LP Keen Art Serie... znate???

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
Ramone

LP Keen Art Serie... znate???

Příspěvek od Ramone »

Zdravim, na hudebnim bazaru si budu mozna testovat tady tuto kopii Gibsona, proto bych se chtel zeptat, zda li znate tuto Keen Art serii, popripade jak to hraje?
Prodejce mi ji vcelku vychvalil, ze ma pekny plny zvuk, a dobry sustain a hodi se na tvrdsi hudbu. Ovsem mne stve ze o teto serii nemuzu skoro nic najit na netu, at uz info ci u prodejcu... cena je 5000 Kc. Zde foto popripade... Tak jestli nekdo znate, ci mate zkusenosti, byl bych moc rad, abych aspon nejdrive vedel co budu testovat:) Tak diky a mejte se! :) http://www.hudebnibazar.cz/img_inz/442923.jpg
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

měl jsem v ŕuce dvě basy (jednu jsem dlouhodobě vlastnil) a za ty ceny docela dobrý, super zpracování a obstojnej zvuk
Stagg HybridCaster + RMpickups bridge
Gibson SG (GFS Dream180B, SH2N, sperzel) ->
Eugeene's magic one-knob germanium clean booster ->
Digitech Bad Monkey ->
kopyje Zvex Fuzz Factory ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Ramone

Příspěvek od Ramone »

hm hmmm, diky... a zkusenost s e.kytarami nekdo mate???
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

je teda fakt, že jsem měl v hudebninách v ruce na moment telecaster, ale chyběly mu tři struny, takže ti asi nepomůžu :D
Digitech Bad Monkey ->
Hocke VMH234RD překopaný na plexinu.
Ramone

Příspěvek od Ramone »

:D jo to chapu... skoda, ze ji nemuzu nikde najit u ceskejch prodejcu..proto prave nevim co od ni muzu cekat a jak bude hrat ve srovnani s jinejma LP...
McPhisto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McPhisto »

Ahoj, presne tuhle bilou sem pred par lety drzel v ruce. Moc si to teda nepamatuju. Je to fakt dlouho, ale byla neserizena, krk volnej a kobylkovej snimac nehral, neck hral ale pekne kulate...myslim si ze to bude hrat podobne jako vetsina kopii v tyhle cenovy kategorii (Apollo, Fokus...)
Gibson Les Paul Tribute 50's GoldTop, Tokai SG Cherry Red, Squier Classic Vibe Stratocaster.
VOX AC15, VOX Delaylab a další...
Ramone

Příspěvek od Ramone »

hmmm a nekdo jiny nejakou zkusenost..asi uz ne co?:)
maslo
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/masloalkaline

Příspěvek od maslo »

čus mám doma.... jako co můžu říct je to že bych ju neměnil... velice se mi na ni dobře hraje..aj ty snímače co tam byly tak byly celkem ok... ale měnil sem je za emg81 a ted ta kytara hraje jako démon... 8) :evil:
Kytary : Ceen les paul , Ltd Phoenix 200 , Fender Telecaster mexico
Snímače : Emg , Seymour Duncan
Aparát : Peavey Valveking 212
Efekty : Digitech Grunge , Dunlop Wah baby cry
Ladička : Korg
Trsátka : Dunlop Tortex Jazz III , 1,0 a 1,35
wenca93

Příspěvek od wenca93 »

kamoš ma tež basu od Keenu, ale má v ní R.Mka a Bartolini snímače. Zvuk je parádní
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Hele Ramone, to jsme se z drahych starych Mosrite kytar dostali do uplne jiny roviny.
Keen Les Pauly bohuzel neznam, ale prosel jsem par info na webu a docela mne prekvapuje, jak zcela rozdilny informace o drevu a kvalite u nich jsou... Pokud teda chces fakt kejtru za cca 2500-3000, asi to vic nebude (aspon se za to tyhle kytary prodavaji), tak pred koupi a oznamenim "je to super" doporucuju navstevu nejakyho frcu, kde maji aspon 20 kytar, ktery ti projdou rukou. Kvalita u vychodoasijskych vyrobcu v tehle kategorii je jak pocasi v dubnu. Kdyz se hrabes kytarama treba od Fokusu, tak zjistis, ze zasadne se delily na 2 skupiny, az pak mi Masoun (prodejce) rekl, ze je to fakt, ze jedny jsou z fabriky, ktera dela pro velky vyrobce, a druhy z garaze, kde to delaj dva Cinani. Vzhledem k tomu, ze u Keen LesPaulu jsem narazil na zcela odlisne uvadene materialy na tele u stejny typovy rady, tak asi to bude pokazdy jiny a muze to byt stejnej pripad.
Tohle by mohla bejt korejska kytara, ale klidne taky odjinud - cinani uz ti vyrobej v tovarne tvuj model uz od 60 kusu za neuveritelny ceny...
Pokud bys chtel zkusit docela zajimavou vietnamskou (nebo kyho dasa) kytaru typu LesPaul, ktera kupodivu hraje dobre a je za dobry penize, zkus napsat zpravu Vobrstakovi (tady ve foru), on mel kontakt na nekoho, kdo je tady vyprodaval za pulku ceny, za kterou se prodavaj v Anglii... Mel jsem to v ruce a i kdyz to neni skutecny LesPaul (tvarem jo), tak no neni spatny a zda se my to docela dobry a pouzitelny. Myslim, ze by se ti libila...
Obrázek
Ramone

Příspěvek od Ramone »

diik moc za info kamo:) pravda je takova, ze jsem prisel o sveho strata (squier, 2x humbucker), byla mi ukradena v brne v rozjezdu-no dlouha historie a lidi jsou pekny svine, to ti povim... a takze shanim novou a chci prave zkusit nejakyho les paula, a ten keen art mne prisla jako dobra nabidka, tak uvidim jak to dopadne...
kazdopadne se jeste koukam po telecasteru, nejspise zase nejakej squier ale zatim nemuzu nic vychytat, ... nechci kupovat novou, spis chci vychytat nejakou dobrou nabidku na bazaru, do tech 6tis abych se vlezl... na ten muj punk mne to bohate staci, hlavne at se mne na ni bude dobre hrat:)
Cybermuff
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cybermuff »

Ramone píše:...kazdopadne se jeste koukam po telecasteru........ na ten muj punk mne to bohate staci, hlavne at se mne na ni bude dobre hrat:)
Takže hledáš něco jako je to moje Tele? To už má takovou skoro punkovou patinu...
Obrázek Na Ramones v poho :-D
Obrázek
eugeene
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eugeene »

krásný telááátko
Digitech Bad Monkey ->