Gratuluju! (opravdu, jestli teda nekecas)wikxzen píše:Prejel jsem policajta...
Abychom se lépe poznali...
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
- Scyther
- last.fm: http://www.last.fm/user/Homicidum
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/scyther
- Kontaktovat uživatele:
velllllllmi zajímavý kytaro-pisqwer píše:nooo tak me je 24, za 3 dny delam statnice na univerzite ve zline, bude ze me velky pan ekonom - ale to spis az v zari, protoze to ted nedam...
jinak na kytar hraju uz od 10 let - bohuzel jsem strasne liny a tak me hrani vypadalo takhle:
10-13 let: nucene navstevovani lidusky
13-16 let: absolutni bojkot kytary
16 let: zlomeni nohy pri lyzovani v zahranici -> nuda -> hrani na akustiku -> koupeni prvni elektriky z pojistky co jsem dostal za zlomenou nohu (strat Cort s humbuckerm)
16-17 let: zacalo kvuli me hrat dost lidi - bratr, bratranec, bratrancuv kamos, bratrancuv spoluzak... njn.. za co muze jedna pitoma noha
17-20 let: ruzne kapelky s bratrankem a brachou a ruznyma typkama, nirvana, radiohead, pixies, white stripes, the vines, the strokes, redhoti.....
20 let: zjisteni ze lidi chteji svarak a mrazene jahody... konec s muzicirovanim
za svuj nejvetsi uspech povazuju hrani Karma Police v podchodu na kytaru jednoho bezdaka ktery tam zebral, byl sem naprany a na hlave mel sacek delvita
v posledni dobe se snazim hrat spis na akustiku radiohead a chystam se vydat album svych vlastnich jednoduchych depresivnenaivnich pisni pro otrle posluchace... napred ho ale musim nahrat
to a to a za chvíli zas tohle
bohuzel ne a to jsem s tim chodil uz v te delvite...termyx píše:velllllllmi zajímavý kytaro-pisqwer píše:nooo tak me je 24, za 3 dny delam statnice na univerzite ve zline, bude ze me velky pan ekonom - ale to spis az v zari, protoze to ted nedam...
jinak na kytar hraju uz od 10 let - bohuzel jsem strasne liny a tak me hrani vypadalo takhle:
10-13 let: nucene navstevovani lidusky
13-16 let: absolutni bojkot kytary
16 let: zlomeni nohy pri lyzovani v zahranici -> nuda -> hrani na akustiku -> koupeni prvni elektriky z pojistky co jsem dostal za zlomenou nohu (strat Cort s humbuckerm)
16-17 let: zacalo kvuli me hrat dost lidi - bratr, bratranec, bratrancuv kamos, bratrancuv spoluzak... njn.. za co muze jedna pitoma noha
17-20 let: ruzne kapelky s bratrankem a brachou a ruznyma typkama, nirvana, radiohead, pixies, white stripes, the vines, the strokes, redhoti.....
20 let: zjisteni ze lidi chteji svarak a mrazene jahody... konec s muzicirovanim
za svuj nejvetsi uspech povazuju hrani Karma Police v podchodu na kytaru jednoho bezdaka ktery tam zebral, byl sem naprany a na hlave mel sacek delvita
v posledni dobe se snazim hrat spis na akustiku radiohead a chystam se vydat album svych vlastnich jednoduchych depresivnenaivnich pisni pro otrle posluchace... napred ho ale musim nahrata nedostal si třeba nějaký peníze od toho řetězce za takovou úžasně alternativní reklamu?
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: ABYCHOM SE LIP POZNALI
v jakym meste/vesnici/dire bydlite?
Prostějov...
cim se zabejvate mimo kytaru?
Grafika, Webdesign...
na jaky nastroje hrajete?
Kytara, basa, trochu bicí, piáno, flétna...
kolik vam zhruba je?
Zhruba 21...
mate kapelu? Kde uz ste hrali, atak?
Těch kapel bylo víc:
EREZZIONE - crust punk - bez koncertů, bez nahrávek
SOUTHWEST - hard rock - dva koncerty, jedno demo - web
NADECHNISE - grunge rock - 14 koncertů (kluby, malé festivaly, majálesy...) - album Jádro věci - web
...no a teď hraju v kapele s kytaristou z nadechnise, bubeníkem a basákem z Veselé houby, je to něco mezi Nirvanou a Placebem, název ani nahrávky zatím nemáme
Prostějov...
cim se zabejvate mimo kytaru?
Grafika, Webdesign...
na jaky nastroje hrajete?
Kytara, basa, trochu bicí, piáno, flétna...
kolik vam zhruba je?
Zhruba 21...
mate kapelu? Kde uz ste hrali, atak?
Těch kapel bylo víc:
EREZZIONE - crust punk - bez koncertů, bez nahrávek
SOUTHWEST - hard rock - dva koncerty, jedno demo - web
NADECHNISE - grunge rock - 14 koncertů (kluby, malé festivaly, majálesy...) - album Jádro věci - web
...no a teď hraju v kapele s kytaristou z nadechnise, bubeníkem a basákem z Veselé houby, je to něco mezi Nirvanou a Placebem, název ani nahrávky zatím nemáme
Hraju na kytary a mašinky
Tak taky něco napíšu.
Je tomu 20 let co dejchám vzduch na Vysočině...
Od sedmé třídy navštěvuji ZUŠ. A pro změnu mě to tam i baví. Obor klasická kytara. Před třemi lety jsem se čistě náhodou dostal do kapely. Tam mi vrazili do ruky basu a už mi to zůstalo.
Jinak často hraju někoumu na nervy. Řidičák mám, občanku taky tak mi asi zatím nic nechybí... 
Je tomu 20 let co dejchám vzduch na Vysočině...
Od sedmé třídy navštěvuji ZUŠ. A pro změnu mě to tam i baví. Obor klasická kytara. Před třemi lety jsem se čistě náhodou dostal do kapely. Tam mi vrazili do ruky basu a už mi to zůstalo.
Naposledy upravil(a) aivn86 dne 12.06.2007 17:47, celkem upraveno 1 x.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Nesst
- Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
- Kontaktovat uživatele:
Jo, fajn nápad, Sekáči! 
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Nějaký efekt mezi to? Děkuji, mně stačí kabel ;o)
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
Náhodou ty písničky co maj na webu v mp3 jsou pěkný.humus píše:ty hrajes v te folkove skupine co mas v odkazech www? desna hudba
Epiphone LP Standard + Hocke VMH284
Let's Jam Contest
Let's Jam Contest
Nelíbí? Nevadí... Je mi jasný, že se nelíbí všem. Ale jsou lidi co si to rádi poslechnou. Na světě není jenom metal a punk.humus píše:ty hrajes v te folkove skupine co mas v odkazech www? desna hudba
Stejně jako já nemusím garážovej metal tak ty nemusíš folk. To je normální stav...
Jezdíme po koncertech a festivalech tak to zase asi nebude tak hrozný
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- *Twisted.Brother*
- Kontaktovat uživatele:
wikxzen -> Gratuluju
qwen -> Tak hodně štěstí...stím albem..
Jinak já jsem Filip je mi zhruba 14 a zatím nikde nehraju .. hraju na klarinet,flétnu a na klavír(Skákal pes přes oves) jinak se zabývám škemráním o lepší známku na vysvědčení a bydlím v Havířově.. -.-
Jinak já jsem Filip je mi zhruba 14 a zatím nikde nehraju .. hraju na klarinet,flétnu a na klavír(Skákal pes přes oves) jinak se zabývám škemráním o lepší známku na vysvědčení a bydlím v Havířově.. -.-
Naposledy upravil(a) *Twisted.Brother* dne 12.06.2007 18:11, celkem upraveno 2 x.
- framikoin
- Kontaktovat uživatele:
jmenuju se Honza, bydlim v Kromerizi. je me 16 a naky ten mesic. muj zivot probihal vice mene bez hudby (krome fletny v prvni a druhe tride). nejak v jedenacti sem zacal cosi poslouchat (horkyze slize, redhoty,...). jestli se nepletu na 14. narozeniny jsem obdrzel spanelku. zacal jsem to jako samouk drtit. zacatky byly tuhe. byl sem na to sam, barre sem nedaval, taby sem nechapal
do roka sem zacal chodit na klasickou kytaru do ZUS a chodim tam do ted. taky sem si behem toho roka poridil elektriku, kterou mam do ted. taky to bylo tuhy. ja po nicem nejdu systematicky (asi sem line), takze dlouho objevuju. pak sem zacal hrat v punkove skupine. no nebylo to nic moc. hral sem na malyho marshallka a... ta skupina vydrzela. bohuzel je nas zpevak v Irsku a nak to celkove nejde. ted bych ju chtel smerovat do takovy hard kytarovky nebo kdo vi ceho... jinak me bavi poslouchani samozrejme, knizky a uz nevim co. naky ten sport sem tam...
Gibson Les Paul Studio,Epi SG400,Vintage Strat Icon Series,efekty,vox
Tak já jsem Roman přezdívka Romdy. Jsem z Velkých Karlovic, to je u hranic se Slovenskem A mám založenou totálně hluchou kapelu Metla lidstva
www.metlalidstva.webz.cz Zatím hrajem covery. V budoucnu bych chtěl hrát black metal. Mám delší vlasy a vycházím základku. A taky nelegálně jezdím na fichtlovi
A všichni mě tu znáte jako zastánce tranzistorového Crate 
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108