A tak se vás ptám- myslíte si, že se ta kytara rozpadne za tejden, nebo za dvacet let?
Díky...
Já to slepil epoxidem.... ale chce to pořádně zbrousit - vyrovnatMcKozias píše:ahoj, kamaradka taky vytahla starou kytaru z pudy a ma odlepenou kobylku..posilala foto a cista prace, proste jak ji tam lepili tak byla odlepena, netusite cim to tak prilepit aby to nakych par let vydrzelo?srouby me napadly ale to je opravdu nouzovka, diky
Nepromrhal, sloučím to s něčím podobným i když "odchlíplní" je pěkná vepřovina a něco to vypovídá o tazateli.J.J. píše: Myslím, že se to tady stejně brzo zamkne, takže jsem asi promrhal 5 minut života. Achjo
Přesně proto má odchlíplou kobylu...protože na ni byly dlouho natažené struny a nikdo na ni nehrál... Borasko kytara... Ladění bych neřešil-hlavně,že zní dobře... Předem se všem omlouvám... A děkuji za případné "povýšení"janezz píše:Dobrý den,
začínám hrát na kytaru a ta, kterou jsem zdědil:) po rodičích má odchlíplou, částečně odštíplou kobylku asi proto, že na ní byly natažené dlouhou dobu struny a nikdo na ni nehrál.. Kytara je z 80. let a zní dobře, akorát nejde naladit.. má cenu to nechat spravit?