24.6.2009 - Nine Inch Nails - Praha, O2 Arena

Pozvi nás na koncert nebo festival!
Odpovědět
daalbarizer

24.6.2009 - Nine Inch Nails - Praha, O2 Arena

Příspěvek od daalbarizer »

Nine Inch Nails se po dvou letech vraci do Prahy, v kompletne zmenene sestave (ve ktere je opet kytarovy buh Robin Finck) ktera ma pouze 4 cleny (tentokrat bez klavesaka) - Trent Reznor, Robin Finck (Nine Inch Nails, Guns N' Roses), Justin Meldal-Johnsen (Beck, The Mars Volta, Garbage) a Ilan Rubin (Lostprophets). Cele turne je nazvano Wave Goodbye a ma byt poslednim na nejakou dobu (tenhle rok znaci 20. vyroci vydani debutu Pretty Hate Machine a celkoveho zahajeni cinnosti NIN), v Americe uz odstartovala jeho prvni cast s Jane's Addiction a Street Sweeper Social Club. Podle setlistu se muzeme tesit na hodne zajimavy vyber songu, protoze Trent vybira raritni veci, veci ktere byly naposled hrany nekdy pred 14i lety nebo veci, ktere jeste nebyly hrany nikdy. Celkove to bude uz treti Prazska zastavka NIN - poprve se zde objevili v roce 1993 a podruhe v 2007 (oba koncerty sam Reznor oznacil za nejlepsi sve doby).

Listky jsou v prodeji zde (zrovna dnes se uvolnilo krome jineho i dalsich 400 listku pod podium, mizi celkem rychle) http://sazkaticket.cz/Ticket/applicatio ... id=1501810 a celkova kapacita O2 Areny je pro tenhle koncert omezena na 6000 mist.

A na tohle se za mesic a neco muzeme tesit :) http://www.youtube.com/watch?v=22jonWl6nSA&fmt=22 nebo zde neco primocarejsiho http://www.youtube.com/watch?v=zosMUNrpCOQ&fmt=22
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: 24.6.2009 - Nine Inch Nails - Praha, O2 Arena

Příspěvek od Kinx »

uz se na me smeje listek na stani u podia :) ten posledni koncert NIN v praze byl asi nejlepsi koncert na jakym jsem kdy v zivote byl, jak zvukove, atmosferou tak co se tyce vykonu reznora a jeho chlapcu. uz neocekavam takovy kotel ale myslim ze i tak to bude bozi. jenom mi chybi josh freese a aaron north :)
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

Ja asi taky pujdu.
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
daalbarizer

Tak se tam mozna uvidime, ja budu ten jecici blondak pod Trentem :)
simonwalker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od simonwalker »

Ja budu ten s afrem pod podiem :)
Squier Classic Vibe 50's Stratocaster/Gibson Firebird Studio => G Lab Wah => Electro Harmonix LPB-1 => T.C. Electronics G Major => Fender Super Champ XD
daalbarizer

Jinak uz byla oznamena predkapela - puvodne se mluvilo o Peaches (myspace.com/Peaches), nakonec to ale bude... napinak... Alec Empire!!! Zpevak a zakladajici clen (jiz nefungujici) legendarni nemecke hc-electro-punk-neco particky Atari Teenage Riot. Trent si asi chtel trochu zavzpominat, protoze ATR mu predskakovali jiz na prelomu tisicileti behem Fragility turne :) Kazdopadne to bude narez, ATR byli legendarni hlavne diky zivym vystoupenim (slavne vyvolani vzpoury v Berline 1. kvetna 1999, kdy byla cela kapela zatcena a do akce povolany desitky tezkoodencu) a Alec pry pokracuje v jejich slapejich (jistou dobu mel v kapele i Charlieho Clousera, taktez byvaleho clena NIN a dle meho nazoru jejich nejlepsiho klavesaka).

http://www.myspace.com/alecempire
daalbarizer

Kinx píše:uz se na me smeje listek na stani u podia :) ten posledni koncert NIN v praze byl asi nejlepsi koncert na jakym jsem kdy v zivote byl, jak zvukove, atmosferou tak co se tyce vykonu reznora a jeho chlapcu. uz neocekavam takovy kotel ale myslim ze i tak to bude bozi. jenom mi chybi josh freese a aaron north :)
Na videnou zitra! :)
Odpovědět

Zpět na „Kulturní akce“