Tak jsem asi udělal zase blbost,nebo ne?
Na kytary.cz jsou teď brutální slevy na kytary "značky" AXL a já jelikož mám po výplatě,nekouřím a nepiju....prostě jsem si jednu kytaru AXL zakoupil a dnes mě přišla.
Konkrétně tento model: http://kytary.cz/axl-elektricka-kytara- ... 48:0:0:1:0
Tak tedy vybalil jsem obsah a na první pohled mohu říct krásná kytara (jako všechny že ..) Nastala tedy hloubková kontrola.
Asi začnu tím nepříjemným. Dělníkovi se při vsazování nultého pražce povedlo toto:
Je to kosmetická vada,ale nedělá to dobrý dojem. A další podivnost je tremolo,které vyčnívá z kytary a pokud se ho jen dotknu,tak hned reaguje pohoupáním zvuku. Jsem zvyklý mít ruku na kobylce a dělá mě to problémy. Tak to vypadá:
-----------------------------
Tolik problémy - zbytek už jen samé klady.To víte za 2 tis. se nemůže čekat Fender,ale kytara na blbnutí.
Musím velmi,ale velmi pochválit zvuk snímačů. Mají krásný kulatý tón ideální pro blues rock. Humbucker má zase nakřápnutý zvuk,takže když ho proženete krabičkou...dopadne to více než dobře a tvrdě.Takže po zvukové stránce bez chyby.Ještě dnes,nebo zítra tady přidám ukázky.
No co víc napsat. Zase mám o kytaru víc. Není to žádná extratřída,ale vzhledem k ceně dobré. Ještě mě napište o tom tremolu.