jak dlouho vydrží hrát klávesy jako třeba yamaha PSR 450 (jsou na 6 takových tech velkých válcovitých baterii) při hraní přes sluchátka?
blíží se léto a ruzne tabory.jelikož nechci vypadnout ze cviku tak bych si chtel pořídit nejaké levné cestovní klávesy.
hlavní parametry co chi aby meli
- alespon 4 oktávy
- standarntí rozměry kláves
- !!!!!MOŽNOST NAPÁJENÍ Z BATERIÍ!!!!!!!!!
- cena tak +- 2 000
- sluchátkový výstup
- pokud možno uhozová dynamika (neni podmínkou)
výdrž baterii v klávesách + vhodné klávesy na cesty
Pravidla fóra
výdrž baterii v klávesách + vhodné klávesy na cesty
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
vydrz
Ahoj Sem čerství majitelem psr e413 a koukal jsem se a je to na 6 obcejnych tuzkovich baterii..což me docela prekvapilo protoze moje stare klavesy nake psr 225 byli take na velke valcove baterky coz neni zrovna levna zalezitost..takze sme take hodne spokojenej..Nemuzu ti ale rict jak dlouho to nane pojede protoze to nemam odzkousene..
Yamaha DGX 620
Yamaha PSR E413
Yamaha PSR E413
Re: vydrz
no já mám to psr 450 na velky valce ale nemam sajna kolik to žere .baterky bych klidne koupil ale nevim jak dlouho vydrží tka nechci jít na slepo.midiborec píše:Ahoj Sem čerství majitelem psr e413 a koukal jsem se a je to na 6 obcejnych tuzkovich baterii..což me docela prekvapilo protoze moje stare klavesy nake psr 225 byli take na velke valcove baterky coz neni zrovna levna zalezitost..takze sme take hodne spokojenej..Nemuzu ti ale rict jak dlouho to nane pojede protoze to nemam odzkousene..
uvažoval sem o tech rolovacích klávesách.ty by mohli vydržet dlouho a sou jen na tužkový.jak se na ne hraje?je to tak hrozný jka se řiká?
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Ty velký válce by měl být typ D...
Jinak ty rolovací Ellegy - vydrží to vcelku slušně, ale zvukově je to sh*t. Sice to byl velký hit a prodalo se toho zezačátku fakt hodně, ale nechápu, kdo to mohl kupovat. Je to hračka, ne hudební nástroj.
Jinak ty rolovací Ellegy - vydrží to vcelku slušně, ale zvukově je to sh*t. Sice to byl velký hit a prodalo se toho zezačátku fakt hodně, ale nechápu, kdo to mohl kupovat. Je to hračka, ne hudební nástroj.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
no zvuk je mi celkem shum a fuck pokud to opravdu nebude tahat za usi.me jde hlavne o to aby to bylo levný a abych se tim zabavil třeba při dlouhej ceste v autobuse na kanoisticky závody a na soustředkách .Nero píše:Ty velký válce by měl být typ D...
jakej je pocit z hraní na ty klávesy rolovací?klade to aspon nejakej odpor?
Yamaha Motif XS8
Yamaha MOX6
Yamaha MOX6
Re: vydrz
NEvim kdo psal ze se nane hraje strasne.. Me se nane hraje uplne normalne jak najakekoli jine yamahy.Olihen píše: uvažoval sem o tech rolovacích klávesách.ty by mohli vydržet dlouho a sou jen na tužkový.jak se na ne hraje?je to tak hrozný jka se řiká?
S tema dgx630 se to neda srovnavat zejo jak kvalitou reproduktoru tak klaves naty se me proste hraje lip s kladivkouvou mechanikou ale zase po keyboardu ty prsty licou rychleji protoze neni potreba takova sila na stisknuti takze tak..Jinak co se tyka hrani s doprovodem tak zase psr sou natom lepe na dgx me to nejak nesedi...
Kdyz sem kdysi davno mel ty veelke baterky vtech psr 225 tak me tam vydrzeli docela dlouho ale uz si nepamatuju jak dlouho sem je mel zaple to sem este hrat neumel sem teprve zacinal...Sem zvedavej jak dlouho to vydrzi naty tuskove tyto nove...Kdyztak to pak otestuju a reknu...
Yamaha DGX 620
Yamaha PSR E413
Yamaha PSR E413
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1