nevěděl byste někdo, jak připevnit klasickej popruh na španělku? Můžu ho přivázat na kobylku, ale stim druhym koncem nevim...pokud možno tak, aby sem jí nijak nepoškodil. Rád bych se sní prošel třeba po sídláku nebo když prostě někam du třeba do školy nebo do krámu tak abych jí nemusel sundavat a moh si brnkat všude. Nevíte teda někdo? Nějakej čudlík kterej by držel nebo tak něco prostě prdnout na druhej konec. Děkuju za rady, jestli to tady už je tak se omlouvám hledal sem
Jak připevnit popruh na španělku
-
MarekKunta
Jak připevnit popruh na španělku
Ahoj,
nevěděl byste někdo, jak připevnit klasickej popruh na španělku? Můžu ho přivázat na kobylku, ale stim druhym koncem nevim...pokud možno tak, aby sem jí nijak nepoškodil. Rád bych se sní prošel třeba po sídláku nebo když prostě někam du třeba do školy nebo do krámu tak abych jí nemusel sundavat a moh si brnkat všude. Nevíte teda někdo? Nějakej čudlík kterej by držel nebo tak něco prostě prdnout na druhej konec. Děkuju za rady, jestli to tady už je tak se omlouvám hledal sem
No normálka... na těle by měl bejt čudl na řemen a u krku bych to přivázal za nultým pražcem nákým provázkem k řemenu pod strunama... Myslím za nultým pražcem směrem ke kolíkům...
Vintage AV2SGB Tele, Epiphone Strat, Jolana Alfa
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
VOX Valvetronix VT100 Head
Home made box 212, 112
http://seltudymeldudy.rajce.idnes.cz/Box/
-
MarekKunta
- LukyTukySpeky
-
MarekKunta
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Já bejt tebou, necham si přidělat čudly. Já na španěle jsem měl jenom jeden (ten "spodní"-stojí na něm, když jí postavíš) a ten druhej jsem si přidělal na krk, jako je tady na obrázku. (na tý akustice to je trochu jinak usazený, je to vlastně ta pravoúhlá část krku, ale myslem že všichni chápete. Je to bez dalších starostí, navíc nepotřebuješ tak dlouhej pás, stačí na elektriku.

PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::