zdarek chci se zeptat jestli nekdo nemate tuhle kytarku??
http://kytary.cz/epiphone-les-paul-stud ... 74:0:0:1:0
rád bych si ji koupil a zajimali by me hlavne informace ohledne zvuku...jestli dobre drzi pri zkreslenym i cistym zvuku...a kdybyste nahodou nekdo vedel o kramku nejlip v praze kde by se dala prehrat tak budu moc vdecnej....
diky Piere
Epiphone Les Paul Goth
Pravidla fóra
Myslim, že by si se mohl podívat zde : http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=83
Tam máš porovnání LP Standart a Gothic
Tam máš porovnání LP Standart a Gothic
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Aparát: Randall T2HLe, box Randall RV412A
Kabely: Sommer Cable s Neutrik konektory
Struny: GHS
Trsátka: Dunlop(Tortex 0.88)
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ten Gothic není nic moc. Ani zvukem a pro mě naživo ani designem. Nevýrazné, tupé. Dřevo tam moc nehraje. Za ty prachy jistě najdeš lepší nástroj.
Jinak pokud píšou, že je na krámě, tak na krámě bude (pravděpodobně), ale může být uklizená ve skladě, tzn. že se to chce zeptat prodavače, jestli by bylo možné ji ozkoušet.
Jinak pokud píšou, že je na krámě, tak na krámě bude (pravděpodobně), ale může být uklizená ve skladě, tzn. že se to chce zeptat prodavače, jestli by bylo možné ji ozkoušet.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Zrovna tenhle víkend jsem ji slyšel, ale byla dost upravená, s pasivníma SD , komplet seřízená od kytaráře, všechno měla nový, kobylu, poťáky, překopanou elektriku. A hrála dost slušně, na ty prachy. Ten týpek to měl píchlý do Marshalla a neznělo to zas tak špatně. Jak říkáš, že povrchová úprava je děs a hrůza (nebo, jak jsi to napsal) tak povrchová úprava a celkový design mi připadá dobrý, takový surový.Nero píše:Ten Gothic není nic moc. Ani zvukem a pro mě naživo ani designem. Nevýrazné, tupé. Dřevo tam moc nehraje. Za ty prachy jistě najdeš lepší nástroj.
A pak jsem s tim kytaristou dával řeč a měl jsem možnost si na to brnknout a na sucho hrála taky slušně, tak asi záleží na tom, jakej chytneš kus.
Kytara: Dean ML Dime, Vintage SG VS6 Series, Cort G200 strattocaster
Vcelku podobné pocity jako Nero. Celkově se jim ta goth série nepovedla a ten "LP" spojí za prd. Za 10 tis koupíš zvukově i designem lepší kytaru. Pokud to chceš vyloženě na metal nebo ne to už je tvoje věc, ale zkus hledat v jiných vodách. Nějaký slovák prodává na bazaru Ibanez RG470 BK, prý japonskou a upravenou taky kolem 10-11 tis, což už bude nástroj úplně někde jinde než goth od epi.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ono když na to hodíš SD, tak to ale dělá něco jiného, než se stockem. A je to investice dalších 4-5 tisíc. Setkal jsem se asi se 3 nebo 4 různýma kusama a všechny mi nepřišly nikterak zázračné.Horry píše: Zrovna tenhle víkend jsem ji slyšel, ale byla dost upravená, s pasivníma SD , komplet seřízená od kytaráře, všechno měla nový, kobylu, poťáky, překopanou elektriku. A hrála dost slušně, na ty prachy. Ten týpek to měl píchlý do Marshalla a neznělo to zas tak špatně. Jak říkáš, že povrchová úprava je děs a hrůza (nebo, jak jsi to napsal) tak povrchová úprava a celkový design mi připadá dobrý, takový surový.
A pak jsem s tim kytaristou dával řeč a měl jsem možnost si na to brnknout a na sucho hrála taky slušně, tak asi záleží na tom, jakej chytneš kus.
A design, to je věc v kusu - mě to přijde jak umělohmotná hračka...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008