Crate V50 palomino.Co vy na něj?
Pravidla fóra
-
HFeathers89
Crate V50 palomino.Co vy na něj?
http://www.musiccenter.cz/Crate-V50-Palomino/:3:34292
Včera sem jí přivezl domů a je to nádhera. Oproti klasikovi má oddělené korekce, pro každý kanál vlastní reverb. Je dodávána s footswitchem a s kolečky. A co je nejdůležitější je to, že se vyrábí jen 2x12 a repro json celestion seventy!!! Vypadá to, že kluci z musiccenter nepobrali moc inteligence když nepoznají 2x12... Co je potřeba vědět je to, že to kombo je obrovské a važí něco kolem 30 kilo... Málem mi chcípla ruka. Jediné co je na tomto kombu špatné je to, že se prodává jen na musiccenter, protože přístup prodavačů v této prodejně je přinejmenším hodně zvláštní a nepříjemný. Ale zpátky ke kombu. Čistý kanál je opravdu dokonalý. Zadá si i s Voxem Ac30. Skvěle reaguje při měnění ekvalizace. Je to dost dobrý základ pro zkreslovací krabičky. Druhý kanál je velice příjemný overdrive. Nemá tak silné zkreslení jako klasická V50. Je to takový jemný crunch. Jak už sem psal má reverb pro každý kanál zvlášť a i ten je dost povedený.Navíc je spínatelný footswitchem. Chyby jsem zatím žádné neshledal, ale tomu se nemůžete divit, mám ho jen dva dny.
Včera sem jí přivezl domů a je to nádhera. Oproti klasikovi má oddělené korekce, pro každý kanál vlastní reverb. Je dodávána s footswitchem a s kolečky. A co je nejdůležitější je to, že se vyrábí jen 2x12 a repro json celestion seventy!!! Vypadá to, že kluci z musiccenter nepobrali moc inteligence když nepoznají 2x12... Co je potřeba vědět je to, že to kombo je obrovské a važí něco kolem 30 kilo... Málem mi chcípla ruka. Jediné co je na tomto kombu špatné je to, že se prodává jen na musiccenter, protože přístup prodavačů v této prodejně je přinejmenším hodně zvláštní a nepříjemný. Ale zpátky ke kombu. Čistý kanál je opravdu dokonalý. Zadá si i s Voxem Ac30. Skvěle reaguje při měnění ekvalizace. Je to dost dobrý základ pro zkreslovací krabičky. Druhý kanál je velice příjemný overdrive. Nemá tak silné zkreslení jako klasická V50. Je to takový jemný crunch. Jak už sem psal má reverb pro každý kanál zvlášť a i ten je dost povedený.Navíc je spínatelný footswitchem. Chyby jsem zatím žádné neshledal, ale tomu se nemůžete divit, mám ho jen dva dny.
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
No, byl jsem zvědavej, kdo tu o něm napíše první
.
Jak psal Otis, je škoda, že to má tak málé zkreslení a musí se do dokopnout krabkou. Jinak jsem viděl někde na netu malou ukázku a kombo se mi zdálo fakt vydařené. A v musiccentru je to normál. Mají na netu napsaný, že Epi SG G400 má šroubovaný/lepený krk. Když jsem jim napsal, tak mi napsali, že šroubovaný. Když jsem jim napsal, že by měla mít lepený, tak napsali, že je lepený. A nakonec mi napsali, že je šroubovaně lepený bo co
.
Takže neni se čemu divit, že ani neví, že je to 2x12
EDIT: Mohl bys časem dodat nějaký zvukový ukázky a třeba i fotos
Jak psal Otis, je škoda, že to má tak málé zkreslení a musí se do dokopnout krabkou. Jinak jsem viděl někde na netu malou ukázku a kombo se mi zdálo fakt vydařené. A v musiccentru je to normál. Mají na netu napsaný, že Epi SG G400 má šroubovaný/lepený krk. Když jsem jim napsal, tak mi napsali, že šroubovaný. Když jsem jim napsal, že by měla mít lepený, tak napsali, že je lepený. A nakonec mi napsali, že je šroubovaně lepený bo co
Takže neni se čemu divit, že ani neví, že je to 2x12
EDIT: Mohl bys časem dodat nějaký zvukový ukázky a třeba i fotos
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
-
HFeathers89
Fotky sem dám ještě dneska. Problém bude se zvukovejma ukázkama... Mám přísernou zvukovku. Fakt hroznou..
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
až na to, že ten "klasicekej" má to velký zkreslní ošetřeno právě polovodičovejma diodama a de s jeho úrovní barva zvuku totálně doprdele. TEda měl sem to rozdělané jen chvilku a našel sem tam operační zesilovač, kterej je většinou prvním stupněm diodovýho zkreslení. Víc sem to neřešil... Vkaždým případě ten původí má zkreslení spíše krabičkové, než aparátové...Otis píše:Škoda toho zkreslenýho kanálu. Já osobně bych preferoval něco víc nakopnutýho,protože zkreslovat lampu krabkama by mi asi bylo líto...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Však taky neporovnávám s původním. Ale mrvit lampu krabkou je vážně veliká škoda.To už radši přišetřit a jít do něčeho fakt našláplýho,než do Crate.Uznávám,že poměr cena/výkon je velmi dobrej,ale i tak jsou Pro mě Craty takovym tim řešenim položenym nízko u země,kdy drtivá většina lampovejch aparátů na tom bude líp. Na druhou stranu je to oproti tranďáku krok vpřed.turbo_MaCk píše:až na to, že ten "klasicekej" má to velký zkreslní ošetřeno právě polovodičovejma diodama a de s jeho úrovní barva zvuku totálně doprdele. TEda měl sem to rozdělané jen chvilku a našel sem tam operační zesilovač, kterej je většinou prvním stupněm diodovýho zkreslení. Víc sem to neřešil... Vkaždým případě ten původí má zkreslení spíše krabičkové, než aparátové...Otis píše:Škoda toho zkreslenýho kanálu. Já osobně bych preferoval něco víc nakopnutýho,protože zkreslovat lampu krabkama by mi asi bylo líto...
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A víš to jistě, že to má clipping s diodama?turbo_MaCk píše:až na to, že ten "klasicekej" má to velký zkreslní ošetřeno právě polovodičovejma diodama a de s jeho úrovní barva zvuku totálně doprdele. TEda měl sem to rozdělané jen chvilku a našel sem tam operační zesilovač, kterej je většinou prvním stupněm diodovýho zkreslení. Víc sem to neřešil... Vkaždým případě ten původí má zkreslení spíše krabičkové, než aparátové...Otis píše:Škoda toho zkreslenýho kanálu. Já osobně bych preferoval něco víc nakopnutýho,protože zkreslovat lampu krabkama by mi asi bylo líto...
Já bych spíš řekl, že to bylo klasický přimíchávání reverbu. To se s operákem dělá běžně pokud to není nějakej fender s lampovým reverbem.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to moc zajímavě 
každopádně ohledně dohánění zkreslení krabkou - člověk musí umět vybírat
už jsem potkal věci, které bych ani jinam než před lampu nevrazil 
v téhle cenové relaci by to mohla být zajímavá volba pro lidi co nehledají brutální zkreslení
každopádně ohledně dohánění zkreslení krabkou - člověk musí umět vybírat
v téhle cenové relaci by to mohla být zajímavá volba pro lidi co nehledají brutální zkreslení
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
-
HFeathers89
plně s tebou souhlasím. já už sem si s tím kombem svůj sound našel. šoupnul sem k tomu dunlopa gt-od a luxusDark Axel píše:vypadá to moc zajímavě
každopádně ohledně dohánění zkreslení krabkou - člověk musí umět vybíratuž jsem potkal věci, které bych ani jinam než před lampu nevrazil
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
lampovej reverb vůbec... hele jistej soi nejsem. jak říkám,t ak sem to měl otvřený abych našel závadu - tiu sem oběvil záhy - výstupní trafo z plastu - už z něj bude max těžítko.
vkaždým případě clkovej tn charakter oho zkrslení je nějakej podezřelej...
když sme utoho na mě má má 800vka gainu až moc... a dohánění krabkou ybch se nebál, když člověk umí vybrat... základ je mít konec s lampou, to mi stačí, zbyek nadoháním pedalboardem. dokonce bych se snad obešel i bez zkreslení v preampu vůbec
vkaždým případě clkovej tn charakter oho zkrslení je nějakej podezřelej...
když sme utoho na mě má má 800vka gainu až moc... a dohánění krabkou ybch se nebál, když člověk umí vybrat... základ je mít konec s lampou, to mi stačí, zbyek nadoháním pedalboardem. dokonce bych se snad obešel i bez zkreslení v preampu vůbec
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Souhlas. Když je kloudnej lampáč,tak kreslit krabkou,nebo přikrmovat není problém (když se dobře vybírá)
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Well, to že to prodávají jen v musiccenter je blábol...
http://kytary.cz/crate-v8/104132/?SE591:0:0:1:0
http://kytary.cz/crate-v3212/104134/?SE591:0:0:1:0
a verzi 50W taky umí sehnat, když jsem byl na kytarách naposled, tak ji někdo na místě objednával, pouze ted nevisí na e-shopu.

a verzi 50W taky umí sehnat, když jsem byl na kytarách naposled, tak ji někdo na místě objednával, pouze ted nevisí na e-shopu.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
HFeathers89
Tak to si trochu vedle... Možná si tam potkal právě mě, protože jsem se na to kombo šel zeptat. Doručovací doba byla 2-3 měsíce. Tak si ten blábol nech. Jinak pokud vím tak je řeč o V50.Nero píše:Well, to že to prodávají jen v musiccenter je blábol...
- Nero
- Rádce
Pche, to si trochu vedle ty, páč tu V50 Palomino si tam jakýsi starší chlápek (na což podle avataru nevypadáš) objednával, aby mu ji přivezli z velkoskladu na ozkoušení. Takže tu o blábolech radši pomlč.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
-
HFeathers89
Asi každej víme svý... Buď sem já narazil na ne příliš ochotnýho prodavače, nebo ty trpíš nedoslýchavostí a objednával tam tu dvaatřicítku.Nero píše:Pche, to si trochu vedle ty, páč tu V50 Palomino si tam jakýsi starší chlápek (na což podle avataru nevypadáš) objednával, aby mu ji přivezli z velkoskladu na ozkoušení. Takže tu o blábolech radši pomlč.
Naposledy upravil(a) HFeathers89 dne 23.06.2009 13:08, celkem upraveno 2 x.
-
HFeathers89
Takže jelikož mi bylo divný, že v50 palomino nají i na kytarách.cz jak říkal Nero tak sem tam zavolal. Potvrdili mi to co jsem se dozvěděl před týdnem. NEMAJÍ, NEMĚLI A MÍT NEBUDOU. Nedá se objednat ani na stránkách dodavatele.
http://kytary.cz/crate-v8/104132/?SE591:0:0:1:0NEMAJÍ, NEMĚLI A MÍT NEBUDOU.
Je to tak, nebo jsem měl zase houby...?
Jestli se nepletu,je řeč o V50.Nevrin píše:http://kytary.cz/crate-v8/104132/?SE591:0:0:1:0NEMAJÍ, NEMĚLI A MÍT NEBUDOU.
Je to tak, nebo jsem měl zase houby...?
- Nero
- Rádce
Diskuze o ničem - a rozhodně ne k tématu. Myslím, že to nebude od věci... Nicméně věř tomu, že prostředí kytar.cz znám velmi dobře a vcelku si jsem jistej tím, co jsem viděl a slyšel a vcelku mi (bohužel) ani nepřijde divné, že máš jiné informace.
Každopádne konec OT.
Každopádne konec OT.
PetrPeter 1975 - 2008