VISION IN GUITARS SELECT SERIE
Pravidla fóra
VISION IN GUITARS SELECT SERIE
Zdarec,
sice to sam nechapu, ale posledni dobou se mi nejak zacali libit kytary typu Les Paul a jak sem tak premejslel jaka kytara by pro me byla idealni, bez prihlizeni jen na design nebo znacku, tak mi vyslo LP. Tak sem se trochu dival po eshopech a zaujala me tahle z muzikantu, odkaz je niz. Mate s ni nekdo zkusenosti? Nebo alespon s touhle znackou? Zajimalo by me, jak drzi ladeni, jakej ma sustain, vase pocity z krku, vaha, jestli neprepada, no proste takovy ty zasadni veci. O snimacich psat nemusite, ty bych stejne vymenil za jiny. Jde mi proste jen o to, jak je kvalitni a jestli neni spatne zpracovana. Eventuelne, pokud nekdo vite o LP, ktery nema takovej ten typickej pickguard (tim myslim zadnej) a stoji +/- 4 litry od tohoto, klidne poslete link a klidne i neco vic o nem. Predem dik za kazdej nazor, kazdyho si vazim. Mějte se
http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -39871.php
sice to sam nechapu, ale posledni dobou se mi nejak zacali libit kytary typu Les Paul a jak sem tak premejslel jaka kytara by pro me byla idealni, bez prihlizeni jen na design nebo znacku, tak mi vyslo LP. Tak sem se trochu dival po eshopech a zaujala me tahle z muzikantu, odkaz je niz. Mate s ni nekdo zkusenosti? Nebo alespon s touhle znackou? Zajimalo by me, jak drzi ladeni, jakej ma sustain, vase pocity z krku, vaha, jestli neprepada, no proste takovy ty zasadni veci. O snimacich psat nemusite, ty bych stejne vymenil za jiny. Jde mi proste jen o to, jak je kvalitni a jestli neni spatne zpracovana. Eventuelne, pokud nekdo vite o LP, ktery nema takovej ten typickej pickguard (tim myslim zadnej) a stoji +/- 4 litry od tohoto, klidne poslete link a klidne i neco vic o nem. Predem dik za kazdej nazor, kazdyho si vazim. Mějte se
http://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -39871.php
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Re: VISION IN GUITARS SELECT SERIE
ten klasickej LP pickguard se da lehce otdelat, je jen na par sroubkach
No tak to samozrejme vim, ale spis jsem si myslel ze pod tim pickguardem je (muze byt) vyfrezovanej nejakej otvor?
Jeste bych se chtel zeptat jestli nevite kde by se dal sehnat cernej nebo bilej strat s floydem. V nem bych pak taky vymenil samo snimace. Jen pro info jaky veci zhruba mam rad a chci hrat - pantera, metallica, obituary, ale taky skid row, lynyrd skynyrd ..no proste se snazim najit svuj zvuk a strat mi perfektne sedi, ale zas nevim jestli by nebyl lepsi ten les paul no ..je to hrozny nechci vrazit penize jen tak nahodne a moc casu na objizdeni obchodu a zkouseni taky nemam
Jeste bych se chtel zeptat jestli nevite kde by se dal sehnat cernej nebo bilej strat s floydem. V nem bych pak taky vymenil samo snimace. Jen pro info jaky veci zhruba mam rad a chci hrat - pantera, metallica, obituary, ale taky skid row, lynyrd skynyrd ..no proste se snazim najit svuj zvuk a strat mi perfektne sedi, ale zas nevim jestli by nebyl lepsi ten les paul no ..je to hrozny nechci vrazit penize jen tak nahodne a moc casu na objizdeni obchodu a zkouseni taky nemam
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
4tisice strat s floydem>?chces si snad zkazit pozitek z hrani?hele kdyz nevis co chces tak si bez ohmatat kytarky v obchode, pak uz budes mit v tom jasno
a pod tim PG u LP zadna dira neni.
strat s floydem a lp je dost velkej rozdíl. tak si pořid lp s floydem. I když mě se teda nelíbí. strata s floydem sem viděl v Praze v obchodě. Ale byl to nějakej Fender mexiko myslím
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Marshall
- brazdil.radek
- Kontaktovat uživatele:
Kde píše že to chce za 4 litry?
...jestli jsem uplně mimo tak mě skopejte...
Tím myslí cenu od 4-12 ticís ne? ...ta Jeho" stoji 8 a plus minus 4...+/- 4 litry od tohoto
...jestli jsem uplně mimo tak mě skopejte...
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Jo aha.Tak to je v cajku, ja jsem to pochopil jako ze to chce sehnat okolo ctyr tisic
No stejne jak sem psal driv, bezet do kramu a zkouset.
Tak bílej strat s floydem je signature Richieho Sambory. Jetej se dá cca za 12k, ale shánět se bude špatně.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Samozrejme ze u toho strata pocitam ze cena se pronese i vic. Vlastne jsem dost odbehl od puvodniho zameru (coz je jaky je to LP co jsem se posilal). Ale dik za tip na toho strata, zkusim ho sehnat treba se podari. mějte se
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Hlavu to má jako, starý Jolanyhttp://www.muzikant.cz/kytary-6/elektri ... -39871.php
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..