G-major2 nebo Gsp1101?

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
pikobus
Kontaktovat uživatele:

G-major2 nebo Gsp1101?

Příspěvek od pikobus »

Ahoj všichni,stala se mi nemilá věc že mi odešel starý G-major a teď musím řešit koupi něčeho jiného. Teď mám dilema jestli koupit Digitech gsp1101 nebo tc electronic G-major2.Na peníze to vyjde podobně takže to neřeším.Zajímal by mne váš názor co byste mi doporučily.Díky P.
pikobus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pikobus »

Všem moc dííky za odpovědi.:-))... Vyhraje to asi G-major 2 , nebudu pokoušet osud a půjdu do jistoty.Sice přijdu o simulace na domácí cvičení,ale zas mi nic nebude žrát můj krásný lampový zvuk........... :D
mxMichael
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mxMichael »

G-Major je G-major toho nicim nenahradis snad je G-force ci G-system ale to je jina cenova relace TC je proste efektova kralovna a dle meho nazoru jedinna alternativa ;-) s pozdravem G-major owner...
Fokus PRS, Engl E530, Mesa Boogie Simul 295 Stereo, Custom Mahogany Cab 2*12 Vintage 30, Morley Mark Tremonti Power Wah,TC Electronic G-Major,Rack 8U SKB, Voodoo Labs Pedal Power 2 plus,Voodo labs Ground Control Pro midi switch, Behringer TO800, Dunlop Jazz III,Struny Ernie Ball 56-10
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Já bych to takt jednoduše neviděl. Oboje bude dost kvalitní. Já investovat tolik prachů do něčeho podobnýho,tak se domluvím v krámu a oboje si vyzkouším. Všechno má svoje plus a mínus.
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
kytaro
Bandzone: https://bandzone.cz/equalcz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytaro »

Zdarec chlape.Dnes mi G-Major2 dovezli.No,nemůžu se od něj odtrhnout:))) Je to opravdu pecka,takže doporučuji.
Carvin V3, Carvin C 412T,SCHECTER C-7 BlackJack ATX,SCHECTER C-7 Hellraiser,G-Major2,CryBaby 95Q,Behringer FCB1010.MesaBoogie TriAxis
pikobus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pikobus »

Zdar! Tak ho konečně někdo má.Takže první dojmy jsou super jo? Odkud ho prosimtě máš? Nějaká cizina?
kytaro
Bandzone: https://bandzone.cz/equalcz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kytaro »

Původně jsem chtěl G-Major1,ale na netu se mi objevila dvojka.Pár telefonů a NMT Consulting ho měli.Zkus tam.Čus a přeju štěstí:))
Carvin V3, Carvin C 412T,SCHECTER C-7 BlackJack ATX,SCHECTER C-7 Hellraiser,G-Major2,CryBaby 95Q,Behringer FCB1010.MesaBoogie TriAxis
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“