Pomoc do začátku, určitý styl hraní

Klavíry, keyboardy, digitální piana, syntezátory, ...
Odpovědět
60'Rock_N'_Roll

Pomoc do začátku, určitý styl hraní

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

Je mi 16 a tak do zušky mě už nevezmou, ale ani bych na klasiku nechtěl. Nemám místo na křídlo nebo pianino.

Líbilo by se mi, kdybych vzládal něco podobnýho jako John Paul Jones.

http://www.youtube.com/watch?v=FgHSk91RhL8

spíše bych to bral jako vedlejší věc, lae když už skládám něco ve stylu téhle písničky, tak klávesák nikdy neví, co po něm chci, tak bych si chtěl vždy vymyslet nějaký podklad pro tu kytaru.
K jakému učiteli bych se měl přihlásit? :?
m1shA

Příspěvek od m1shA »

Podivej, podle me tohle neni o uciteli, ale o tvoji praxi a tvejch napadech... Z tvyho prispevku neni patrny, jestli mas pristup ke klavesam (pouze pises, ze nevlastnis piano), pokud jsem to spravne pochopil... A pokud nemas fakt hodne dobrou predstavivost, tak skladat ciste podle nejakyho softwaru, popr tak, ze si to zahrajes na kytaru a potom to nejak prevedes, je hodne obtizny... Tzn.: sezen si alespon nejaky levny klavesy (pokud k nim nemas pristup), kup si nejakou ucebnici a nauc se aspon zaklady hry a potom uz to je jen o tvym pristupu... pokud se budes venovat aspon tak hodinu denne improvizaci, tak se ti napady urcite brzo zacnou rojit... :-)
Snad jsem odpovedel dost srozumitelne a hlavne k veci ;-)
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

:-)

Příspěvek od pavlii »

Jako o učiteli jsou hlavně správné návyky a zabránění různým zrůdnostem - čili prostě technika obecně. Zbytek je už asi opravdu hlavně na samotném hráči, jeho schopnostech a invencích - určitě ale budou existovat výjimky (potvrzující pravidlo :wink: ), které jsou ďábelskými klávesisty a přitom LŠU, ZUŠ apod. neviděli ani náhodou :)

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
60'Rock_N'_Roll

Příspěvek od 60'Rock_N'_Roll »

ne, mě spíš jde o to, abych se orientoval na place....abych věděl....o improvizaci nebo o vymejšlení neejde....
Odpovědět

Zpět na „Klávesové nástroje a syntezátory“