Gibson Tom DeLonge na Harmony Ctrl (moje recenze )

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Tonda

Gibson Tom DeLonge na Harmony Ctrl (moje recenze )

Příspěvek od Tonda »

.. kdyby si to někdo chtěl přečíst :wink:

http://reviews.harmony-central.com/revi ... ature/10/1 (tam jsem teda Tom :lol: )

Vybudil mě k tomu ten blb pod tím, co jí tak strhal :mrgreen:

Dneska bych tam ještě doplnil, že:
- jeden poťák Volume úplně stačí, protože funguje jako treble bleed,
takže polovina dráhy spíš ubírá výšky, než hlasitost
- za ten měsíc, co jí mám, se nádherně rozehrála -proti tomu jak zněla v krámu- na rozdíl od plných kytar (solidbody)

Dá se sehnat z Německa za (ještě) únosnou cenu, nějakých 1700 E (thomann) - cena u nás je nesmyslná..
http://www.thomann.de/de/gibson_tom_delonge_es335.htm
I´m wheels... movin´wheels
Regular John

Příspěvek od Regular John »

Dobrá práce... Některé názory na HC fakt jsou hrozně hloupé, viděl jsem tam případy, kdy někdo oznámkuje fender stratocaster nebo nějaké vintage kombíčko jedničkama (nejhorší známka) a odůvodní to "nejde na to hrát metal", takových případů je tam hafo...
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Regular John píše:Dobrá práce... Některé názory na HC fakt jsou hrozně hloupé, viděl jsem tam případy, kdy někdo oznámkuje fender stratocaster nebo nějaké vintage kombíčko jedničkama (nejhorší známka) a odůvodní to "nejde na to hrát metal", takových případů je tam hafo...
Asolutní souhlas, tohle jsem tam viděl strašně mockrát. :lol:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

zas na druhou stranu se tam clovek mimo podobnych onanii dozvi casto spoustu veci :) sa,pzrejme ty recenze nejde brat uplne vazne (casto je to vychvaleni do nebes v ramci tydenni euforie po nakupu), ale i tak tam jde ziskat dost infa nebo si aspon udelat obrazek na vec. kdyz ze sta hodnoticich napise 70 nejakou vadu tak na tom asi neco bude :)
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

hezká recenze :-)

na HC chodím docela často, hlavně sledovat názory na věci, k jejichž koupi se ozhoduju a beru to všechno vcelku s rezervou... ale nikdy jsem neměl problém (je pravda že sleduju většinou efekty a tam mi ty reviews přijdou docela objektivní a co i vím z pozdějších/dřívějších zkušeností, tak i pravdivé)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Regular John

Příspěvek od Regular John »

No jasně, i přes ty hovadiny, které tam občas někdo napíše je to imho nejlepší zdroj recenzí, taky tam vždycky zajdu, když si chci něco koupit.
Maples
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maples »

Přesně tak, holt jsou všude jen lidi takoví a makoví.) Ale mám vypozorováno, že strašně záleží na tom, jak je to "specifická", či originální věc:) Chodím se tam koukat hlavně na věci, který něják nemám v dosahu a třeba určitý ne uplně obvyklý aparáty a to naopak bývají velice slušný názory, lidi, který to pěkně popíšou všechno a důvěryhodně:)
Jinak tedy mockrát gratuluji k té kytaře!! Přímo tahle, kdyby měla klasicky 2 Hb je moje vysněná kytara...nebo prostě jakákoliv ES335 od Gibsona:)
Fender AM Professional II Roasted Pine (2023), Fender American Stratocaster (2006), Fender Troy Van Leeuwen Jazzmaster (2021), Gibson LP Studio (1992), Gibson 60's Tribute Goldtop P90 (2011) -> Orange Rocker 15, Vox AC10
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Maples píše:...Jinak tedy mockrát gratuluji k té kytaře!! Přímo tahle, kdyby měla klasicky 2 Hb je moje vysněná kytara...nebo prostě jakákoliv ES335 od Gibsona:)
Dík :wink:
.. fakt je, že ten krkovej snímač je u 335 hodně vytěžovanej většinou hráčů.. skoro by se řeklo, že dělá ten její klasickej zvuk,no - budu to řešit tou P90kou ( ani nebude potřeba moc dlabat, kdybych uříz ty dole vyčnívající konce 6 šroubků, nebo tam dal kratší, tak se tam vejde rovnou - dogear)
I´m wheels... movin´wheels
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“