Zajímavý inzerát

Bicí soupravy, činely, hardware, ...
Odpovědět
LeaD

Zajímavý inzerát

Příspěvek od LeaD »

dívejte na toto co sem našel: Prodám bicí zn. Amati – poslední vyráběný model, 2 x velký buben 18´, přechody 10´, 12´, 13´, + kotle 14´, 16´, malý bubínek 14‘ plechový – osazeno blanami REMO (vrchní i spodní blány mimo jednoho VB); dále 1 x šlapka na VB Pearl a 1 x šlapka na VB no name; dále stojan na H.H., 2 x stojan na činel šibenice a 1x stojan na činel rovný; dále stoličku Amati; k tomu činel RIDE 20´´, 2 x činel CRASH 16´´ Amati; kravský zvonec + adaptér; přidám transportní bednu na mechaniku a obaly na přechody (10´, 12´, 13´), obal na malý bubínek a pár náhradních dílů. Jukněte na foto (bez plechů na H.H.) Vše v naprosto funkčním stavu, pravidelná údržba. Cena za vše: jedna měsíční mzda manipulačního dělníka – 8.900,- Kč.
Paličky: Pell Wood, 5A, MEDIUM, HORNBEAM
Monikad
Rádce
Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17

Příspěvek od Monikad »

Do začátků je to určitě dobrý, i když by se to mohlo dát pořídit levněji. ta cena zas tak úžasná není..

Co mě ale zaráží víc, jsou ty dva kopáky 18"... co si tak pamatuju, tak v Amáti ve svých posledních modelech souprav prodávali kopáky průměr 56cm, tedy takřka 22". Dříve i zhruba 20" kopáky vyráběli, ale o 18" kopácích Amati z posledních, ani dřívějších sad jsem v životě neslyšela, a to se v branži pohybuju pár desítek let... tak bacha na to, než koupíš, dobře si to prohlídni :wink:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
LeaD

Příspěvek od LeaD »

njn :lol: ..já jsem měl zájem a psal sem mu ale on řekl že už jsou prodané :evil: :evil: :!: :!: :( :(
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

LeaD píše:njn :lol: ..já jsem měl zájem a psal sem mu ale on řekl že už jsou prodané :evil: :evil: :!: :!: :( :(
Na hudebním bazaruCZ jsem už od včerejška viděla inzerát, kde nějaký maník prodává základní set Amati (sice bez snare bubínku) ale za 3.200,-!! Pokud to má v dobrém stavu, pak do toho běž. Bubínek dokoupíš... každou chvilku někdo prodává Amáťácký snare!! cena bývá pod tisícovku. :wink: :idea:
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
mapexdrummer

Příspěvek od mapexdrummer »

Amati kopáky 18" se nikdy nedělaly... Ale mohl si je kovertovat s 18ctek kotlů...
Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

mapexdrummer píše:Amati kopáky 18" se nikdy nedělaly... Ale mohl si je kovertovat s 18ctek kotlů...
To je skoro jistý, no nepíše to tam, naopak dělá z lidí blbce ten inzerent...tudíž bych byla opatrná i s tím ostatním a raději bych to chtěla vidět...

nakonec i ta cena jako celku byla nadsazená dost vysoko. nějaký zlatokop, co se nevyzná....
mapexdrummer

Příspěvek od mapexdrummer »

Tak jesi je to tohle všechno... A je to v solidním stavu + dobré blány.. A jsou to všechny ty bubny a činely a HW... Jako jasně je to Amati... Ale když něco rozprodáš...
LeaD

Příspěvek od LeaD »

Monikad
Rádce

Příspěvek od Monikad »

LeaD píše:tady to je k tomu i obrázek: http://www.onlineobchody.com/bazar/larg ... p?id=58585
tak to vypadá na solidní zacházení!! Tudíž to na Amátky může dobře hrát. I tak bych ale šla licitovat o nějakou tu tisícovku...

Jo, a ty kopáky jsou klasicky 22", tedy spíš u Amati 56cm, žádný osmnáctky, jak se snažil psát :))))))))
Odpovědět

Zpět na „Bicí nástroje“