Kde koupit lampy??
Pravidla fóra
Re: Kde koupit lampy??
Prave ze tu mas uvedeno nekolik prodejcu, i reference k nim pripsane, tak nevim v cem vidis problem. To uz je jen na tobe, odkud udelas objednavku. Klidne si treba zajed do Brna do GESu osobne a muzes si tam od nich vybrat to, co je treba do tveho zesilovace.
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty eurotubes vypadají pěkně ale štve mě to poštovné. Platit 1000 za lampy a k tomu cca 600 za poštu mě štve. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Já jsem kupoval párovanou čtveřici EL 84 od pana Mikuláštíka, který dělá obchodní zastoupení JJ pro ČR. Vyšlo mě to na nějakých 1100 i poštovným. On je z Frenštátu p. R. Když tak můžu poslat adresu, kdyby byl zájem. JJ jsou dobré, ale sehnal jsem ještě staré Tesly EL 84 a ty jsou ještě lepšíMylann píše:Taky hodlam znovu prelampovat svyho prcka...Predstavu mam takovou, ze tam lupnu normalni JJcka...EL84 a ECC83S...Ale ted nevim, kde kupovat
...Ja se s nejakym parovanim stvat nemusim, mam v zesu jen 2 flasky
...a myslim, ze se v nem ani neda nejak nastavit bias. Nenasel jsem v nem nic, s cim by se dalo nejak hybat ci tak neco, kdyz jsem mel celej zesik vyndanej z bedny...Takze se nebojim, ze prelampovani nezvaldnu
...Ale kde koupit tyto dve potvory? Jste tady uvedli tolik prodejcu...A nechapu proc maji amici cesky webovky s ceskym nazvem "elektronky.com"
Mozna by nevadilo, kdybych sehnal nejakou elektronku, ktera kresli trochu pozdeji.
ARIA PE-DLX, Danelectro Wasabi Forward - Reverse Delay, DANELECTRO - Fish & Chips 7 Band EQ, BESPECO VM10 Volume pedal, CRATE V 3112
No adresa tu urcite vadit nebude.
tak sup sem s ni...
Je to Ing. Jan Mikuláštík - HM electronic, Dolní Paseky 1528, Rožnov pod Radhoštěm, tel. 571 843 292, 604 568 256, HMelectronic.mikulastik@seznam.cz. Já jsem to objednával telefonicky, přijde to na dobírku, je na to normálně záruka.Mylann píše:No adresa tu urcite vadit nebude.tak sup sem s ni...
ARIA PE-DLX, Danelectro Wasabi Forward - Reverse Delay, DANELECTRO - Fish & Chips 7 Band EQ, BESPECO VM10 Volume pedal, CRATE V 3112