Vaše kapely
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
chlapi, proč máte všichni takovou zálibu v blití do mikrofonu... Je tady vůbec někdo, kdo je mi hudebním stylem trošku blíž?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

protože to "blití" je super a často se pojí s kvalitní muzikou (nepocítám Vaginal sickness,jablečný závin ve střevech aq jim podobné :_D )DJmanasek píše:chlapi, proč máte všichni takovou zálibu v blití do mikrofonu... Je tady vůbec někdo, kdo je mi hudebním stylem trošku blíž?
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
no já to taky nesnáším (to blití) a proto se k takovým radši nevyjadřuju...a docela mě překvapuje že to tolik lidí bere...Olihen píše:protože to "blití" je super a často se pojí s kvalitní muzikou (nepocítám Vaginal sickness,jablečný závin ve střevech aq jim podobné :_D )DJmanasek píše:chlapi, proč máte všichni takovou zálibu v blití do mikrofonu... Je tady vůbec někdo, kdo je mi hudebním stylem trošku blíž?a asi se moc takových lidí co by meli rádi to co ty nenajde přecejenom to v dnesní dobe neni zas tak populární
*bass >>> Squier Vintage Modified Jazz Bass
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
*komb >>> Line6 LowDown Studio 110
*cable >>> Adam Hall
*case >>> kufřík (+Warwick RB20505 B)
*stand >>> Warwick RS20800 B
*strings >>> Hartke HSB440
*effects pedal >>> Zoom B2
--------------------------------------
Ptal jsem se jednoho amíka z Kalifornie co znamená Californication... prej germanizace v americkém podání...
- DJmanasek
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
A, že se tak ptám, jaký styl si myslíš, že mě bere?Olihen píše:protože to "blití" je super a často se pojí s kvalitní muzikou (nepocítám Vaginal sickness,jablečný závin ve střevech aq jim podobné :_D )DJmanasek píše:chlapi, proč máte všichni takovou zálibu v blití do mikrofonu... Je tady vůbec někdo, kdo je mi hudebním stylem trošku blíž?a asi se moc takových lidí co by meli rádi to co ty nenajde přecejenom to v dnesní dobe neni zas tak populární

V sobotu jsme odehráli první koncert ve čtyřech.
Tohle je písnička co ted budeme nahrávat. Pravda není to naše nejlepší, ale máme ji rádi
Obraz je kvůli tytrubce zhoršenej, nazvučení samotný bylo horší už na koncertě - utopený kytary a basa tady taky není slyšet.
Té falše v refrénu si nevšímejte, to zpívaj lidi
http://www.youtube.com/watch?v=7F0d-aPu ... AF&index=0
Dávám to sem abych potěšil DJe, taky nemám rád blití
Tohle je písnička co ted budeme nahrávat. Pravda není to naše nejlepší, ale máme ji rádi
Obraz je kvůli tytrubce zhoršenej, nazvučení samotný bylo horší už na koncertě - utopený kytary a basa tady taky není slyšet.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
- Stanley
- Kontaktovat uživatele:
Trošku jo, ale ne mocDJmanasek píše:chlapi, proč máte všichni takovou zálibu v blití do mikrofonu... Je tady vůbec někdo, kdo je mi hudebním stylem trošku blíž?
Edit: Juhůůůůůů, tisíc, tisíc! *začne radostně poskakovat kolem svého tisícího příspěvku*
Basuju: Jackson C20
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Kejtruju: Apollo DMG-1200
Apec: Laney H160b, Peavey Blazer 158, Kustom KLA 10
Kejbly, struny: Warwick
Prcátka: Dunlop .68, Brain .71
Moc pěkný.KIWI píše:V sobotu jsme odehráli první koncert ve čtyřech.
Fenk jů very mač!kmanglogi píše:
Moc pěkný.
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
no já myslim že neco podobnýho stylu kterej hrajeteDJmanasek píše:A, že se tak ptám, jaký styl si myslíš, že mě bere?Olihen píše:protože to "blití" je super a často se pojí s kvalitní muzikou (nepocítám Vaginal sickness,jablečný závin ve střevech aq jim podobné :_D )DJmanasek píše:chlapi, proč máte všichni takovou zálibu v blití do mikrofonu... Je tady vůbec někdo, kdo je mi hudebním stylem trošku blíž?a asi se moc takových lidí co by meli rádi to co ty nenajde přecejenom to v dnesní dobe neni zas tak populární
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
- DJmanasek
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
NO, právěže ani ne, nejvíce mě bere takový soul/funkOlihen píše:no já myslim že neco podobnýho stylu kterej hrajeteDJmanasek píše:A, že se tak ptám, jaký styl si myslíš, že mě bere?Olihen píše: protože to "blití" je super a často se pojí s kvalitní muzikou (nepocítám Vaginal sickness,jablečný závin ve střevech aq jim podobné :_D )a asi se moc takových lidí co by meli rádi to co ty nenajde přecejenom to v dnesní dobe neni zas tak populární
Kiwi - upraven počet citací na 3

Náhodou jsem narazil na http://www.mkmb.cz/swamp/ - předpokládám, že to je ještě za doby starého kytaristy...Red Bull píše:http://bandzone.cz/swamp
Jsem jejich novej kytarista
To Red Bull: Chtěl jsem se zeptat, proč je předělanej ten úvodní riff v Sám sobě smrtí? Mně osobně se ta verze na mkmb líbí víc
Jinak jsem zvědav i na názor ostatních...
LP Epi SP.II, Laney 65W (hybrid)
Homer:Podle testu jste oba idioti.
Lenny:Fakt? Díky. Kolik jsme dlužni?
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jj správně profil na MKMB je neaktualizovaný, takže i nahrávky jsou s Václavem. Bohužel Václac odešel náhle a zbyly po něm jen nahrávky s nízkou kvalitou, takže se spousta věcí pozměnilo občas k obrazu mému a občas k obrazu kapely. Ten začátek Sám sobě smrtí se mi taky líbil, ale bohužel nikdo neví jak je to zahrané, já se svojí výbavou to nejsem schopen ani napodobit, nebo spíš jsem nebyl schopen, proto jsem to pozměnil a ono se to tenkrát v kapele líbilo. Václav byl dobrý kytarista, ale styl jeho hry je pro mě trošku nespecifický. Hrál například v Drop D já hraju E A D G B E - takže i v tom je změna. Já prostě dělám věci podle sebe, to je moje největší chyba. Jinak já přišel do Swampu, jako kytarista co hrál cca 2,5 roku. Václav hrál přes 10. 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Jo tkhle, díky za objasněníRed Bull píše:Jj správně profil na MKMB je neaktualizovaný, takže....
Jinak přeju, ať to hraje
LP Epi SP.II, Laney 65W (hybrid)
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jo já to kdysi zkoušel hrát, ale pořád si držím názor, že pro lidi je lepší melodie, kterou se lehčeji zapamatují, proto jsem tam tu melodii s chutí nacpal. Kytarově je 100% zajímavější to co hrál Václav. Tím jsem si jist.
"MOJO" kills modern music...