podladenie o ton do D (DAFCGD)
Pravidla fóra
podladenie o ton do D (DAFCGD)
zdravim, mam gitaru ibanez grg menzuru ma 648 a chcel by som ju podladit uz o spominany ton, chcem sa spytat ake struny by boli vhodne teraz mam klasicke ladenie a mam 11, ale kebysom ich dal o tom dole bolo by to blato,a cvezdzalo by to, mal by som kupit 12 alebo dokonca 13??ale zase aby s toho nebola bass gitara, bude pocut flazolety aj na takychto hrubych strunach?
Re: podladenie o ton do D (DAFCGD)
měly by ti stačit ty 11ky bez problemu, my hrajem drop C a nemam problem.
http://www.bandzone.cz/beastart
kytara: Schecter Damien 6
AMP: Rockwell Red trip Duo 120w
Box: 412 , 2xV30, 2xG12T-75
Mooer Reecho
Já hrál na desítky v Drop C, pak jsem přešel na 11´, protože jsem si musel dávat moc velkej bacha jak hraju, ale bych řekl, že 12´ jsou v dostačující, 13´ bych řekl, že už je moc.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
uvazujem o tychto ernie ball beefy slinky 11 15 22 30 42 54 mali by stacit na moju menzuru nie???afektband píše:Já hrál na desítky v Drop C, pak jsem přešel na 11´, protože jsem si musel dávat moc velkej bacha jak hraju, ale bych řekl, že 12´ jsou v dostačující, 13´ bych řekl, že už je moc.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
jo na tu menzuru to bude stačit...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Ja mam menzuru 648mm a pouzival jsem driv 9ky hybridy, ted mam 10ky hybridy.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus