Jakou máte značku kytary??

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět

Jakou značku kytary máte??

Můžete vybrat 1 možnost

Zobrazit výsledky

...EDGE...

Re: Re:

Příspěvek od ...EDGE... »

Regular John píše:
...EDGE... píše:
Regular John píše:Za mě - Gibson už nikdy více! :)
Jakto?
Protože vlastním jediného Gibsona, který se mi kdy líbil a přirovnal bych ho k ženské, která je sice úžasná v posteli, ale jinak úplně k ničemu :lol:
Takze dobra je jen na hrani a kdyz na ni nehrajes tak je na houno?
rejmank

Re: Jakou máte značku kytary??

Příspěvek od rejmank »

Bhu z Crecelu píše:Chá, Adonis! neznáte, co? :D
ale znam až moc dobře ale v létě už budée nová
kytara:squier telecaster special 2
kombo:crate flexwave 15
traktor

Příspěvek od traktor »

mám Godin GThousand, jakási upravená kopie strata, firma je myslim z Kanady
Bhu z Crecelu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bhu z Crecelu »

rejmank píše:
Bhu z Crecelu píše:Chá, Adonis! neznáte, co? :D
ale znam až moc dobře ale v létě už budée nová
Jo tak to u tebe ještě de, já jí mám od Vánoc :cry: :lol:
Blackwell: Instrumental progressive rock
Regular John

Příspěvek od Regular John »

...EDGE... píše: Takze dobra je jen na hrani a kdyz na ni nehrajes tak je na houno?
Má super zvuk, ale je nepohodlná, neuniverzální, neladí tak moc, nesedí mi natolik, aby to byla moje "životní partnerka", jako je třeba strat :mrgreen:
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Jó strat - na ostatní srat :lol: né kecám :D hele můžu hlasovat znova? přičtěte si jeden Fender :mrgreen:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Regular John píše:
...EDGE... píše: Takze dobra je jen na hrani a kdyz na ni nehrajes tak je na houno?
Má super zvuk, ale je nepohodlná, neuniverzální, neladí tak moc, nesedí mi natolik, aby to byla moje "životní partnerka", jako je třeba strat :mrgreen:
pak nechápu, proč ji ještě máš :-)

mě už ten můj cort štve :-D
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Regular John

Dark Axel píše: pak nechápu, proč ji ještě máš :-)
No jak jsem psal, má skvělý zvuk a taky image :) Todle vyrovnává ty negativa... Uvažuju ale, že bych místo SG pořídil telecastra, ten je taky uřvaný a je pro mě pohodlnější.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Tak já mám Ibánezku a Tenson(strat, na tu jsem začínal :)) Aee moc bych chtěl Gibson LP nebo nějaké Véčko od Jackson, jen ty penízky chyběj no. :cry:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

Wocass píše:Tak já mám Ibánezku a Tenson(strat, na tu jsem začínal :)) Aee moc bych chtěl Gibson LP nebo nějaké Véčko od Jackson, jen ty penízky chyběj no. :cry:
Dnes jsem měl příjmačky na vysokou a stavil jsem se v nejmenovaných hudebnínách, očumoval jsem Gibson LP studi, standard - a upřímně po první doteku bych se sakra moc a moc rozhodoval, jestli do to jít.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

čekal si víc?
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

turbo_MaCk píše:čekal si víc?
Asi tak a nebo se možná nenechávám oblbovat značkama, ale prostě to nebylo ono, člověk čeká že z takto drahých nástrojů dostane něco víc. Ono možná by ty kytary na tom byly jinak kdyby byly rozehrané - bůh ví jak dlouho na stěně visely. Rozehrávání kytar je velmi subjektivní věc a někdo tomuto nepřikládá vliv, já ano. Z kytar je poznat, když se na ně hrálo málo, je zajímavé sledovat, jak se dokáží rozehrát. Ale připomínám někdo tvrdí, že to neexistuje, ale pro mě je to fakt.
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Bude to tak, já třeba na podzim nekoupil ES-175, přestože byla za 50 místo dnešních 90ti - protože mi přišla zvukově naprosto nijaká (byla nová), možná bych dneska byl nadšenej ...
Třeba ta 333 DeLonge se mi rozehrála úplně neskutečně, jen zpívá :shock:
U těch solidbody kytar to zas nebude tak dramatický zvukově, ale taky si to časem sedne.
I´m wheels... movin´wheels
Tonda

Příspěvek od Tonda »

Regular John píše:
Neladí moc - WTF :?: :mrgreen:

Jakože neintonuje dokonale - nebo nedrží ladění ?

Edit: vlastně SGčka a jejich krky, tak to jo - stačí když se na něj podívám a je o půltón jinde :mrgreen:
I´m wheels... movin´wheels
Regular John

Tonda píše: Jakože neintonuje dokonale - nebo nedrží ladění ?
Edit: vlastně SGčka a jejich krky, tak to jo - stačí když se na něj podívám a je o půltón jinde :mrgreen:
No ladění nedrží tak, jak bych si to u kytary, ke které výrobce doporučuje cenu 57 000kč, představoval :mrgreen:
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

ja treba tenhle problem s ladenim resim u strata od doby co ho mam (na pouzivani vibrata jsem rezignoval uz davno). jeste tam chci dat zamikaci mechaniky az budu trochu pri penezich, ale myslim ze to bude mit jenom malej vliv - uz jsem tam dal rollernut a graphteky, porad se to rozladuje. osobne si myslim ze nektery kytary maj proste mekky krky.

SG co jsem chvili mel (SG special 1996) se rozladovalo o neco malo min nz ten strat.

ale me se zas rozladuje vsechno, i na prs se skvelejma zamikacima mechanikama ladim porad.
Regular John

Kinx píše:ja treba tenhle problem s ladenim resim u strata od doby co ho mam (na pouzivani vibrata jsem rezignoval uz davno). jeste tam chci dat zamikaci mechaniky az budu trochu pri penezich, ale myslim ze to bude mit jenom malej vliv - uz jsem tam dal rollernut a graphteky, porad se to rozladuje. osobne si myslim ze nektery kytary maj proste mekky krky.

SG co jsem chvili mel (SG special 1996) se rozladovalo o neco malo min nz ten strat.

ale me se zas rozladuje vsechno, i na prs se skvelejma zamikacima mechanikama ladim porad.
Tak to mě naopak na stratovi drží ladění jako hrom a dá se v klidu hrát i s vibratem, teda pokud stím nedělám žádné šílenosti... 8)
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Dark Axel píše:mě už ten můj cort štve :-D
Něco se na něm s..e? Nebo proč? :)
(Já ho mám půl roku a teď bych naopak docela rád nějakýho fat-strata, kterej je na opačnej straně barikády. Přijde mi, že ten Cort se moc nehodí na takovej ten heavy zvuk. Spíš na něco tvrdšího. A nebo mam jen blbý kombo... Ale stejnak bych si ho nechal.)

EDIT: Jak tu tak čtu, jak si lidi stěžují na to rozlaďování, tak se mi ten můj Cort líbí ještě víc. :) Sic nemám tremolo, ale pokud ladím, tak jednou za týden a to tak jednu dvě struny a to jen tak lehce (zelené světýlko na ladičce na kombu stále svítí).
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
turbo_MaCk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od turbo_MaCk »

mě epiphounka držím ladění skvěle... ale je fakt, že se stačí o krk opřít a už to benduje (SG). vzhledem k mému emotivnímu projevu při hraní je to slyšitelné, ale sem odkořenů undergroudař a nepotřebuju mít dokonalou intonaci 8)
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Regular John

No tak to SGčko už není nejmladší (rok 1993) a je šíleně ohrané (hodně toho zažilo, je to takový relic), takže to ladění celkem chápu. Není to žádný horor, rozlaďujese víceméně jen Gčko. Jasně, mohl bych tam fláknout nové mechaniky a bylo by po problému, ale nerad dělám zásahy do kytar, chci nechat vše původní.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“