potřebuju poradit s multiefektama
Pravidla fóra
-
drti.kul
- Kontaktovat uživatele:
potřebuju poradit s multiefektama
čau už dlouhou dobu přemyšlím o koupi nějakýho multiefektu, ale pořád nemůžu najít ten pravej
jedinej, kterej mě trošku zaujal je Zoom G-7-1UT myslíte si, že je dobrej a kdyby ne tak mi pls nějakej duporučte. Jo a mělo by to být na styl metal nebo punk dík
- wade of filcide
wade of filcide píše:nejlepší by byly nějaké krabičky asi ! . když multtyefekty toho umí hodně ale né podle mě nic tak pořádně !. ..
za nějakých 8k se dá sehnat ještě Vox tonelab, a za 9 Tonelab LE ten tady byl hodně v poslední době opěvován - já jsem na něj hrál chvilku, a moc se mi to nelíbilo nějak jsme si nesedli.
pokud budeš mít možnosti být v hudebninách, vyzkoušej PODa XT, a Bosse ME-70.
já osobně bych šel asi do toho Zooma, konkrétně na tenhle jsem nehrál, ale pokud se aspoň podobá G9ce tak by to byl mazec... má to USB pro nahrávání do počítače, což já osobně považuji za velikou výhodu...
Pokud jsi na zooma hrál a libil se ti v porovnání s jinými multiefekty ber ho, neprohloupíš
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
Re:
Nebo G-System od TC Electronicwade of filcide píše:nejlepší by byly nějaké krabičky asi ! . když multtyefekty toho umí hodně ale né podle mě nic tak pořádně !. ..
Re: potřebuju poradit s multiefektama
Koukej hlavně po PODech to jsou asi jediny multaky který za něco stojej , je sice fajn že ten zoom G9 nakopavaj 2 lampy , ale pokud dáš vedle sebe POD X3 live a zooma tak hned citíš rozdíl a kupodivu je to to "tamagoči" z kterýho leze slušnej zvuk (pod). Za mě a určitě ještě za dost lidí , koukej po vyžších řadách podů
.:- Washburn X22 -- Guitar Rig 3 -- Amplitube 2 -- Amplitube Metal -- Amplitube Fender -- Amplitube Jimi Hendrix -- Dunlop Jazz III -- Red Lucky Strike -:.
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: potřebuju poradit s multiefektama
G7.1 UT mám, spolehlivost, líbí se mi, jak to hraje - ale nejsem kovaný kytarista
takže za mě jen ohledně spolehlivosti (zatím OK, je mu už přes rok), ovládání a provedení (řekl bych bytelný držák, ale stejnak ho používám jen ve studiu).
P.
P.