Mám takový dotaz párkrát koukám na různejch videí že někteří bubenící mají dva snejry a oni používají různé velikosti nebo mají dva stejných rozměrů se stejnou barvou tónu atd...
Jen jsem nad tím tak přemýšlel k čemu to vlastně je...
Pochopímtomy ale snary ?
Předem díky....
Snare Bubínky
Pravidla fóra
-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
Snare Bubínky
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
Ten druhý snare se nazývá mezi bubeníky jako EFEKTOVÝ. samozřejmě, že je zvukově odlišný od hlavního snare.
To, jestli je jiného rozměru a z jiného materiálu nelze říct... zpravidla ANO, ale nebývá to vždy.
OBVYKLE bývá menší (cca 12 až 13" vídám nejčastěji) a dává se obvykle po druhé straně hlavní hajtky. Účelem je barvitější hra a zvukomalebnější projev bicího partu.
někomu to vyhovuje, někomu to nechybí. sama jsem měla jednu dobu k javorovému hlavnímu snare ještě efek´ták 12x5,5"" Mapex Steel, tedy plecháč, ale nějak jsem to pro svoji muziku až tak nepotřebovala, takže šel do světa:)
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
- Monikad
- Rádce
V pohodě... zase víš o kousek vícJackLemon píše:Díky moc...Já přece jen hraju asi rok tak o tomto nějak moc nic nevím...
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
¨Monikad píše:))))
někomu to vyhovuje, někomu to nechybí. sama jsem měla jednu dobu k javorovému hlavnímu snare ještě efek´ták 12x5,5"" Mapex Steel, tedy plecháč, ale nějak jsem to pro svoji muziku až tak nepotřebovala, takže šel do světa:)
Ha, já měl Mapex black panther 10"x 5,5", a taky šel do světa
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- Monikad
- Rádce
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Monikad:
Je to docela možné
Je to docela možné
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV

- Monikad
- Rádce