí o něco než ten Fender. Ale zase Fender je fender. Ještě jsem uvažoval o 7dmičce od schecteru, stejá série, dá se říct že ta samá kytara jako tenhle schecter ale má o strunu víc. Nevim no. Nehledě na to že ten schcecter je o něco levnější

http://www.music-city.cz/eshop/schecter ... ess=faab5b

http://www.musiccenter.cz/Fender-Specia ... H/:3:24554
Horry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Horry »

Já si myslim, že nezáleží na ceně, ale na zvuku.
Tak co se třeba sebrat a vyrazit do obchodu ?? Tam zjistíš, která ti padne do ruky a která ne. Která se ti bude líbit víc po zvukovej stránce atd...
Ale jestli na tvrdší styly, tak podle mě ten Schecter - má mahagonový dřevo i krk a to je výhoda pro tvrdší hudbu. Fendera bych na nějakej ten hardcore/metal fakt nedával, ale neni rozhodně špatnej(ale je to o vkusu a tom, jak co komu zní).
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Regular John

Příspěvek od Regular John »

"Fender je fender" na todle se vykašli... Fender je fender jen když jsou v něm single coil snímače :lol:
Ten Showmaster bude mít úplně jiný zvuk než ten Hellraiser, je tam jiné dředvo a úplně jiné snímače. Schectery v této cenové kategorii jsou skvělé, těch bych se nebál, zrovna na tento typ jsem slyšel spoustu kladných ohlasů, měl jsem podobného a byl vynikající.

Nejlepší bude když si je obě vyzkoušíš, ale jestli tě na tom Fenderu láká jen ten nápis, tak to se na něj vykašli :D
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“