basy fokus

Precission, Jazz, Modern, ...
Odpovědět
keri
Kontaktovat uživatele:

basy fokus

Příspěvek od keri »

zdravim vsechny basmeny
mam problemek ,chtel bych 5ku od fokusa ale...
potreboval bych od vas jestli by jste mi trosicku nepichlia to tak ze by jste napsaly sve zkusenosti s temito nastroji moc se mi libi modelOB85 V950
PV bass 5str WS bass jelikoz neumim dat sem obr. tak jsem dam alespon odkaz http://www.guitars-fokus.com/ tak dekuji a doufam ze ohlasy budou prevazne kladne PIC BASS
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Zdravím koukni ještě na www.fokuskytary.cz. Jsou to stejné nástroje, ale nevím jak jsou na tom s cenama. Třeba tam bude nějakej rozdíl. Já mám V950 a neměnil bych za nic. Jsem naprosto spokojenej. Není to moc na slap. Je tam trochu těsno, ale dá se na to zase zvyknout. Originál snímače nehrály nějak děsně, hrála v pohodě i pátá struna, ale je lepší je vyměnit. Koupil jsem RM Pickups (PRM2, JRM2) a je to paráda. Hraje se mi na ni dobře i v sedě. Dřevo je dosti těžký. Což se jeví docela dobře. Krk po dvou letech naprosto v pohodě. Jediný co jsem posla na reklamaci byl potenciometr co začal chrastit. Jinak zatím vše ok.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
milvyk

Příspěvek od milvyk »

Chtěl sem jenom poznamenat pro toho kdo to neví a píše tady třeba na bazaru že fokus se vyrábí v ČR a že to není žádná čína a podobně.Fokus se vyrábí ve Vietnamu a ten nápis na krku je pro czech republic.Kdo tomu nevěří at se podívá na jejich stránky píšou sice korea ale je to hanoj :) Tím nechci nástroje značky fokus nijak shazovat mám jb a hraje za tu cenu suprově.
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

JJ je to tak. Fokus určitě není české výroby. Je to MADE FOR CZech Republic. Takže vyrobeno pro ČR.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

Fokus sa vyraba v Cine a CR to len Distribuje :!: To pozor nato...ja som si tez mislel ze ked som mal Fokusa tak jaze tiez vyrobeno v cechach ale njeni to pravda...
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Tak to pozor. Ten Fokus se tu vyráběl tušim tak ještě před pár roky někde u Hořic. Odtud byly právě naprosto luxusní basy. Mluvil sem o tom s Michalem Samcem -píše občas náký recenze do muzikusu, a ten mi řikal, že když to tam zavírali, tak se ty basy kupovali na místě za hubičku ("dělníkům", ve fabrice zůstalo asi 1000 kusů a kdo tam přijel, tak měl v podstatě za litr měl basu , jakou si tam vybral)...on si tam koupil,l nákej vydařenej kus a asi před necelym rokem ho prodal za 8000, s tim , že když vyřešil svojí finanční situaci, tak se tomu člověku ozval, že jí vezme zpátky klidně za 15000, ale kupující řikal, že by byl blázen , kdyby jí prodal zpátky... a to je člověk kterej dělá recenze na basy asi 5 let. Takže nákej bazarovej kus vyrobenej ještě v čechách by moh bejt hodně povedenej...
k úspěchu nevede výtah musí se jít po schodech
Štěpán

Re: basy fokus

Příspěvek od Štěpán »

Čus hobléři, dostala se mi do ruky basa fokuska a nevim jak se jmenuje.Nevedel by nahodou nekdo z vas kde bych se o ni mohl dozvedet vic?Vim jen ze je 5tistrunka, ma 2 humbuckery, je z nejaky rady ws a to je asi tak vsechno.Na fokuskytary sem ani nevidel zadnou takovou řadu..Tady je nejaky foto:
P5240029.JPG
Přílohy
P5240030.JPG
Rypák
theriak
Kontaktovat uživatele:

Re: basy fokus

Příspěvek od theriak »

Chlapi pozor na to ktery basy resite panc v CR existuji dve firmy ,fokus a fokus-h a v tom je rozdil.Ja mam osobne dve basy z toho jednu sestku bezprazec ale ta je delana na zakazku no a protoze jsem chtel sedmicku tak jsem to vyresil u fokus-h a muzu rict ze az na lehky prevazovani ktery jsem vyresil presunutim uchytu na pas jsem s tim spokojen uplne maximalne.Jo jinak ta moje byla tvorena nekde v ameru ale pravdepodobne cinskyma nadenikama :lol: kazdopadne bych menil uz pouze za conklina ale na toho nemam a dlouho mit nebudu :cry:
Odpovědět

Zpět na „Baskytary“