Obracené zapojení Wah-wah
Pravidla fóra
Obracené zapojení Wah-wah
Chtěl bych se zeptat majitelu CryBaby a Vox Wah (a popř. jiné), jestli jdou zapojit jejich dnešní wah-wah pedály orbráceně (tj. kytara > output > wah > input > amp) pro vytvoření Gilmourova slavného "Echoes" efektu, který je slyšet na Echoes od Pink Floyd. Tato vlastnost by mohla býti klíčovou pro koupi specifického typu.
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Mně jde
Hlásím se tady tady
Dělá to takové ptáky
někde jsem to četl a zkusil to a funguje to
ještě si poslechnu co to podle tebe má dělat ale jinak mám Cry baby gcb 95
tak jsem poslechl a ani nevím
když zapojím svůj wah naopak tak to dělá růné zvuky, já to četl že tím někdo simuloval řev ptáků 
tak jsem poslechl a ani nevím
Naposledy upravil(a) Jaguar master dne 27.04.2009 17:23, celkem upraveno 1 x.
Final Frontier
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi, to by mě zajímalo co to dělá, nechcete to někdo nahrát?
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

http://www.youtube.com/watch?v=neZRrywI ... re=related
Na youtube je toho hafo, v Echoes to je v té prostřední části (zhruba 12:00 a dál).
Na youtube je toho hafo, v Echoes to je v té prostřední části (zhruba 12:00 a dál).
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Když si tohle napsal, musel jsem to zkusit, no bomba, už houkal jsem tady čtvrt hodinykubog píše:Vox V847 a funguje tiež
EDIT: Koukam já dobrá čecha...asi jsem z toho nějakej vyhoukanej
Naposledy upravil(a) afektband dne 27.04.2009 20:55, celkem upraveno 1 x.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- SmallRabit
- Kontaktovat uživatele:
Nevim v čem by mohl být problém. Já prostě protočil kabely a šlo to v pohodě.Enty™ píše:mi to nejede, asi sem divnejafektband píše:Když si tohle napsal, musel jsem to zkusit, no bomba, už houkal jsem tady čtvrt hodinykubog píše:Vox V847 a funguje tiež![]()
![]()
![]()
dělá to jen potichý nakreslení s wah..
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Mě to jde - mám staré kvákadlo George Dennis (má buffer a přepínatelný rozsah kvákání - ovlivňuje i to pištění) jak je to s novýma to nevím.
No a jinak mě to nejak moc nenadchlo (chvíli jsem s tím blbnul ale na dýl by to už bylo na palicu
), ale v kombinaci z distortionem a flangerem (a možná ještě nějaké echo, ale to teď nemám k dispozici) to znělo zajímavě 
No a jinak mě to nejak moc nenadchlo (chvíli jsem s tím blbnul ale na dýl by to už bylo na palicu
Adaptér-taham to z pedalboardu.Enty™ píše:jak máš řešený napájení?
Re: Obracené zapojení Wah-wah
A když už jsme u echoes, nevíte, jak se dělá tohle? Gilmour to používá jak v Echoes tak třeba v Saucerful of Secrets v Pompejích.
http://www.youtube.com/watch?v=6B13HDWX ... re=related
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obracené zapojení Wah-wah
echo+slideSydian píše:A když už jsme u echoes, nevíte, jak se dělá tohle? Gilmour to používá jak v Echoes tak třeba v Saucerful of Secrets v Pompejích.
edit: zřejmě kovový
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"