Dobry Den
Chtel jsem se jenom zeptat jestli muzu otravovat?
Jestli by nebyla nejaka rada jak vyresit zpetnou vazbu vokalizeru .Kdyz ho zapojim tak musim ubrat na vykonu aby to nevazbylo a je skoda nevyuzit vykon Yamaha Stagepass 300.Pouzivam vokalizer ( tc helicon VoiceTone Harmony-G hlasový procesor a kytarový efekt, 2-hlasý )
DIKY moc Tom
harmoni G
Pravidla fóra
- Jens Ludwig
- Odborník
Re: harmoni G
nema nekdo prosim podrobnejsi zkusenosti s harmony G .
jinak dik
jinak dik
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Re:
zkus si pročíst znova ten příspěvek, co psal jens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jens Ludwig píše:tak co třeba použít EQ a potlačit frekvenci vazby????
jde o to, co máš nastavíno na tom vokalizéru - je dost možný, že to vazbí kuli přílišný kompresy....
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Re: Re:
turbo_MaCk píše:zkus si pročíst znova ten příspěvek, co psal jens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jens Ludwig píše:tak co třeba použít EQ a potlačit frekvenci vazby????
jde o to, co máš nastavíno na tom vokalizéru - je dost možný, že to vazbí kuli přílišný kompresy....
jo tak jsem to precet a stale stejny na tom vokalizeru toho as tolik nastavit nejde !!!!!!!!!!!!!!!
A prosim jaky ten EQ ,mas zkusenost????
Re: Re:
tomix píše:turbo_MaCk píše:zkus si pročíst znova ten příspěvek, co psal jens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jens Ludwig píše:tak co třeba použít EQ a potlačit frekvenci vazby????
jo tak jsem to precet a stale stejny na tom vokalizeru toho as tolik nastavit nejde !!!!!!!!!!!!!!!
A prosim jaky ten EQ ,mas zkusenost????[/quo
CO FEEDBACK DESTROYER® PRO - Omezovač zpětné vazby