Jak zaznamenat změny v Cubase u VSTI?
Pravidla fóra
-
kufykiller
Jak zaznamenat změny v Cubase u VSTI?
Když v cubase přiřadim přez klávesu f11 vsti stylux RMX nedokážu přijít na to jak mám zaznamenat změny který během nahrávání ve styluxu provedu..jde o to,že si ve styluxu navolim do 8mi bank různý rytmy a nedokážu zaznamenat když přepnu nebo spustim další rytmus.Nezaznemaná se mi jakejkoliv pohyb co provedu.Zkoušel jsem označit tuto midistopu a spustil na frontpanelu nahrávání,zkoušel jsem i tlačítko W u této midistopy i jsem si u této midi stopy vytvořil pomocí DRAW stopu na ktrou jsem dvakrát klik a pomocí matrixu zkoušel zaznamenat změnu bank a stejně se mi to nepodařilo.Jak v matrixu,tak i v drummer editoru se mi spustil jen krátkej zvuk z kterýho se daná smyčka styluxu skládá.ale nedokážu jí spustit a zaznamenat smyčku celou.Mám připojený midi klávesy a i na nich se mi spustí vždy jen jeden zvuk...Když si otevřu stylux a myší zapínam banky vše funguje a hraje mi celej beat tak jak má.Nedokážu ty změny zaznamenat..když jsem používal groowe agenta,měl jsem stejnej problém..Poradí mi někdo jak to zprovoznit??díky moc...
Re: Jak zaznamenat změny v Cubase u VSTI?
Aby se ty zmeny pak prehravaly, musis mit zaskrtle R, to znaci, ze Cubase bude cist a menit nastaveni podle te zaznamenane automatizace. Kazdopadne pokud ti to nejde, tak bude mozna lepsi postnout screenshot.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
kufykiller
Přez klávesu R to nefunguje..promin,ale co jsi psal s tim screenshotem??že mám poslat screenshot?
Jasne, posli screenshot cubasu jak to mas vsechno nastavene, nejlepe s rozbalenyma stopama automatizace. Usetri to spoustu otazek 
A ja nemyslel klavesu R, ale to tlacitko R hned vedle tlacitka W. Na druhou stranu je to mozna hotkey, takze se to tim mozna zapina/vypina.
A ja nemyslel klavesu R, ale to tlacitko R hned vedle tlacitka W. Na druhou stranu je to mozna hotkey, takze se to tim mozna zapina/vypina.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus