Přesně tuhle hlavu sem myslel. Když jsem viděl nějaký videa (z Goat island) tak tam měl 2 na sobě a opět začmáraný logo, ale to byl rok 2000...billie.raf píše:Co sem tak čet tak je to stará hodně upravovaná 100W plexi. Navíc pujčená od Larryho Livermorea majitele Lookout! Records (a nakonec mu ho dal). Ten zesilovač je hodně dobře vidět na koncertě ve Woodstocku a má na něm nasprejováno PETE, takže asi tak. A nebo je vidět v klipu Basket Case.Steve Yzerman píše:To by mě taky zajímalo. s**e mě, že na koncíku mají za sebou většinou jen reproboxy (zřejmě podle tvaru marshall, a maj tam zaškrtaný logo) a zesíky někde stranou buď vedle toho a vůbec to nezabíraj, nebo někde vedle podia. Ze studia budou fotky těžko, protože to je fakt kotel dlouho...Kinx píše:nevi nekdo na co nahravali dookie? dost rad bych videl nejaky fotky nebo materialy ze studiamyslim ze v te dobe hral na fernandes "blue" a JCM900 ale nevim to jiste. na insomniac se mi ten zvuk libi jeste vic, tyhle dve alba jsou moje srdcovky od detstvi
A ta kytara je Fernandes se SD SH-4 jak zmiňoval Kinx.
EDIT: teď sem si ještě vzpomněl že insomniac byl možná ještě nahranej na fender bassman a ňákej hiwatt ale to nevim už tak jistě
Pak taky ještě na nějakým koncertě, kde hrál 21.century breakdown (Tam měl taky dvě na sobě, ale to je bohužel rok 2009
A samozřejmě woodstock -> mám originál DVD a těsně předtim než začne hrát When i come around a mluví na lidi, tak je vidět pěkně za ním