Vaše kapely

Místo pro prezentaci Vašich skupin a jiných hudebních projektů ...
Odpovědět
LarryColl
Kontaktovat uživatele:

Re: the internet project

Příspěvek od LarryColl »

k píše:zdravím =)
no teď právě plánuju zformovat internet project živě, jen mne mrzí že budeme muset mít jiného zpěváka než Johna :( tak uvidíme jak to bude znít =)
jestli ten vokálista bude mít aspoň trochu podobný hlas jemu, tak budeme určitě vystupovat :)
Jak jste se vůbec dali dohromady přes net?
Nepijte vodu... p*caj v ni ryby:)
Epiphone Les Paul Midnight Ebony Ltd. Ed
Bugera 6262 + Crate FW412A
Line6 PODXt Live + Metal Pack
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

k píše:
LarryColl píše:
k píše:Zdravím, dělám muziku online s jedním zpěvákem z New yorku, třeba by vás to mohlo zajímat, hrajem takové melodické metál podobné in flejms no
mrkněte sem www.bandzone.cz/theinternetproject
Tak tohle se mi hodne libi , neplanujete se nejak sejit a zkusit udelat koncert (pokud teda sezenete bubenika)?
zdravím =)
no teď právě plánuju zformovat internet project živě, jen mne mrzí že budeme muset mít jiného zpěváka než Johna :( tak uvidíme jak to bude znít =)
jestli ten vokálista bude mít aspoň trochu podobný hlas jemu, tak budeme určitě vystupovat :)
tak se mi pak ozvi na muj bandzone(bandzone.cz/fan/cerfotoc...mam internet project v oblibenejch...) a domluvím vam koncert u nas v Sumperku třeba s naší kapelou(snad už brzo něco nahrajem) a nějakejma místníma kapelama...máme tady kapely jako Shockwave(bandzone.cz/shockwave), MadGod(bandzone.cz/madgod), nebo třeba Dying Passion... :wink: rád bych vás někdy viděl naživo, tak to třeba někdy dopadne:)
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k »

LarryColl píše:
k píše:zdravím =)
Jak jste se vůbec dali dohromady přes net?
ehm no , prostě jsem brouzdal doma na youtube a hledal sem in flames vocal covery a našel jsem johna :-)
jsem mu napsal jestli by nechtěl vytvořit nějaký projekt, nebo nahrát aspoň jeden song a on souhlasil a teď pracujeme na tom albu, máme už asi 6 písní hotových =)
k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od k »

cerfotoc píše:
k píše:
LarryColl píše: Tak tohle se mi hodne libi , neplanujete se nejak sejit a zkusit udelat koncert (pokud teda sezenete bubenika)?
zdravím =)
tak se mi pak ozvi na muj bandzone(bandzone.cz/fan/cerfotoc...mam internet project v oblibenejch...) a domluvím vam koncert u nas v Sumperku třeba s naší kapelou(snad už brzo něco nahrajem) a nějakejma místníma kapelama...máme tady kapely jako Shockwave(bandzone.cz/shockwave), MadGod(bandzone.cz/madgod), nebo třeba Dying Passion... :wink: rád bych vás někdy viděl naživo, tak to třeba někdy dopadne:)

no to by bylo fajn =) ale v nijak brzké době to nejspíš nebude, chvíli potrvá než nacvičíme všechny ty songy :-)
jinak dying passion znám , mám je ve spřízněných, jsou fajn a shockwave jsou taky dobří =)

Kiwi- upraven počet citací na 3
cerfotoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cerfotoc »

k píše:no to by bylo fajn =) ale v nijak brzké době to nejspíš nebude, chvíli potrvá než nacvičíme všechny ty songy :-)
jinak dying passion znám , mám je ve spřízněných, jsou fajn a shockwave jsou taky dobří =)
oto nejde kdy to bude, nikam se nespěchá, až budete připravení tak se můžete ozvat a něco bysme vymysleli :wink:
schecter damien 7(w/ EMG 707), engl e530, l-amp 50W 6L6 poweramp, engl e212v
line6 relay g90, ehx memory toy, korg dtr-1000, rocktron hush super c, the t.racks pc200

Obrázek
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Mam pro Vás další věc na zdrbnutí.

http://www.youtube.com/watch?v=h7jkdmv7 ... re=related

Kdo ví který jsem já?
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Red Bull píše:Mam pro Vás další věc na zdrbnutí.

http://www.youtube.com/watch?v=h7jkdmv7 ... re=related

Kdo ví který jsem já?
Ty si ten vlasáč že jo? :D Že si je nedáš do culíku, to já bych takhle nemoh. Mě to úplně hrozně štve to mít rozpuštěný, tak to mám furt v culíku. Ale když se ostříhám tak vypadám jak k**** a krom toho jsem línej jít k holiči, tak to mám jak Vince Black. :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Hele zvykneš si já je mam v culíku a rozpouštím na koncerty na začátku hraní - vždycky mam první dvě písničky vlasy až na mandlích, pak jak se potim, tak ztěžknou a už mě neštvou. Je tam důležitá technika odhazovaní při hraní - to je vidět na tom videu. :wink:

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Když sou vole vlasy dlouhý, tak musej bejt rozpuštěný! To pak podle mě uplně ztrácí význam!! :)
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

žebrák píše:Když sou vole vlasy dlouhý, tak musej bejt rozpuštěný! To pak podle mě uplně ztrácí význam!! :)
Vola příště vynech, nepásli jsme spolu husy. Na praxi musím mít v culíku, tak jsem si zvykl, je to praktičtější.

žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Red Bull píše:Vola příště vynech, nepásli jsme spolu husy. Na praxi musím mít v culíku, tak jsem si zvykl, je to praktičtější.
Ach, hluboce se omlouvám. Příště si k tomu psaní ještě vemu oblek, ať to má nějakou úroveň!

Praktičtější nepraktičtější...když už to mám dlouhý tak ať mi to lítá všude a nic přes to nevidim!
Hanzbiker

Příspěvek od Hanzbiker »

ty si fakt žebrák, víš všem lidem se nemusí líbit když ho za každym druhým slovem nazveš volem nebo něčím jiným, ale tak to je jedno, nebudu zbytečně zakládat flame a OT...
Fender Stratocaster MIJ, Fender Showmaster, Orange Rockerverb RK50C212 MKII.....
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Když vynechám to, že to píšu uplně automaticky stejně jako když mluvim, tak stejně v tom co sem napsal to nesloužilo jako označení pro red bulla, ale jako takový...všeobecný zvolání.

Taknějak sem nepočítal že tvrďácký metalisty urazí jedno "vole" :D
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

žebrák píše:Když vynechám to, že to píšu uplně automaticky stejně jako když mluvim, tak stejně v tom co sem napsal to nesloužilo jako označení pro red bulla, ale jako takový...všeobecný zvolání.

Taknějak sem nepočítal že tvrďácký metalisty urazí jedno "vole" :D
tady jde spíše o princip, navíc je to jeden z modů, tak taková rada, chovej se slušně, na tvůj slovník tu nikdo není zvědavý
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Giof
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Giof »

I can't believe my eyes :shock: za jedno vole co tady valíte za hovadiny...
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Giof píše:I can't believe my eyes :shock: za jedno vole co tady valíte za hovadiny...
vole :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Pánové končíme OT, jamkmile bude pod tímto příspěvkem něco, co sem nepatří, tak hnedka bez lítosti mažu! :!:

KIWI
Kontaktovat uživatele:

Re: Vaše kapely

Příspěvek od KIWI »

Konečně máme nahrávku, je to ta písničky na kterou jsem dával odkaz na tytrubku.
http://bandzone.cz/whereismysummer
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

KIWI píše:Konečně máme nahrávku, je to ta písničky na kterou jsem dával odkaz na tytrubku.
kytary mají hezký zvuk, takový vintage :-) ale líbí se mi

basa hezký, ale vytáhl bych ji trochu do popředí... a tak nějak jí chybí spodky

tenhle syl neposlouchám, ale na váš koncert bych šel :-) slušný
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Dark Axel píše:
KIWI píše:Konečně máme nahrávku, je to ta písničky na kterou jsem dával odkaz na tytrubku.
kytary mají hezký zvuk, takový vintage :-) ale líbí se mi

basa hezký, ale vytáhl bych ji trochu do popředí... a tak nějak jí chybí spodky

tenhle syl neposlouchám, ale na váš koncert bych šel :-) slušný
Jj, pokud jde o kytary tam je taková snaha o oldschool rocknroll :)

Basa se mi zdá vcelku do slyšet (a to jsem basák a měl bych si stěžovat že nejsem slyšet :-D ) To že ji chybí spodky je pravda, ale hrál jsem to na kobylkovej snímač bohužel a s tim už nic nenadělám...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Odpovědět

Zpět na „Vaše skupiny a projekty“