SX - znáte??

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
radek2087412

SX - znáte??

Příspěvek od radek2087412 »

Nevíte něco o této značce?
Konkrétně tahle http://www.muziker.cz/Default.aspx?SX-S ... od_id;6559
wenca93

Re: SX - znáte??

Příspěvek od wenca93 »

vypadá jako Music man od Van Halena

Obrázek
Gibson SG --> Tech21 Sansamp British, Dallas-Arbiter Fuzzface, VOX Time machine, Digitech Whammy --> Crate V50, Kustom 12 Gauge, Marshal ms-2:D

Stara španělka - DADGAD
Caggan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Caggan »

známe a máme... takhle, najdeš určitě lepší kytary... sice SX podle mě není takový šunt jako je Dimavery, nebo Tenson, ale najdeš spoustu epších kandidátů...

ale pokud si ochotný kytaru dobře vyzkoušet, a třeba mít na výběr z více kusů, tak se určitě dobrá kytara najít i mezi SX... Já jsem se svým LP docela spokojen, i kkdyž velice často řikam, že ne.
Guitars:Gibson SG Special Faded and SX Les Paul Black
Efects: Boss SD-1 and Zoom 5o5
Combo: Behringer LX-210 and Marshall MS-4
Strings: Gibson Brite Wires or Elixir
Picks: Jim Dunlop 0.88, 1.00 and George Dennis 1.25
panedge

Příspěvek od panedge »

Teda hnusnější kytaru sem dlouho neviděl :roll:
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
radek2087412

Příspěvek od radek2087412 »

[quote="panedge"]Teda hnusnější kytaru sem dlouho neviděl :roll:[/q
já sem zas neviděl hnusnější jež je ten tvůj Fender Jazzmaster :twisted: ty jeden ..... :x
Lachim

Příspěvek od Lachim »

Mě se teda dost líbí. A tady je skoro stejnej kousek od Fokusu. Jen krapet levnější 8)

http://www.fokuskytary.cz/159-kytara-ky ... 225&typ=VH
- PRS Custom MACHO, Strat MACHO, aku FURCH S25-SR Cut, Fender Thienline Elite, MusicMan Axis Pořízka, HOHNER Revelation RTX, Epi Wildkat, Tele MIK, Hohner Strat Prof., Sigma OM .....
- krabiček a efektů kýbl
- 3x Mmjuz aparáty, FR kombo Yamaha Stageplan 200 BTR
NOOKA

Příspěvek od NOOKA »

...koupil jsem kdysi tohle-http://www.muziker.cz/default.aspx?SX-S ... _id;106126
,ale druhý den šla zpět!Nevím už přesně jestli to byla přesně ta stejná,ale měla kopii Floyda,které bylo doslova nepoužitelné.Jinak celkové zpracování nebylo špatné.Nikdy bych do SX nešel.
Jackson, Grass Roots URUHA
ROCKWELL-Black Trip
Marshall 1960BV
Jazzman
Rádce

Příspěvek od Jazzman »

levnou kytaru s kopií Floyda bych fakt neriskoval. začne se rozpadat od chvíle, kdy to přineseš domů. O zvuku nemluvě. Je jedno, jak vypadá, kytara je hudební nástroj, ne almara, funkčnost především !!
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
madmax
Bandzone: http://bandzone.cz/tv
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmax »

zkoušel jsem od SX superstrata s pevnou kobylkou a nezněl špatně
elien

Příspěvek od elien »

SX znam... bohuzel
xaero

Příspěvek od xaero »

Prosím hlavně si to nikdo nekupujte ;) hrál jsem na napodobeninu klasickýho stratocastera.
Ta kytara prostě nehraje .. nezní, nedrží ladění a rychle se ničí tremolo a struny mají pak každá jinej dohmat :D. Doopravdy šunt ...
Beru to jako kytaru kterou si koupim na měsíc jen abych zjistil jestli mi bude hra na kytaru bavit a vyplatí se investovat do pořádné kytary.

Ale i v této cenové relaci se dá koupit mnohem lepší kytara ;)
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
DirX

Příspěvek od DirX »

Sx se mi hodně libí zvukově na to kolik to stojí, sám sem měl kdysi superstrata a zvuk byl super! Hrál sem na LP za necelé 4litry a i to hrálo sakra dobře! KDyž sem byl u Dušanba zemana(DORD) tak on sám měl kytaru SX a nemohl si ji nvynachválit....
Porizka - BS Custom 8
Ibanez - RGA 8
Line6 - POD X3
Orange - PPC 212
!!!!!Morava!!!!!
Fractal Audio - Axe-Fx ULTRA už brzooo!!!
kos99

Příspěvek od kos99 »

podložit FR tě asi nemině a nechat to doleštit asi taky ne ale na dřevo se slušnou znělosti a ladícím krkem se narazit dá a vtom případě máš vyhráno
apráty:
ESH MK II 100w plus ESH 412XXL , Engl Screamer 50combo 1x12 V30, 2x12- V30+G12H30 an...
efekt:POD HD 500 , Flanger DOD 75B, CarlMartin qvatro , TC flasback delay, TC Corona chorus
Kytary: Strat z.Vavruša HB+mHB, Fender Amerikan US ssH, Al Stevens Strat ,Michael Kely Hibrid , Yamaha D121, Crafter akustik 120,
snímače:RM pickups -F4,SH 4, Dimarrcio AREA, RM Custom Alnico.-RM V.V.rails - RM Clasik rails, Sky Pickups, DiMarzio Fred a PAF pro ,, kabely:Proel cable, Cordial ,
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“