Jak připevnit popruh na španělku

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
MarekKunta

Jak připevnit popruh na španělku

Příspěvek od MarekKunta »

Ahoj,
nevěděl byste někdo, jak připevnit klasickej popruh na španělku? Můžu ho přivázat na kobylku, ale stim druhym koncem nevim...pokud možno tak, aby sem jí nijak nepoškodil. Rád bych se sní prošel třeba po sídláku nebo když prostě někam du třeba do školy nebo do krámu tak abych jí nemusel sundavat a moh si brnkat všude. Nevíte teda někdo? Nějakej čudlík kterej by držel nebo tak něco prostě prdnout na druhej konec. Děkuju za rady, jestli to tady už je tak se omlouvám hledal sem :P
Nuker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nuker »

Tohle by se mi taky docela dost hodilo.
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
Vlčák

Příspěvek od Vlčák »

No normálka... na těle by měl bejt čudl na řemen a u krku bych to přivázal za nultým pražcem nákým provázkem k řemenu pod strunama... Myslím za nultým pražcem směrem ke kolíkům...
Vintage AV2SGB Tele, Epiphone Strat, Jolana Alfa
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
MarekKunta

No jenže čudlík na krku má jen málo která španělka, moje ho teda nemá a potřebuju ho tám pravě nenásilnou formou přidělat
LukyTukySpeky

Příspěvek od LukyTukySpeky »

Tohle jsem taky chtěl, ale zadnou moznost jsem nenasel, v Aleximu chteli vrtat a v jednom obchode mi prodavac rikal, ze videl na veletrhu neco, co se umistilo do otvoru v tele kytary a ze to bylo super, ale pry nikde nevidel ze by se to dodavalo do CR
Nevrin

Příspěvek od Nevrin »

Na španělku se hraje v sedě, osobně nechápu proč na ni přidělávat řemen, ale proti gustu...
MarekKunta

pridávat nani řemen porotože u hraní se rád procházim..baví mě třeba chodit po sídláku a brnkat si
B.Mikey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B.Mikey »

Nenásilnou formou asi ne, nevím, jestli se kupujou nějaký přilepovací. Já mám na westernce dole ten "čudlík" a z druhý strany jsem vrtal do krku, na tom nultým pražci se mi to moc nelíbilo...
Jaguar master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jaguar master »

Nějak mi to není jasný. Máš dole na těle kytary aspoň nějakou díru?
Jeden konec přijde přivázat na krk kytary (pod struny jak tady někdo už psal). Na kobylku to nevázej nikdy! Škubneš s tím a si v pytli s celou kytarou.
Final Frontier
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Na to se dělají takové řemeny, které se zachytnou háčkem za ozvučnou díru.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
afektband

Příspěvek od afektband »

Já bejt tebou, necham si přidělat čudly. Já na španěle jsem měl jenom jeden (ten "spodní"-stojí na něm, když jí postavíš) a ten druhej jsem si přidělal na krk, jako je tady na obrázku. (na tý akustice to je trochu jinak usazený, je to vlastně ta pravoúhlá část krku, ale myslem že všichni chápete. Je to bez dalších starostí, navíc nepotřebuješ tak dlouhej pás, stačí na elektriku.

Obrázek
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“