M Audio Fast Track USB + Soundblaster audigy

Zvukové karty, sluchátka, procesory, software, akustika, ...
Odpovědět
Pytes

M Audio Fast Track USB + Soundblaster audigy

Příspěvek od Pytes »

zdravim, řešim takovej problém potřeboval bych, když hraju přes Guitar Rig,aby mi fungovaly obě zvukovky najednou tzn. fast track by fungoval jako Input a soundblaster jako Output pro zvuk. v soundblaster mám totiž píchnutý 5.1. a když je zapojim do fast tracku tak nevyužiju všech reproduktorů, hrajou mi jen 3. Jde tohle nějak řešit??

Díky za odpovědi

Epiphone Les Paul Custom PRO, Schecter S-1,Cort EVL-Z4 > Marshall TSL 602, Roland Cube 15X
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: M Audio Fast Track USB + Soundblaster audigy

Příspěvek od pavlii »

Jde to řešit pouze za předpokladu, že v GR3 můžeš nastavit separé zařízení pro Input a pro Output. Pokud je tam standardní nastavení Audio Engine (čili jeden ovladač), nepůjde to.

Ještě detailík - mohlo by to jít v případě MME/DirectX/WDM ovladačů, ale s dost vysokou latencí, takže by to vlastně stejně k ničemu nebylo.

Šťouravý dotaz: chceš, aby hrálo všech 5.1 repro - to proto, že jsi zvyklý na zvuk ze všech stran? Nebo využíváš interních DSP na SB kartě, aby ti to hrálo opravdu v 5.1, čili "Surround"?

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Pytes

Příspěvek od Pytes »

pavlii píše:Jde to řešit pouze za předpokladu, že v GR3 můžeš nastavit separé zařízení pro Input a pro Output. Pokud je tam standardní nastavení Audio Engine (čili jeden ovladač), nepůjde to.

Ještě detailík - mohlo by to jít v případě MME/DirectX/WDM ovladačů, ale s dost vysokou latencí, takže by to vlastně stejně k ničemu nebylo.

Šťouravý dotaz: chceš, aby hrálo všech 5.1 repro - to proto, že jsi zvyklý na zvuk ze všech stran? Nebo využíváš interních DSP na SB kartě, aby ti to hrálo opravdu v 5.1, čili "Surround"?

P.
Je to proto že jsem zvyklej na zvuk ze všech stran

Epiphone Les Paul Custom PRO, Schecter S-1,Cort EVL-Z4 > Marshall TSL 602, Roland Cube 15X
pavlii
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavlii »

Tak to potom jo, čili platí moje reakce - viz výše.

P.

home recording: Cubase Pro, WaveLab Pro
Dynaudio BM6 + A500, PSI Audio A21-M, Antelope Discrete 8 Pro SC
Odpovědět

Zpět na „Studio a recording“