cannibalům si psal?Wohma píše:Necham to asi udelat v tom MIDI servisu, koneckoncu to mame za rohem od zkusebnyKazdopadne diky vsem.
Brno - prelampovani aparatu ENGL
Pravidla fóra
Psal, zatim bez odpovedi.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Nezajima me to, nemam cas se ucit neco, co mi minimalne dalsi rok bude k nicemu. Aparat uz je v MIDI servisu 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
mmjuz
- Odborník
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče firmy Midiservis ( pánové Kunc a Morávek ), tak to bych chtěl všechny Brňáky důrazně varovat. Jsou to opravdu zloději. Když jsem ještě pracoval v Huse na Provázku, tak jsme tam občas něco dávali na opravu, páč nikdo jiný po ruce v té době nebyl. Příklad, dovezli jsme mix na kterém nejely auxy. Morávek vyměnil po´táky, konektory a další věci, o které jsme nestáli, napočítal si 6000,-Kč a auxy stejně nejely a podobných příkladů bych měl více. Pak pan Hrbáček je také trochu podivín, jednou jsem si u něj nechal proměřit elektronky a dopadlo to také neslavně. Jináč kousek od něj v Žabinách bydlí takový mladý klučina Přemek Dofek, ten se dá použít, ve Šlapanicích je Michal Bauer, tomu bych se také nebál svěřit aparát a ještě vím o jednom profesorovi z VUT a ten se jmenuje William Kuhnel, jináč vyrábí nějaké snobácké butik aparáty, které vozí snad do Německa, nikdy jsem to hrát neslyšel. Ale opravit aparát bych určitě nechal u něj spíš než u Morávka.
Naposledy upravil(a) mmjuz dne 14.04.2009 7:48, celkem upraveno 1 x.
Michal Bauer je mykl, ne? S tim jsem byl prave v podstate domluveny, ale bohuzel nemel cas a ja to na nahravani potrebuju co nejdriv 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
To jo, spis slo o to, ze jsem ho prosil, aby prijel ke mne do zkusebny, protoze sam auto nemam, tak to uz je preci jen slozitejsi na koordinaci, kdyz bydli ve Slapanicih a pracuje ve Slatine 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Zdar, apec uz mam nejakej ten patek prelampovanejFerino píše:Wohmo, tak jak jsi dopad?
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Re: Brno - prelampovani aparatu ENGL
Jelikoz moje druha zkusenost s MIDIservisem uz byla mene radostna, tak jsem byl nucen hledat nahradu - a nasel jsem vice nez dobrou! Viz aparatury-f64/premek-dofek-opravy-a-upr ... 21632.html
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus