Framus FR 212 CB

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

včera jsem zkoušel oddělat tu zadní část, ale nepovedlo se mě to nějak :D , co všecko musím odšroubovat ?

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
xmarox

Příspěvek od xmarox »

fakt nevím :D já tu bednu doma neměl jen na nahrávání a na nějaké koncertování a nějak jsem neřešil jakym způsobem je ta jedna číst přidělaná či oddělaná takže sry. zkus na instrumento.cz tam se ten box nedávno řešil. Zkus najít člověka s nickem: pavlucha .Ten má tenhle box myslím.
Krtko

Příspěvek od Krtko »

ja som sa tejto bedne uspesne zbavil a mozem povedat ze to je najhorsia bedna na svete napriek tomu ze tam je V30 a je to framus, s mojou 7 strunovou gitarou to len chrcalo vdaka jej uplne slabej papierovej konstrukcii. najlepsie co s touto bednou mozte urobit je zabalit ju do krabice a poslat skadial prisla, to uz radsej harley s V30, ten je na tom konstrukcne aj zvukovo omnoho lepsie
Krtko

Příspěvek od Krtko »

romcx75 píše:včera jsem zkoušel oddělat tu zadní část, ale nepovedlo se mě to nějak :D , co všecko musím odšroubovat ?
nazdar, musis vybrat vsetky sruby co su na zadnej stene, potom vybrat poklepanim celu zadnu stenu, jedine tak vypadne vrchna odnimatelna cast a nakoniec zalozit naspat spodok a priskrutkovat ho spat, ale vobec neodporucam otvarat tu bednu, ked som tak na nej skusal hrat stratila este aj tich malo spodkov co mala.
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“