LAMPA CRATE V8

Lampy, tranzistory, technické problémy, ...
Odpovědět
blackwhite81

LAMPA CRATE V8

Příspěvek od blackwhite81 »

Čau chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo skušenosti s tímto kombem ?
http://kytary.cz/crate-v8/104132/?SE591:0:0:1:0
je zajímavé že na stránkách výrobce CRATE není což asi znamená že je to stray model který se už asi nevyrabí ??? coj jsem si všiml tak oproti V5 ma Gain kdežto V5 ma jen jeden čistý kanál !!! vykon 5w mi nevadí protože bydlím v paneláku takže si myslim že na domací hraní by to mohlo stačit jde mi jen o to jestli byste mi ho doporučili a zda ho někdo z vás nemá ???? díky za názory
romcx75
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romcx75 »

nezapomínej na to že neni 8W jako 8W. V lampě to bude nejspíš řvát jako kráva. Aby tě z paneláku nevyhnali ;)

http://www.bandzone.cz/beastart

kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

ta watáž bude v pohodě... pokud vím, tak je to naopak novej model a ta série je možná i limitovaná.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
HFeathers89

Re: LAMPA CRATE V8

Příspěvek od HFeathers89 »

no mám jeho velkýho bráchu V50 také ve versi palomino. Je to opravdu limitovaná edice a není to jenom o vzhledu. Komba jsou propracovanější rozšířené o další funkce a mají kvalitnější komponenty. Třeba u mé V50 jsou oba kanály plně nezávislé a pro každý kanál je tu zvlášt reverb(výborný reverb). Co se týče komponentů tak mojí V50 mi osadily, narozdíl od klasické V50, dvěma 12palcovými reproduktory, konkrétně celestion seventy 80. Takže za mě ber dokud je!
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Já mám zkušenosti jenom s tou V18 klasickou verzí. Ale zvukově příjemné kombo. A všeobecně se ta V serie od Crate docela chválí. Takže bych na cvičení klidně tuhle tu verzi pořídil. A pokud to má gain i volume tak se s tím bude dát závodit v pohodě i doma. Se samotným volume už se trochu obával hlasitosti, kdybych chtěl trochu kreslit.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Já jsem ten Palomino 8 sledoval když se objevil a taky jsem si řekl že je to dobrý kup, ta Palomino series je podle mě slušně dotažená.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Palomino série se prodávala už před dvěma roky v USA a potom nějak zmizela. Proto nechápu, jaktože se to objevilo teď tady.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
HFeathers89

Příspěvek od HFeathers89 »

Smrťokvítek píše:Palomino série se prodávala už před dvěma roky v USA a potom nějak zmizela. Proto nechápu, jaktože se to objevilo teď tady.
jj je to tak... Tuším že se k nám v té době vůbec nedostala... Je divný že se najednou pár kusů objevilo v našich šopech... Každopádně už je u nás na prodej jediný kombíčko a to V32 na katarách... Sou to opravdu povedený kusy... s běžnou V serií to nemá moc společného...
!!!děsivá vzpomínka!!!23. dubna léta páně 2009 na podejně kytary.cz potkal tu buznu Marpa!!! proč určité skupině lídí nedají do takových prodejen zákaz vztupu? Jenom to lidem při vyběru kytary kazí den!!!
absolute__

Příspěvek od absolute__ »

S tím kombem zkušenosti nemám, ale tady na fóru se o těchto lampách dost mluví a jsou hodně chválený.
Ibanez GRG 170DX
Crate FW15/Marshall (repro)
Asus U80V --> Line 6 UX2

"92% of teens have moved onto rap or hip hop. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature"!
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

absolute: Věřím, žes to myslel dobře, ale přínosná hodnota tvého postu je nula nula nic. Opravdu by stálo za to zvážit, co zde člověk vypustí a nespoléhat jen na !jedna paní povídala"...

K tématu - na V8 jsem měl možnost si zabrnkat a musím říct, že mě docela dost potěšilo. Za ty penízky zajímavá aparátek, bohužel si trochu nejsem jistý s tím, jak to bylo zamýšleno s užitím. Na hraní v pokoji je to až moc hlasité, obzvlášť pokud nechcete hrát na čisto čistý zvuk. Jde prostě o klasicky pojatý vintage aparátek se všemi svými ctnostmi i nectnostmi.

Nicméně jsem měl možnost téměř F2F porovnání s Vox AC4TV a to je prostě jiné kafíčko. Sice o cenovou kategorii výš, ale má to svůj důvod - tím ale nechci nikterak hanit V8.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy“