Jak propojit mix, ext. zvuk a pc
Pravidla fóra
Jak propojit mix, ext. zvuk a pc
Dobrý den,
vlastní externí zvukovou kartu od M-Audio MOBILEPRE USB a mix TAPCO MIX 120.
Pokud se nepletu, mělo by to být propojeno asi takto:
PC -> Zvukovka -> Mixák -> reproduktory, sluchátka
Bohužel kámen úrazu je v tom, že nevím, jak propojit externí zvukovou kartu a mix.
Co se týče sluchátek a repro, jsou na klasický jack, takže předpokládám, že stačí, když koupím redukci.
Mohu prosím dostat navigaci, jak správně propojit mix a zvukovku?
Děkuji moc za odpověď.
vlastní externí zvukovou kartu od M-Audio MOBILEPRE USB a mix TAPCO MIX 120.
Pokud se nepletu, mělo by to být propojeno asi takto:
PC -> Zvukovka -> Mixák -> reproduktory, sluchátka
Bohužel kámen úrazu je v tom, že nevím, jak propojit externí zvukovou kartu a mix.
Co se týče sluchátek a repro, jsou na klasický jack, takže předpokládám, že stačí, když koupím redukci.
Mohu prosím dostat navigaci, jak správně propojit mix a zvukovku?
Děkuji moc za odpověď.
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: Jak propojit mix, ext. zvuk a pc
PC > USBdrát > Zvukovka > 2x TRS1/4-TRS1/4 > MIX... a pak záleží, jaký máš repro??
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 +
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
omlouvám se za překlepy, jsem rád, že mi můj ntbk vůbec ještě píše....
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V rychlosti pošťouchnu tazatele
v manuálu nejsou obrázky příkladů zapojení (tedy i včetne kabeláže)? Obvykle bývají.....
P.
P.
To ano, ale kam to mam soupnout, tech der tu je tuny a vsude to pasuje a hrajeJens Ludwig píše:PC > USBdrát > Zvukovka > 2x TRS1/4-TRS1/4 > MIX... a pak záleží, jaký máš repro??
jsou tam obrazky, ale nikde zadne zapojeni mixu a tak...pavlii píše:V rychlosti pošťouchnu tazatelev manuálu nejsou obrázky příkladů zapojení (tedy i včetne kabeláže)? Obvykle bývají.....
P.
Rád bych do toho mixáku zapojil sluchátka, repro, kytaru a dalsi ...filozof2 píše:Mix mas preto lebo sa Ti nepzdavali predzosilovace pouzite v M audiu alebo ho pouzivas z ineho dovodu?
mam problemy s nahravanim ... kdyz zapnu napriklad ve winampu nejakou pisnicku a v nejakem nahravacim softu kliknu na record, tak se nahrava i to, co bezi ve winampu. Myslel jsem, ze je to nastaveni tak v SW, tak jsem zkusil dalsi 2 a vysledek stejny. Pri nahravani se nahrava to, co bezi v "pozadi" + mikrofon. Rad bych nahraval jen mikrofon, nakonec jsem to nejak propojil, ale byl bych rad, kdyby mi mohl nekdo udelat nacrtek otpimalniho propojeni.
Obrazky zvukarny a mixu zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.audiotek.cz/MC/asp_image.asp?image=d:\www\pes\klavesycz\www\produktyATK\maudio/maudio_MobilePreUSB_a1.jpg&type=5Kód: Vybrat vše
http://www.tapcoworld.com//products/mixseries/photos/MIX120_FrontSlant.jpg- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Chjojo, tady to bude na delší lokte, protože zase máme případ naprostého nováčka, který neví prakticky nic od ovladače zvukovky přes typy kabelů až k zapojení/druhům vstupů a výstupů
Já se snad jednou přemůžu a napíšu naprosto obecný článek, kde tyhle věci podchytím - a mohl by se tuna vystavit jakožto "must-know-before-asking"
Co na to Nero?
Jensi - nebudu teď 2 dny u compu, tak to vezmi za mě
P.
Jensi - nebudu teď 2 dny u compu, tak to vezmi za mě
P.
Hej pavlii ale to není vůbec zlý nápad
)))
Doporučil bych ti přečíst si tento manuál od mixu Tapco. Mají to tam perfektně nakreslený. A názvy zdířek na mixu budou s největší pravděpodobností stejný.
http://www.tapcoworld.com/products/mixs ... ies_OM.pdf
přesněji strana 7 dole. Propojení MIXU, PC a ZVUKOVKY. Jestli ti toto nestačí tak už nic
http://www.tapcoworld.com/products/mixs ... ies_OM.pdf
přesněji strana 7 dole. Propojení MIXU, PC a ZVUKOVKY. Jestli ti toto nestačí tak už nic
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jen směle do tohopavlii píše:Já se snad jednou přemůžu a napíšu naprosto obecný článek, kde tyhle věci podchytím - a mohl by se tuna vystavit jakožto "must-know-before-asking"Co na to Nero?
P.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
2Nero: OK, pokusím se to spachtit během tohoto týdne - pak doladíme zbytek.
P.
P.