humbucker...
Pravidla fóra
humbucker...
takze trosku popravim obsah,potreboval by som humbucker (1) kobilkovy, cenovo tak do tych 2700-3000 (Sk),na styl metal-rock, jednoducho kvalitny pomerne silny zhavy snimac,niaku serioznu vec nie niaky hyper extra galakticky silny vystup a nakoniec to nieje ani ten stred,najst sa na webe da vela ale niekedy sa skutocnost velmi odlisuje,preto prosim niake seriozne typi popripade,vlastne skusenosti vdaka:)...
Naposledy upravil(a) Vans40 dne 20.04.2009 14:30, celkem upraveno 1 x.
Záleží kolik na něj máš peněz. Na tvrdou muziku je tuším RM Pickups F1 nebo jak se to jmenuje. No a pak velice univerzální je snímač Seymour Duncan SH4. a spousty dalších. Projdi si obchody a youtube. Tam je taky informací dost. 
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
SH13 jsem měl a prodal jsem ho je z důvodu koupě jiné kytary s aktivama, na mojí custom kytaře však nebude chybět, ten zvuk má barvu, zpěvný výšky a pevný basy, ta EMG81 co mam teď je oproti SH13 mrtvá... taky ji časem vyměním snímač SD blackout
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
takze vravis ze s kupov tohto snimacu sklamany nebudem?. chcel by som to hlavne na tvrdsie styli to je jasne ako metallica...Crowley píše:SH13 jsem měl a prodal jsem ho je z důvodu koupě jiné kytary s aktivama, na mojí custom kytaře však nebude chybět, ten zvuk má barvu, zpěvný výšky a pevný basy, ta EMG81 co mam teď je oproti SH13 mrtvá... taky ji časem vyměním snímač SD blackout
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
X2N bych nedoporučil
zato bych doporučil DiMarzio ToneZone
zatím "nejlepší" snímač jaký jsem kdy měl
naprosto vhodný na rock a metal, nijak přehnaně silný výstup, AlNiCo (jak jsem si všiml, pro mě dost esenciální věc
)...
zato bych doporučil DiMarzio ToneZone
Naposledy upravil(a) Dark Axel dne 21.04.2009 22:00, celkem upraveno 1 x.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
mam taku blbu otazku,ale teraz ked si prezeram miery toho dimebuckeru zda sa mi to niake male alebo je to mozno v inych jednotkach, no kazdopadne otazka znie,ci su vsetky humbuckery rozmerovo rovnake respektive ci dimebucker ma klasicku velkost humbuckru vojde sa mi do gitary,a nebude moc velky alebo mali?...viem ze je to stupidita ale predsa.Crowley píše:SH13 jsem měl a prodal jsem ho je z důvodu koupě jiné kytary s aktivama, na mojí custom kytaře však nebude chybět, ten zvuk má barvu, zpěvný výšky a pevný basy, ta EMG81 co mam teď je oproti SH13 mrtvá... taky ji časem vyměním snímač SD blackout
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
dobrá volba... to není špatný nápad. K tý kytaře sednou i líp než SDčka a přitom splňují podmínkyDark Axel píše:X2N bych nedoporučil
zato bych doporučil DiMarzio ToneZonezatím "nejlepší" snímač jaký jsem kdy měl
naprosto vhodný na rock a metal, nijak přehnaně silný výstup, AlNiCo (jak jsem si všiml, pro mě dost esenciální věc
)...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
je to humbucker normální velikosti:) a pokud chceš hrát tvrdou hudbu, tak rozhodně nešlápneš vedle, tenhle snímač je pro metal stvořenýVans40 píše:mam taku blbu otazku,ale teraz ked si prezeram miery toho dimebuckeru zda sa mi to niake male alebo je to mozno v inych jednotkach, no kazdopadne otazka znie,ci su vsetky humbuckery rozmerovo rovnake respektive ci dimebucker ma klasicku velkost humbuckru vojde sa mi do gitary,a nebude moc velky alebo mali?...viem ze je to stupidita ale predsa.Crowley píše:SH13 jsem měl a prodal jsem ho je z důvodu koupě jiné kytary s aktivama, na mojí custom kytaře však nebude chybět, ten zvuk má barvu, zpěvný výšky a pevný basy, ta EMG81 co mam teď je oproti SH13 mrtvá... taky ji časem vyměním snímač SD blackout
Terror Incognita

Crowley píše:je to humbucker normální velikosti:) a pokud chceš hrát tvrdou hudbu, tak rozhodně nešlápneš vedle, tenhle snímač je pro metal stvořenýVans40 píše:mam taku blbu otazku,ale teraz ked si prezeram miery toho dimebuckeru zda sa mi to niake male alebo je to mozno v inych jednotkach, no kazdopadne otazka znie,ci su vsetky humbuckery rozmerovo rovnake respektive ci dimebucker ma klasicku velkost humbuckru vojde sa mi do gitary,a nebude moc velky alebo mali?...viem ze je to stupidita ale predsa.Crowley píše:SH13 jsem měl a prodal jsem ho je z důvodu koupě jiné kytary s aktivama, na mojí custom kytaře však nebude chybět, ten zvuk má barvu, zpěvný výšky a pevný basy, ta EMG81 co mam teď je oproti SH13 mrtvá... taky ji časem vyměním snímač SD blackout
Já bych doporučil aktivní humbuckery EMG 81 a EMG 60. Prý je lepší dát 60 ke kobylce a 81 ke krku. 60 ti hraje spíš rytmus.. doprovod.. a 81 je skvělá na sola. Hrál jsem s těmahle snímačema na Les Paul od Epiphone a můžu říct, že to nemá chybu.. sice kytárka za 21 000, ale myslim, že se to vyplatí.
Hlavně pro ostřejší styly.
Epiphone LP studio
Marshall MG 100 DFX
Marshall MG 100 DFX
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1