Praskání v Aktivce...

Aktivní reproboxy, pasivní reproboxy, zesilovače, ...
Odpovědět
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Praskání v Aktivce...

Příspěvek od Ragnar »

Zdravim,
Dneska nám přišla zpěv. aparatura do zkušebny.
Jedná se o Audix OM2 mixáček Tapco +
http://kytary.cz/behringer-eurolive-b21 ... 50:0:0:1:0

... k problému... ze zvukem sem nadšenej, reprodukce je věrná,hlasitostně stačí apod. takže bych si jí rád nechal... jenže...
Všechno je v pořádku jen než basák zabasuje, v tu chvíli se z bedny začne ozívat takový praskání (lupání, nevim jak to popsat...) a nepřestane dokud ten basovej ton nedozní. Nevim jestli to je tim že ty basy s tou bednou třesou(zkoušeli sme jí i držet ve vzduchu, držet na zemi apod, nepomohlo to), jestli to může bejt způsobený zásuvkou(máme jen jednu..)...prostě fakt nevim. Dělá to i když je mikrofon odpojenej.

Navíc, asi na půl hoďky to přestalo, vklidu sme hráli a pak to zase začlo. Nechápu to.

Víte někdo o co jde? Nerad bych jí posílat zpět protože nám vážně vyhovuje co se týče kvality a hlasitosti...
Jens Ludwig
Odborník

Příspěvek od Jens Ludwig »

stahni si na mixu basy na mikrofonu uplně na minimum....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +

omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
striska
Kontaktovat uživatele:

Re: Praskání v Aktivce...

Příspěvek od striska »

Ragnar píše:Zdravim,
Dneska nám přišla zpěv. aparatura do zkušebny.
Jedná se o Audix OM2 mixáček Tapco +
http://kytary.cz/behringer-eurolive-b21 ... 50:0:0:1:0

... k problému... ze zvukem sem nadšenej, reprodukce je věrná,hlasitostně stačí apod. takže bych si jí rád nechal... jenže...
Všechno je v pořádku jen než basák zabasuje, v tu chvíli se z bedny začne ozívat takový praskání (lupání, nevim jak to popsat...) a nepřestane dokud ten basovej ton nedozní. Nevim jestli to je tim že ty basy s tou bednou třesou(zkoušeli sme jí i držet ve vzduchu, držet na zemi apod, nepomohlo to), jestli to může bejt způsobený zásuvkou(máme jen jednu..)...prostě fakt nevim. Dělá to i když je mikrofon odpojenej.

Navíc, asi na půl hoďky to přestalo, vklidu sme hráli a pak to zase začlo. Nechápu to.

Víte někdo o co jde? Nerad bych jí posílat zpět protože nám vážně vyhovuje co se týče kvality a hlasitosti...
Pokud to máš v záruce, tak bych to neřešil a poslal zpátky.
jokotavaho

aktiv

Příspěvek od jokotavaho »

To se stává často u levnějších aktivek. Bývaj tam zprasené repráky, tak se nebát a reklamovat. Já to, taky už absolboval a pak už byl klid. A vubec neomezovat se nákým stlumováním basu. TO nepomuže a furt ti to bude prskat a akorát z toho budeš neštěstnej. Hned to vyměn!
Odpovědět

Zpět na „Zesilovače a reproboxy“