Marshall komba
Pravidla fóra
- Jaguar master
- Kontaktovat uživatele:
Marshall komba
čau, jak hrajou marshall komba? popř. dá se sehnat kombo Marshall JCM 800? Aby to hrálo tak jak to má hrát? Chtěl bych ten zvuk ale nechci kupovat hlavu a box a ani na to nemám prachy, jako nemám prachy ani na případné kombo ale přijde mi to reálnější o tom uvažovat...
Final Frontier
Re: Marshall komba
Hrajou trosku jinak a nikdy to nebude typicky provareny zvuk 1960tky i se stejnyma reprakama v kombu.
Moc komb v nabidce/prodeji sem nevidel teda. Odhadem cena bude tak 16-18k. Coz je myslim dost.
To uz bych sel do nejaky levnejsi lampy a koupit k tomu nejaky plexi/jcm pedalek. Cenove to vyjde priznive a zvukove to nebude taky spatny, ja osobne nikdy neprisel marshallum v kombu na chut, jedine vintage modern mi prislo slusny. Proste neni to "ono".
A navic, jako nebudes mit imidz, na to pozor.
Moc komb v nabidce/prodeji sem nevidel teda. Odhadem cena bude tak 16-18k. Coz je myslim dost.
To uz bych sel do nejaky levnejsi lampy a koupit k tomu nejaky plexi/jcm pedalek. Cenove to vyjde priznive a zvukove to nebude taky spatny, ja osobne nikdy neprisel marshallum v kombu na chut, jedine vintage modern mi prislo slusny. Proste neni to "ono".
A navic, jako nebudes mit imidz, na to pozor.
Fender Classic 70's Strat
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Ibanez TS-9
Marshall JCM 800
Marshall 1960A
Re: Marshall komba
Jo známej si kdysi jel koupit novou JCM800 v combu do Německa (to je fakt děsně dávno), říkal, že těch comb probral snad 100 než našel to jedno, který hrálo super. A fakt mu hrálo dobře. Naproti tomu jsem měl v ruce pár JCM800 comb, který hrály jalově - nic moc... Jasně, určitě by se to dalo modifikovat, vybrat lampy a tak by se to třeba zlepšilo, ale mluvim o stavu, v jakým to měli majitelé nebo jaký byl u nových z prodejny. Víc se mi líbily ty starý JMP ještě s knoflíkama nahoře, ty hrály super.
Můj názor je ale jinak podobnej tomu, co píše Kai: Celkově to malý combo nemá tak hezkej zvuk, nemá moc basů a většina z těch, na který jsem hrál, mi nepřišla moc bombastická.
Můj názor je ale jinak podobnej tomu, co píše Kai: Celkově to malý combo nemá tak hezkej zvuk, nemá moc basů a většina z těch, na který jsem hrál, mi nepřišla moc bombastická.