hlava Rockwell / DorD/...

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
dlouhovlasac

Příspěvek od dlouhovlasac »

Jan Bouše píše:No tak to rád slyšim. Proč je někdo ochoten dát za Roadkinga 90 000,- když to šikovný český pacičky zvládnou za cca 25 000,- a ještě si můžu vymyslet vlastní design. To nepochopim...
protože ne každej člověk je stejnej. já bych těch devadesát litrů klidně šetřil, protože chci mít to nejlepší, a to nejen co se týče zvuku ale i designu a navíc, kdybych si nechal udělat kopii, tak by ve mě stejně furt hlodalo to ,,co kdyby...''. jenže já jsem plně spokojenej se svým maršálíkem a netoužim po jinym apci... Totálně jsem se zabouchnul do tohodle http://www.maxidrum.com/Public/ProductI ... e_prev.gif
takže to vidim tak na rok šetření...
DirX

Příspěvek od DirX »

Moleek píše:DirX: Nemáš nějaký video neo tak něco toho tvýho dordu?
No zatím ne ale chtěl bych nějaké video udělat a hodit na youtube aby za dušan jezdili třeba z německa atd :D
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
jonas1

Příspěvek od jonas1 »

DirX: Ja jsem jenom zvedavej, za jak dlouho se bude tvuj zes valet na bazaru:p
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
Moleek

Příspěvek od Moleek »

jonas1 píše:DirX: Ja jsem jenom zvedavej, za jak dlouho se bude tvuj zes valet na bazaru:p
Teda nevim jestli je to 50/100, ale myslim že oproti 20W kranku to bude použitelní dobře i na koncerty, tak by mu to snad mohlo nějakou dobu vydržet :)
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
DirX

Příspěvek od DirX »

jonas1 píše:DirX: Ja jsem jenom zvedavej, za jak dlouho se bude tvuj zes valet na bazaru:p
Proč?Já sem chtěl DorD od té doby co sem se o něm dozvěděl a slyšel......je to bomba,jak říká molek je to použitelnější a už ho nikdy neprodám a to myslím vážně!
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
xmarox

Příspěvek od xmarox »

už ho nikdy neprodám a to myslím vážně!
počkej až ti přijde ta tvoje slavná osmistrunka...ty kytary si taky nesednou jen tak s něčím...a můžeš mu to tam nést znova že todle teda ne-e :D
Jan Bouše

Příspěvek od Jan Bouše »

To je dobrej nápad, jestli víte o nějakých audionahrávkách, tak sem prosím dejte odkaz.
Predator

Příspěvek od Predator »

Ono tie superpodladené gitary si moc nerozumejú s lampáčmi všeobecne, kvôli výstupáku, ktorý je rátaný na bežný gitarový rozsah a nie na nejakú "gitarobasu", hrubé struny majú problém s konkrétnosťou a hlasitosťou ... osemstrunka je slušný záhul aj pre Triple Rectifier a podobné ampy s dobrým basovým základom, samozrejme cez klasický Marshall si najhrubšia struna moc nepohrá, teda bude počuť, že tam dačo nekonkrétne hučí, ale nič viac. Práve na takéto veci sú dobré polovodičové zosíky a hlavne modelery. Kapela Colp sa po neustálych problémoch s čitateľnostou zvuku na Rectifieroch rozhodla prejsť na Line6 HD hlavy a podľa ich slov konečne im to hrá ako má.
DirX

Příspěvek od DirX »

Predator píše:Ono tie superpodladené gitary si moc nerozumejú s lampáčmi všeobecne, kvôli výstupáku, ktorý je rátaný na bežný gitarový rozsah a nie na nejakú "gitarobasu", hrubé struny majú problém s konkrétnosťou a hlasitosťou ... osemstrunka je slušný záhul aj pre Triple Rectifier a podobné ampy s dobrým basovým základom, samozrejme cez klasický Marshall si najhrubšia struna moc nepohrá, teda bude počuť, že tam dačo nekonkrétne hučí, ale nič viac. Práve na takéto veci sú dobré polovodičové zosíky a hlavne modelery. Kapela Colp sa po neustálych problémoch s čitateľnostou zvuku na Rectifieroch rozhodla prejsť na Line6 HD hlavy a podľa ich slov konečne im to hrá ako má.
Jo je pravda že ne každý apec to přežvýká,ale colpiči mají na kytarách pasivní snímače tak to je taky jeden z důvodů proč mají dneska už Vetta2.Jak mi řekl Bobrey-Dino Cazares používá osmistrunku a hraje přes lampu ibanez-thermion a používá aktivní snímače,Bodrey taky má osmičku s aktivama a hraje přes xXx,krank a rack marshall,já mám na sedmičce naladěno do Fis což je základní ladění u osmy a používám taky lampy a mám taktéž aktivní snímač. chce to opravdu hodně silné snímače aby to ta lampa pobrala.Další věc co mi řekl je že k osmičce je ideální mít zapojené 2 boxy 4x12,protože se výkon víc rozloží a tím pádem to bude mín zahuhlané.
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
DirX

Příspěvek od DirX »

Jan Bouše píše:To je dobrej nápad, jestli víte o nějakých audionahrávkách, tak sem prosím dejte odkaz.
http://www.hudebniforum.cz/viewtopic.php?t=7277 Dál pokračuj tady jestli ses teda rozhodlo pro DorD....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
DirX

Příspěvek od DirX »

http://www.rockwellamps.eu/pre2/alba.php?ak=2 takže Honza už má stránky! Jinak sem mu ted volal dělá novou řadu zesilovačů které budou stát 18tisíc asi v 60w...boxy zkosené prázdné stojí 6000,- a rovné 5800,-...
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
xmarox

Příspěvek od xmarox »

a tos mu volal jen tak aby ses zeptal? :D:D
DirX

Příspěvek od DirX »

xmarox píše:a tos mu volal jen tak aby ses zeptal? :D:D
EE,pokud nenašetřím na Hardbox tak beru asi Rockwell.......
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
xmarox

Příspěvek od xmarox »

pak ti přijde kytara a můžeš to prodat :D:D jinak hardbox se mi zdají předražení
DirX

Příspěvek od DirX »

xmarox píše:pak ti přijde kytara a můžeš to prodat :D:D jinak hardbox se mi zdají předražení
to ti řeknu cca do dvou týdnů páč si to jedu vyzkoušet pokud to bude stát za to tak to beru......
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: hlava Rockwell / DorD/...

Příspěvek od Wohma »

Mno, musim rici, ze me od obchodovani s panem Zemanem odradil jeho laxni pristup ke komunikaci. Asi pred 14 dny jsem mu volal ohledne footswitche k memu ENGLu a on mi rekl, at mu na e-mail poslu schema a ze na to mrkne. Okamizte po telefonatu jsem mu odeslal mail, ale p. Zeman se mi 3 dny neozyval. Po 3 dnech jsem mu tedy napsal sms, na kterou odepsal, ze by ten footswitch sel vyrobit a ze to bude stat asi 2,5K (original stoji 4200, je tam plno rele a blbosti). Ihned jsem mu odepsal, jaka bude asi cekaci doba a zdali muze udelat cernou verzi, nacez mi uz neodpovedel. Zkousel jsem mu psat jeste asi 2x v cca tridennich intervalech, ale bez uspechu. Nevim, jestli je to zapricineno tim, ze pro nej ten footswitch neni moc velky kseft, nebo ze toho ma ted moc, ale radsi jsem ten footswitch sehnal jinde.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Wohma píše:Mno, musim rici, ze me od obchodovani s panem Zemanem odradil jeho laxni pristup ke komunikaci. Asi pred 14 dny jsem mu volal ohledne footswitche k memu ENGLu a on mi rekl, at mu na e-mail poslu schema a ze na to mrkne. Okamizte po telefonatu jsem mu odeslal mail, ale p. Zeman se mi 3 dny neozyval. Po 3 dnech jsem mu tedy napsal sms, na kterou odepsal, ze by ten footswitch sel vyrobit a ze to bude stat asi 2,5K (original stoji 4200, je tam plno rele a blbosti). Ihned jsem mu odepsal, jaka bude asi cekaci doba a zdali muze udelat cernou verzi, nacez mi uz neodpovedel. Zkousel jsem mu psat jeste asi 2x v cca tridennich intervalech, ale bez uspechu. Nevim, jestli je to zapricineno tim, ze pro nej ten footswitch neni moc velky kseft, nebo ze toho ma ted moc, ale radsi jsem ten footswitch sehnal jinde.
Tak jen uvedu na pravou miru, at nekrivdim - p. Zeman mi dnes odepsal, ze se omlouva, ze se zrovna stehuje a nema moc casu.
Somnus Aeternus
Jan Bouše

Příspěvek od Jan Bouše »

Náhoda??? Nebo že by taky navštěvoval toto fórum? :-)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jan Bouše píše:Náhoda??? Nebo že by taky navštěvoval toto fórum? :-)
Myslim, ze i kdyby sem zrovna zavital, tak by zrovna pri stehovani nemel cas ani naladu sem chodit ;) Nemam duvod mu neverit.
Somnus Aeternus
Elf

Příspěvek od Elf »

Wohma píše:
Jan Bouše píše:Náhoda??? Nebo že by taky navštěvoval toto fórum? :-)
Myslim, ze i kdyby sem zrovna zavital, tak by zrovna pri stehovani nemel cas ani naladu sem chodit ;) Nemam duvod mu neverit.
opravdu se stěhuje,potvrzuju. taky čekám
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“