STAGG - Heavy C - Serie 400 - Prosim poradte

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět

Koupit ?

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

cagO
Kontaktovat uživatele:

STAGG - Heavy C - Serie 400 - Prosim poradte

Příspěvek od cagO »

Zdravim jsem středně pokročilý kytarista a uvažuji o koupi NOVE kytary, a chci se zeptat na vas nazor jakoz to lidi kteri se v tom vyznaji vice nez ja co si myslite o teto kytare ? http://www.kytary.cz/karta.php?010601:e ... :0&ID=3922 Chtel bych neco v teto cenove kategorii a musi byt levoruka ... V okolnich prodejnach mi rekli ze skoro zadny obchod nema na prodejne levoruke kytary ... Diky za odpoved !
petrpeter
Odborník

Re: STAGG - Heavy C - Serie 400 - Prosim poradte

Příspěvek od petrpeter »

cagO píše:Zdravim jsem středně pokročilý kytarista a uvažuji o koupi NOVE kytary, a chci se zeptat na vas nazor jakoz to lidi kteri se v tom vyznaji vice nez ja co si myslite o teto kytare ? http://www.kytary.cz/karta.php?010601:e ... :0&ID=3922 Chtel bych neco v teto cenove kategorii a musi byt levoruka ... V okolnich prodejnach mi rekli ze skoro zadny obchod nema na prodejne levoruke kytary ... Diky za odpoved !
Kdyz je nemaji v obchode, tak prece neni problem si nejakou lepsi objednat pres nejaky eshop, doma vesele 10 dnu zkouset a kdyz nesedne do ruky, muzes ji prece do 14 dnu bez udani duvodu vratit...
Takhle si muzes objednavat a zkouset vic kytar, kdyz je prodejce nema skladem. Samozrejme nejlepsi asi bude, priblizne si uz vybrat typ, model, podivat se treba i na tu pravorukou, zkusit vzit do ruky, jestli sedne krk, vaha, zvuk... A pak uz tech levorukych nemusis tolik zkouset a vracet :)
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... :)
Devendra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Devendra »

:wink: jsem si skoro stoprocentně jist že je to lepší než ta nejlevnější
ibanézka... ta je strašná. I když firma Stagg (už slovo skoro nadávka že?)
není bůhvi co a dokážou kytaru pěkně zmrvit tak se mě několikrát
potvrdilo např. jejich PRSka které sem měl jednou v ruce potvrdili že pěkný
kousek udělat umí a veř že za zkoušku to stojí :wink:
Obrázek
I wanna range life!
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“