Stížnosti na admina, moderátory, rádce a uživatele
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Já bych chtěl reagovat na zymknutí fóra Dva Winy v jednom oddíle, či jak se to jmenovalo, Red Bulle, myslím si, že toto zamykání není na místě, je to UG, a tomu uživateli to může pomoct, koneckonců, ten topic není "zbytečný", nebo "směšný". Možná bys mohl situaci u některých topicu přehodnotit
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Osobně sem nad tim taky přemejšlel,ale z jinýho hlediska...jsem pro ať jse to klidně zamkne,když to nemá přínos s hudbou..ale proč se nezamklo téma o zavirovanym pc,PC hrách,WoW,co máte za ramky a podobně...?takovejch témat tu bylo už nespočet a je celkem nefér si vybrat jedno a zamknout ho jako aby to vypadalo že se tu něco děje a panuje tu pořádek,když je tu x jinech topů kde se řeší software,hardware,pc hry atd...DJmanasek píše:Já bych chtěl reagovat na zymknutí fóra Dva Winy v jednom oddíle, či jak se to jmenovalo, Red Bulle, myslím si, že toto zamykání není na místě, je to UG, a tomu uživateli to může pomoct, koneckonců, ten topic není "zbytečný", nebo "směšný". Možná bys mohl situaci u některých topicu přehodnotit
ano, nejsou vytvořený pravidla co je a není košér, tohle by mohlo být užitečný i hudebním programůmDJmanasek píše:Já bych chtěl reagovat na zymknutí fóra Dva Winy v jednom oddíle, či jak se to jmenovalo, Red Bulle, myslím si, že toto zamykání není na místě, je to UG, a tomu uživateli to může pomoct, koneckonců, ten topic není "zbytečný", nebo "směšný". Možná bys mohl situaci u některých topicu přehodnotit
Alebo hodit "Co se nikam jinam neveslo" na uplny koniec obsahu fora, nechat to ako nemoderovanu diskusiu a aj to vyrazne oznacit ako nemoderovanu diskusiu. Modom by ubudla praca a neprisbosobivi useri nech sa tam kludne virtualne povrazdia 
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty témata, co jsi vyjmenoval jsem měl vždy nutkání zamykat, ale nebylo to možné protože se obtížně řešilo v moderátorské správě, co je pro fórum dobré a jak by mělo fórum nadále vypadat. Trošku se nám vyjasnila situace a takříkajíc máme zelenou od Nera, protože má asi ne úplně stejný, ale podobný názor. Stejně na tom je Aivn, taky sis mohl všimnout, že něco zamykal. Já to beru za posun k lepšímu a nic jsem nezamykal, abych někomu uškodil, kdyby nynější poměry byly před nějakou dobou, tak by tebou vyjmenované diskuze byly nemilosrdně zamknuty.Drobák píše:Osobně sem nad tim taky přemejšlel,ale z jinýho hlediska...jsem pro ať jse to klidně zamkne,když to nemá přínos s hudbou..ale proč se nezamklo téma o zavirovanym pc,PC hrách,WoW,co máte za ramky a podobně...?takovejch témat tu bylo už nespočet a je celkem nefér si vybrat jedno a zamknout ho jako aby to vypadalo že se tu něco děje a panuje tu pořádek,když je tu x jinech topů kde se řeší software,hardware,pc hry atd...DJmanasek píše:Já bych chtěl reagovat na zymknutí fóra Dva Winy v jednom oddíle, či jak se to jmenovalo, Red Bulle, myslím si, že toto zamykání není na místě, je to UG, a tomu uživateli to může pomoct, koneckonců, ten topic není "zbytečný", nebo "směšný". Možná bys mohl situaci u některých topicu přehodnotit
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
Jenom napíšu můj názor. Ono by klidně mohl být UG nemoderovanej. Jenže to by prostě uživatelé musely být soudní. UG mi začíná vadit čím dál víc a to hlavně kvůli stupidním tématům o náckách, vůních apod. Prostě když ty témata jsou trochu normální tak mi to nevadí. Jenže když se někde začnou urážet národnostní menšiny a nějaký user začne tvrdit jak by je střílel tak to prostě nejde.......
to si tu koledujeme o pěknej průser.
A tím, že se vyskytují takhle extrémní případy tak se stane, že to prostě dapadá i na ty méně extrémní. Což je možná trochu škoda, ale lidi si za represi většinou můžou sami. Nemíním zapříčinit zrovna to, aby Nerovi někdo omlátil o hlavu, že se na našem foru nesou nějaký rasistický řeči.
Možná se vám zdá, že tu řeším jenom jeden případ, ale to právě ten případ, kterej mě nejvíc vytočil.
A tím, že se vyskytují takhle extrémní případy tak se stane, že to prostě dapadá i na ty méně extrémní. Což je možná trochu škoda, ale lidi si za represi většinou můžou sami. Nemíním zapříčinit zrovna to, aby Nerovi někdo omlátil o hlavu, že se na našem foru nesou nějaký rasistický řeči.
Možná se vám zdá, že tu řeším jenom jeden případ, ale to právě ten případ, kterej mě nejvíc vytočil.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
mě točí vůbec zamykání vybraných témat v UG... kromě těch co porušují zákon ČR... Buťo jeden metr na všechny... (Musim si rejpnout Redbulla), nemoderovat nebo to zrušte... stejně je to o hovnu... muj názor je v tématu ,,o ničem - HoS" co je v týhle sekci...
navrhuju hlasování zde na fóru.... ne jenom mezi moderátorama...
navrhuju hlasování zde na fóru.... ne jenom mezi moderátorama...
Jasný, já se k tomu taky vyjadřoval...ale na druhou stranu každej má svobodu slova a svýma výrokama se sám prezentuje...
I přes to nevidim důvod kvuli jednomu uživateli, který má tak vyhrocenej názor zamykat téma nebo celý ut...
i když osobně sem sám říkal že danný téma na foru jenom výří vodu...
ale v takovejc případech by místo locknutí měl uživateli napsat SZ a upozornit ho, nebo smazat jeho příspěvky, ve vyhrocený případech i ban...Topic by se měl udržovat čistej a směrodatnej a ne hned při prvních odychylkách ho radši zavřít a argumentovat tim že se to stejně zvrtne v hádku...
tak budu spíš dělat něco pro to aby se to v tu hádku nezvrtlo...
Když založim Téma Les Paul a někdo tam vlítne a řekne že les pauly smrdí tak se to tam logicky začne hádat, ale kvuli tomu to přece nelocknu ale spíš promažu....
Dřív dělali modi aspoň to že uživatele varovali že jestli se v diskuzi dál povedou jenom hádky tak bude lock...nebylo by od věci se k tomu vrátit a ne hned při prvnim stupidnim příspěvku dát jak ránu z čistýho nebe lock že to povede stejnak do sraček ale dělat něco pro to aby to do těch sraček nevedlo...
Už se mi taky párkárt stalo že jsem normálně přispíval a druhej den sem neměl do čeho protože se topic hned zamkl bez varování do 24h odstranil uplně...
Jasný, je to na userech jak diskuzi povedou,koneckonců forum je dělaný pro uživatele a bez nich by modi byli k ničemu...
ale já můžu dát ruku do ohně tak max sám za sebe že někam nenalítnu a nebudu hlásit věřící a spol...
za ostatní asi těžko,když se tu najde nějakej pravičák,rasista nebo jenom děcko co si nevidí do huby tak je na modech aby ho eliminovali a ne kvuli tomu zavírali diskuzi ostatním a uvědomělím uživatelům, to je občas trochu nefér o proti ostatnim,že kvuli nějakýmu malýmu blbovi se zamkne celý téma...
těžko to můžem promazávat my uživtelé,můžem maximálně nějaký stupidní poznámky ignorovat,ale zase říkám že 5000 lidem co jsou tu na foru do hlavy nevidim...
Modi jsou tu od toho aby forum spravovali ne?
jinak v zásadě souhlasim s tim co jsi psal,samozřejmě že něco je naprosto stupidní a když zakladatel neni sebekritickej tak by měl přijít lock...
i HoS neni nějaká novinka tohohle fora ale praktikuje se to i jinde na forech a asi se ví proč...ale nesmí se to zvrtnou ve vysmívání, protože je stejně stupidní jako když někdo založí téma o kterym si myslí že je bombový a lidi se toho chytnou a přitom se mu za rohem posmívá celý forum jakej je to ocas...
Zas když někdo založí Thread "kundí šlem" a bude se tam bavit o hudbě na normální urovni tak je lepší to přejmenovat a promazat počáteční gula než to locknout s tim že název už sám vypovídá o stupidnim obsahu nebo že se jedná o duplicitu...
I přes to nevidim důvod kvuli jednomu uživateli, který má tak vyhrocenej názor zamykat téma nebo celý ut...
i když osobně sem sám říkal že danný téma na foru jenom výří vodu...
ale v takovejc případech by místo locknutí měl uživateli napsat SZ a upozornit ho, nebo smazat jeho příspěvky, ve vyhrocený případech i ban...Topic by se měl udržovat čistej a směrodatnej a ne hned při prvních odychylkách ho radši zavřít a argumentovat tim že se to stejně zvrtne v hádku...
tak budu spíš dělat něco pro to aby se to v tu hádku nezvrtlo...
Když založim Téma Les Paul a někdo tam vlítne a řekne že les pauly smrdí tak se to tam logicky začne hádat, ale kvuli tomu to přece nelocknu ale spíš promažu....
Dřív dělali modi aspoň to že uživatele varovali že jestli se v diskuzi dál povedou jenom hádky tak bude lock...nebylo by od věci se k tomu vrátit a ne hned při prvnim stupidnim příspěvku dát jak ránu z čistýho nebe lock že to povede stejnak do sraček ale dělat něco pro to aby to do těch sraček nevedlo...
Už se mi taky párkárt stalo že jsem normálně přispíval a druhej den sem neměl do čeho protože se topic hned zamkl bez varování do 24h odstranil uplně...
Jasný, je to na userech jak diskuzi povedou,koneckonců forum je dělaný pro uživatele a bez nich by modi byli k ničemu...
ale já můžu dát ruku do ohně tak max sám za sebe že někam nenalítnu a nebudu hlásit věřící a spol...
za ostatní asi těžko,když se tu najde nějakej pravičák,rasista nebo jenom děcko co si nevidí do huby tak je na modech aby ho eliminovali a ne kvuli tomu zavírali diskuzi ostatním a uvědomělím uživatelům, to je občas trochu nefér o proti ostatnim,že kvuli nějakýmu malýmu blbovi se zamkne celý téma...
těžko to můžem promazávat my uživtelé,můžem maximálně nějaký stupidní poznámky ignorovat,ale zase říkám že 5000 lidem co jsou tu na foru do hlavy nevidim...
Modi jsou tu od toho aby forum spravovali ne?
jinak v zásadě souhlasim s tim co jsi psal,samozřejmě že něco je naprosto stupidní a když zakladatel neni sebekritickej tak by měl přijít lock...
i HoS neni nějaká novinka tohohle fora ale praktikuje se to i jinde na forech a asi se ví proč...ale nesmí se to zvrtnou ve vysmívání, protože je stejně stupidní jako když někdo založí téma o kterym si myslí že je bombový a lidi se toho chytnou a přitom se mu za rohem posmívá celý forum jakej je to ocas...
Zas když někdo založí Thread "kundí šlem" a bude se tam bavit o hudbě na normální urovni tak je lepší to přejmenovat a promazat počáteční gula než to locknout s tim že název už sám vypovídá o stupidnim obsahu nebo že se jedná o duplicitu...
Takže vy hodláte přecházet na to hbpp3 nebo co to je že jo? Bude tam možnost hodnotit příspěvky? Já si dokážu představit že pročítat všechny topicy je celkem vo*er ale takhle by se to dalo vyřešit, že po určitym počtu palců dolu by se to objevilo modovi že tohle a tohle má pročíst a případně promazat. Souhlasim s drobákem.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To hodnocení je nepraktické, protože není objektivní, ale subjektivní. Kvůli antipatiím může mít někdo palce dolů a přitom by byl jeho příspěvek naprosto v pořádku. Třeba s mojí oblíbeností bych měl palce jen dolů
A takhle přesně by to bylo všude.
Hodnocení příspěvků se už tolikrát řešilo a vždy se právem zatrhlo. Na ten přechod IMHO nemůžeme spoléhat, protože nevíme kdy k němu dojde.
Kontrola je dobrá věc, ale nedá se 100% pokrýt, sami někteří víte, že se největší průser strhne za pár minut. Taky na tom fóru nemůžeme být od rána dovečera bohužel.
A takhle přesně by to bylo všude.
Hodnocení příspěvků se už tolikrát řešilo a vždy se právem zatrhlo. Na ten přechod IMHO nemůžeme spoléhat, protože nevíme kdy k němu dojde.
Kontrola je dobrá věc, ale nedá se 100% pokrýt, sami někteří víte, že se největší průser strhne za pár minut. Taky na tom fóru nemůžeme být od rána dovečera bohužel.
- mycountry
- Kontaktovat uživatele:
Je tam možnost ignorovat uživatele, tj. nezobrazovat si od něj příspěvky...
A to by bylo podle mě dobře, přeci máme demokracii, a kdo chce poslouchat toho, kdo není oblíbený?? Narážíme tu na základní principy dnešní společnosti. (BTW. není to jen na redbulla, ale i na ostatní "neoblíbence")Red Bull píše:Třeba s mojí oblíbeností bych měl palce jen dolů![]()
no zamykání témat typu "mam 2 windows" a podobný je jasnej lock, tyhle věci se řešej na jinejch fórech ALE
témata jako diskuze o náckách si nemyslim že jsou nějak špatný, prostě je to underground a debatuje se o různejch věcech, to že to locknete tady nastolíte pěknej diktát a lidi sem nebudou chtít chodit, občas se to musí něčim zpestřit
a k tomu hodnocení a karmě jak je jinde
dá se to hlídat, zas tolik lidí sem nechodí aby tady měl někdo za normální názor milion mínusů a když to někdo bude dělat jen tak pro srandu tak prostě dostane nějaký varování
témata jako diskuze o náckách si nemyslim že jsou nějak špatný, prostě je to underground a debatuje se o různejch věcech, to že to locknete tady nastolíte pěknej diktát a lidi sem nebudou chtít chodit, občas se to musí něčim zpestřit
a k tomu hodnocení a karmě jak je jinde
dá se to hlídat, zas tolik lidí sem nechodí aby tady měl někdo za normální názor milion mínusů a když to někdo bude dělat jen tak pro srandu tak prostě dostane nějaký varování
Custom Guitar @ ENGL Screamer
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
Dunlop CryBaby | SansAmp GT-2 | MXR EVH Phase 90 | Boss CE-3
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě ukazuješ jak tvá vlastní antipatie zatemňuje tvé logické uvažování. Jsem na fóru dlouho a mam i něco za sebou, takže mam k některým problémům co říct a IMHO dokážu poradit ze zkušenosti a ne z doslechu jako spousta místních userů.mycountry píše:Je tam možnost ignorovat uživatele, tj. nezobrazovat si od něj příspěvky...A to by bylo podle mě dobře, přeci máme demokracii, a kdo chce poslouchat toho, kdo není oblíbený?? Narážíme tu na základní principy dnešní společnosti. (BTW. není to jen na redbulla, ale i na ostatní "neoblíbence")Red Bull píše:Třeba s mojí oblíbeností bych měl palce jen dolů![]()
Takže tak, přeber si to sám.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Nelze. To tu bude leda přes mou (virtuální) mrtvolu.Braniik píše:Alebo hodit "Co se nikam jinam neveslo" na uplny koniec obsahu fora, nechat to ako nemoderovanu diskusiu a aj to vyrazne oznacit ako nemoderovanu diskusiu. Modom by ubudla praca a neprisbosobivi useri nech sa tam kludne virtualne povrazdia
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Doufám, že je všem jasný, že tahle debata je o ničem.
Všelidová hlasování zde nebudou (jo jasně - budeme o každým thredu při zamykání dělat plebiscit 4000 userů, fakt rozumnej nápad). Btw - demokracie nemá z oblibou nic společeného. A jen tak mimochodem, forum je od počátku vedeno jako oligarchie a jiný systém zde nebude. Vše, co je zde demokracií, zde teoreticky vůbec být nemusí.
Přechod na phpBB3 zatím nemá smysl řešit, protože jde jen a jen o věčné plánování, nemám žádné jasné zkazky o tom, že by mělo proběhnout.
Jediné, co mě těší, je to, že zde existují aspoň nějakcí ROZUMNÍ uživatelé, protože kdyby zde takových bylo být, tak bychom podobné diskuze vůbec nemuseli vést. Ono jaksi zavděčit se každému se fakt nedá a jestli si toho všímáte, tak se tady celou dobu meleme od extrému k extrému, jednou si lidé stěžují, že je to tu mo přísné, podruhé že zase moc volné. A jinak to nebude, pokud nebudou stanovena přesná pravidla - jak ale stanovit exaktní mantinely na diskuzním fóru? To nejde, jediný mantinel, který by zde šel udělat, je omezit diskuzi jen a jen na hudbu. Chcete? Pak se bude velmi snadno rozhodovat, co nechat být a co ne...
Mj. koukněte se na jiný specializovaná fóra - pochybuju, že někde naleznete tak rozsáhlou sekci UG, jako je zde. Sama její existence je vsrřícným krokem k vám uživatelům. Nemusela by tu být vůbec...
A na konec - altuálně řeším možnost zapojení běžných userů do správy fóra. Včas se dozvíte detaily.
Všelidová hlasování zde nebudou (jo jasně - budeme o každým thredu při zamykání dělat plebiscit 4000 userů, fakt rozumnej nápad). Btw - demokracie nemá z oblibou nic společeného. A jen tak mimochodem, forum je od počátku vedeno jako oligarchie a jiný systém zde nebude. Vše, co je zde demokracií, zde teoreticky vůbec být nemusí.
Přechod na phpBB3 zatím nemá smysl řešit, protože jde jen a jen o věčné plánování, nemám žádné jasné zkazky o tom, že by mělo proběhnout.
Jediné, co mě těší, je to, že zde existují aspoň nějakcí ROZUMNÍ uživatelé, protože kdyby zde takových bylo být, tak bychom podobné diskuze vůbec nemuseli vést. Ono jaksi zavděčit se každému se fakt nedá a jestli si toho všímáte, tak se tady celou dobu meleme od extrému k extrému, jednou si lidé stěžují, že je to tu mo přísné, podruhé že zase moc volné. A jinak to nebude, pokud nebudou stanovena přesná pravidla - jak ale stanovit exaktní mantinely na diskuzním fóru? To nejde, jediný mantinel, který by zde šel udělat, je omezit diskuzi jen a jen na hudbu. Chcete? Pak se bude velmi snadno rozhodovat, co nechat být a co ne...
Mj. koukněte se na jiný specializovaná fóra - pochybuju, že někde naleznete tak rozsáhlou sekci UG, jako je zde. Sama její existence je vsrřícným krokem k vám uživatelům. Nemusela by tu být vůbec...
A na konec - altuálně řeším možnost zapojení běžných userů do správy fóra. Včas se dozvíte detaily.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
tak na tohle mám třeba já uplně opačnej názor - OS na PC z muzikou souvisí na 100%, debata o náckách ne a navíc je to horký téma za který by náš admin mohl dostat pekelně za ušiWraith píše:no zamykání témat typu "mam 2 windows" a podobný je jasnej lock, tyhle věci se řešej na jinejch fórech ALE
témata jako diskuze o náckách si nemyslim že jsou nějak špatný, prostě je to underground a debatuje se o různejch věcech, to že to locknete tady nastolíte pěknej diktát a lidi sem nebudou chtít chodit, občas se to musí něčim zpestřit.....
Mě osobně lidi tady z fora pomohli s odvirováním kompu a jsem rád že jsem nemusel googlit po všech čertech a ptát se na jiných forech, aby mi tam nějakej jejich mod poradil stylem "hledej vole"je to tady 100x. Takže kdyby mi ten můj dotaz ohledně virů tenkrát někdo locknul určitě bych si řekl kuva já se tady snažím radit začínajícím lidem co s bubnama a jak na rytmy a co z toho mám? Když sám něco potřebuju tak to nejde? A o kus dál se v pohodě prndá o fotoaparátech a botách? Asi bych vám všem poděkoval a nazdar bazar.
- Giof
- Kontaktovat uživatele:
Já to mám uplně stejně jako pehve... navíc tady tyhle debaty o náckách se stejně ubírají pokaždé stejným směrem... Někdo tam vyplivne jaké jsou to hovada, druhý mu tam vypíše seznam různých plešounů na 3 strany a řekne mu že se plete a pak už se to jenom hádá...celkově tyhle topicky o tomhle a politice a těchhle věcech mi přijdou jako nejhloupější..to už si vážně radši přečtu jak se někdo ptá, jak něco udělat na lidech.cz