Basix Custom
Pravidla fóra
Basix Custom
http://music-city.cz/eshop/basix-custom ... ess=7f1e32 ... myslíte že to sou faktis pravé customy?
Paličky: Pell Wood, 5A, MEDIUM, HORNBEAM
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Ano, pravděpodobně jo, za tu cenu je to hodně dobré, ale stejně, šel bych do menších rozměrů
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
To je hodně subjektivní názor, spíše bych se rozhodoval podle toho, jak se ti na ty bicí hraje.
a dělají se basixy 10"12"14"20"14" - já je mám doma, a když to osadíš dobrýma blánama, a naladíš, tak nevidím důvod, proč by na to nešel hrát metal
a dělají se basixy 10"12"14"20"14" - já je mám doma, a když to osadíš dobrýma blánama, a naladíš, tak nevidím důvod, proč by na to nešel hrát metal
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV

-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
já se jich tam ve středu na ně pudu zeptat jestli je tam maj na ozkoušení. V nějakym jinym eshopu sem viděl ty samý za 9200.- takže to je prostě tahle jedna řada customů, co sem jim podle mě z nějakýho důvodu nevyvedla.
Snad prodavači budou vědět.
Kdyby byly i jiný průměry, tak bych to bral hned
Snad prodavači budou vědět.
Kdyby byly i jiný průměry, tak bych to bral hned
ať to šlape!
-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem tam dneska byl se na ně zeptat.
Na prodejně je neměli, ale prodavač řikal že si je osobně zkoušel když jim tam přišli..
Prej je to sice Basix custom, ale nějaká nižší řada z pochybný překližky, co se sice dá docela dobře naladit, ale žádná sláva prej..
Řikal že by jednoznačně volil radši ty Sonory 507 než tyhle Basixy
doufám že sem pomoh
Na prodejně je neměli, ale prodavač řikal že si je osobně zkoušel když jim tam přišli..
Prej je to sice Basix custom, ale nějaká nižší řada z pochybný překližky, co se sice dá docela dobře naladit, ale žádná sláva prej..
doufám že sem pomoh
ať to šlape!
- Monikad
- Rádce
- Bandzone: www.bandzone.cz/fan/ladydevil17
prodavač byl nejspíš "odborník" na slovo vzatej!!Johnnnnnnnnnny píše:Tak sem tam dneska byl se na ně zeptat.
doufám že sem pomoh
Nový Basix v ceně 9.200,-Kč nejsou na 100% Custom, ale Concept, což je opravdu laciná dýha, stejně jako 507 Sonor.
Bicí GRETSCH Catalina Maple, snares MAPEX, drumrack a ostatní HW GIBRALTAR, double Mapex falcon, plechy ANATOLIAN, blány REMO, paličky R-STICK custom signature model, in-ear Shure + bezdrát LD, .. a ruce i nohy k nezaplacení:)))
" Co neuhraješ neukecáš!! "
" Co neuhraješ neukecáš!! "
-
JackLemon
- Bandzone: www.bandzone.cz/zadnysmer
- Kontaktovat uživatele:
Že jsou Concepty na prd potvrzuji...Osobní zkušenost....
Ještě na ně hraji chce li někdo vědět více napište mi..
Ale pokusím se napsat vše jsem ať to mám z krku...
Začneme samotnýma škopkama: Nelze naladit nevím proč ale asi po 1 hodině hraní se rozladěj neuvěřitelným způsobem...
Ocelovej snare je jak takž cena-poměr-výkon v pořádku
ale takový tomy to není možný slyšet to na poprvé někde na koncertě tak bych si troufl říci že to je nějaká nejlevnější řada maxepů ne li hůř...
HW: Já nevím já mám rád třeba pedály od sonoru v tom že jsou lehké kvalitní a prostě lehce se mi ščlape za to tyhle pedály jsou takový tuhý že do toho dávám moc síli a to samé u hajtky ty pružiny jsou dost ,,tvrdé"...
Myslím že všechny negativní věci ohledně těhto bicích jsem snad řekl...
Volva mezi 507 a Conceptem beru 507ky všemi 10ti...
Ještě na ně hraji chce li někdo vědět více napište mi..
Ale pokusím se napsat vše jsem ať to mám z krku...
Začneme samotnýma škopkama: Nelze naladit nevím proč ale asi po 1 hodině hraní se rozladěj neuvěřitelným způsobem...
Ocelovej snare je jak takž cena-poměr-výkon v pořádku
ale takový tomy to není možný slyšet to na poprvé někde na koncertě tak bych si troufl říci že to je nějaká nejlevnější řada maxepů ne li hůř...
HW: Já nevím já mám rád třeba pedály od sonoru v tom že jsou lehké kvalitní a prostě lehce se mi ščlape za to tyhle pedály jsou takový tuhý že do toho dávám moc síli a to samé u hajtky ty pružiny jsou dost ,,tvrdé"...
Myslím že všechny negativní věci ohledně těhto bicích jsem snad řekl...
Volva mezi 507 a Conceptem beru 507ky všemi 10ti...
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Snare: Black Panther Blaster
Činely: Jen a jen Anatolian Ultimate,Diamond,
Double-400 od Sonoráku
Paličky jen a jen 5A hickor
Double-400 od Sonoráku
-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
Jinak já sem se svejma 507 docela spokojenej.. Myslim, že za tyhle prachy nejlepší koupě, protože když se to osadí dobrejma blánama, tak se mi líbí zvuk všeho kromě snare a kotle, který eště hodlám ladit.
Pokud ste na ně někdo hrál jenom v obchodě, tak je neodsuzujte, protože sem si je tam taky včera zkoušel a hrály tak o 400% hůř než ty moje.
Jako kdybych nevěděl jaký si koupit, tak bych si na ně v obchodě minutu ťukal a pak by mě to znechutilo.
Chce to prostě poštelovat
Jinak co se týče ladění tak to docela drží. Kdybych s tim furt neexperimentoval, tak to stačí tak jednou do měsíce trochu sladit a je to OK
Plánuju eště zkusit na snare evans G1 dry a na kotel nějakou dvouvrstvou pískovou, protože se mi nelíbí ten vocas za úderem.
Pokud ste na ně někdo hrál jenom v obchodě, tak je neodsuzujte, protože sem si je tam taky včera zkoušel a hrály tak o 400% hůř než ty moje.
Jako kdybych nevěděl jaký si koupit, tak bych si na ně v obchodě minutu ťukal a pak by mě to znechutilo.
Chce to prostě poštelovat
Jinak co se týče ladění tak to docela drží. Kdybych s tim furt neexperimentoval, tak to stačí tak jednou do měsíce trochu sladit a je to OK
Plánuju eště zkusit na snare evans G1 dry a na kotel nějakou dvouvrstvou pískovou, protože se mi nelíbí ten vocas za úderem.
ať to šlape!
-
JackLemon
- Kontaktovat uživatele:
-
Johnnnnnnnnnny
- Kontaktovat uživatele:
hrál sem v tom shopu i na 1007 , 2007 i 3007 a neoslovili mě ani ty 3007 který už sou javorový. Podle mě 1007 je ztráta prachů.
Teď to vidim tak, že za tahle prachy buď Sonory 507, nebo Basix custom a pak maj cenu až za Mapex maple, který sou už fakt super.
Stojej 25 000.- a zvukově sou na tom mnohem líp než ty sonory 3007 podle mě.
Teď to vidim tak, že za tahle prachy buď Sonory 507, nebo Basix custom a pak maj cenu až za Mapex maple, který sou už fakt super.
Stojej 25 000.- a zvukově sou na tom mnohem líp než ty sonory 3007 podle mě.
ať to šlape!
-
JackLemon
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě Sonory 2007 a 3007 jsou úplně stejní jen je vyjímka v materiálu a hw...
Jinak zvuk je stejnej podle mě 1007 a 2007 ještě do sebe něco maj....
Jinak zvuk je stejnej podle mě 1007 a 2007 ještě do sebe něco maj....
Bicí Sonor Force 3007 (BD 22" , TT 10", 12" , FT 14"
Double-400 od Sonoráku
Double-400 od Sonoráku
Basix custom
Ahojte, chtěl bych se zeptat jestli je tohle dobrá nabídka.
http://hudebnibazar.cz/basix-custom-kom ... /ID905034/
Má napsáno, že tomy jsou nevrtané. Má to nějaké jiné uchycení. Je to dobře nebo špatně. Jsem úplný začátečník, takže nechci koupit nějakou blbost. Díky za rady.
http://hudebnibazar.cz/basix-custom-kom ... /ID905034/
Má napsáno, že tomy jsou nevrtané. Má to nějaké jiné uchycení. Je to dobře nebo špatně. Jsem úplný začátečník, takže nechci koupit nějakou blbost. Díky za rady.
Naposledy upravil(a) Hendrek dne 13.05.2015 14:24, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno s totožným threadem.
Důvod: Sloučeno s totožným threadem.
- necibici
- Moderátor
- Bandzone: bandzone.cz/attacus
Re: Basix Custom
Podle mě to je dobrá koupě. 
Nevrtané znamená, že držák je spojený s ráfkem a ne s bubnem, je to pro lepší zvuk. Otázka je, jestli vše drží tak jak má..?
Dvošlapka v ceně, to je dost dobrý, ovšem zase jestli je v pořádku..
Nevrtané znamená, že držák je spojený s ráfkem a ne s bubnem, je to pro lepší zvuk. Otázka je, jestli vše drží tak jak má..?
Dvošlapka v ceně, to je dost dobrý, ovšem zase jestli je v pořádku..
Tama Superstar,Meinl,Anatolian,Stagg,Evans,Balbex.