prosím o radu. Koupil jsem si struny, který jsem pak vyměnil. Problém je v tom, když začnu struny utahovat,
leze mi nahoru tremolo, až extrémě. Zkoušel jsem i utáhnout vzádu péra a to nepomohlo.
Věděl by někdo čím to může být?
Tak obecně když nestačí dotáhnout pružiny, musíš přidat nějakou tu pružinu navíc.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Aha možná že vim. Před tím jsem měl 009 struny a teď mám 010. Je možný, že ty 3 pružiny na to nestačej?
Abych si pak nekupoval další pružiny a nebyl naštvanej
Na desítky musí tři pružiny bohatě stačit. Prostě to dotáhni ještě víc.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1. Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Utahuj klidně dokud ta packa, "pařát", nebude na stěně výřezu. Ty pružiny vydrží hodně, jinak by tam nebyly. A nezapomeň po každém utažení podladit zpátky do základního ladění, dotahováním se ti to bude nadlaďovat a pokud to dotáhneš tak, aby základní deska byla rovně, bude po naladění tremolo v záklonu.