Sonory řady 507

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
štydli

Sonory řady 507

Příspěvek od štydli »

Chtěl bych se zeptat jak jsou na tom sonory 507.Mám pearly Target ale jak jsem zjistil z diskuzí tak to není nic moc.Cenově jsou ale jak sonory 507.Tak bych potřeboval poradit jestli se mám pearlů zbavit a jít do těch sonorů 507. Díky za radu všem.
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Takhle, podle mě je to jedno a to samé, ikdyž tady píšou, jak nejsou úžasné, mi se nelíbí. Jeden prostý důvod. (mluvím o 507)
špatná laditelnost, Upřímně, kopák zní hrozně, šlapka horší než u basixů a ten hardware taky není dvakrát světový.

A zvuk to má hrozný, strašně suchý. Prostě fuj...
Basix Custom, které seženeš asi o dvojku dráž jsou někde jinde, zní to už jako opravdové Bicí (aspoň oproti sonorům) Mají daleko lepší laditelnost, kvalitnější Hardware, a když je osadíš nějakýma jednovrstvýma blánama, tak se na nich dá udělat docela slušný zvuk (za sebe doporučuju Evans G1, na kotel asi G1D, spodní mám Aquarian Performance)

No nic, musím běžet, tak zatím, hodně štěstí při výběru
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Je to de facto totéž. Stejná "kvalita", stejný "zvuk".... na naučení stačí, ale co s tím dál....
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
JackLemon
Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JackLemon »

Co se týče téhle řady tak ve zkušebně když hrajeme jsou super podle mě stačej určitě na to zahrát si pár not ať je to do jazzu či metalu...
Já třeba mám Concepty od Basixu a určitě bych si 100 krát radši koupil tyhle sonory než pařmenit na ty moje rozviklaný bubínky který držej sem tam už jen díky lepidlu :D....
Ale tak já třeba budu kupovat 1007 ( o řadu vyšší než 507) a to jsou kvalitní bicí za ruzumný peníze...
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku :)
Paličky jen a jen 5A hickor
DJmanasek
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

JackLemon píše:Co se týče téhle řady tak ve zkušebně když hrajeme jsou super podle mě stačej určitě na to zahrát si pár not ať je to do jazzu či metalu...
Já třeba mám Concepty od Basixu a určitě bych si 100 krát radši koupil tyhle sonory než pařmenit na ty moje rozviklaný bubínky který držej sem tam už jen díky lepidlu :D....
Ale tak já třeba budu kupovat 1007 ( o řadu vyšší než 507) a to jsou kvalitní bicí za ruzumný peníze...
Být tebou tak jdu do meridianů, než do 1007 :)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Johnnnnnnnnnny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johnnnnnnnnnny »

já mám Ty 507 už přez rok a myslim, že za ty peníze to de.
Přechody zněj dobře, kopák docela taky, kotel trochu hůř a rytmičák ladim jak blbec a pořád se mi nelíbí. Buď je moc vysokej a drásavej, nebo má šílený dozvuky.
Na tu sonoráckou šlapku se mi hrálo opravdu dobře, ale už sem přešel na dvojšlapku.
HW řek bych neni špatnej. Tomy se daj nastavit tak jak potřebuju, kotel pěkně na nožičkách a štve mě akorát stojan na Hi-hat, kterej nemá otočný nohy, takže mi teď vadí při hře na dvojšlapku.

Tady bych se chtěl zeptat jestli víte jakej je rozdíl mezi: Basix CUSTOM 716 Cuban Tobacco a Basix CUSTOM 712.
Protože mi příde že mechanicky sou naprosto totožný a rozdíl cen je víc jak 5000.-
Naposledy upravil(a) Johnnnnnnnnnny dne 8.05.2009 4:47, celkem upraveno 1 x.
ať to šlape!
DJmanasek
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJmanasek »

Johnnnnnnnnnny píše: Tady bych se chtěl zeptat jestli víte jakej je rozdíl mezi: Basix CUSTOM 716 Cuban Tobacco a [urlhttp://music-city.cz/eshop/basix-custom-712-bici-souprav-100007_102258_0?sess=7f1e32]Basix CUSTOM 712[/url].
Protože mi příde že mechanicky sou naprosto totožný a rozdíl cen je víc jak 5000.-
Vypadá to, že jsou stejné, ale ta cena je opravdu hodně nízko. 8000 za customy, to se vyplatí
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“