AXL FX-RAP-5
Pravidla fóra
AXL FX-RAP-5
Znáte to někdo ? Jak to hraje ? http://kytary.cz/axl-multiefektovy-peda ... 60:0:0:1:0
Fender Stratocaster+Vintage Noiseless+LSR Roller Nut, Mesa Boogie F-30, Smrcka Overdrive Station III, BuddaWah, Dunlop MicroAmp, Dunlop DynaComp, Carl Martin Red Repeat, Danelectro CoolCat Chorus, Dunlop Phaser 90, Boss SuperShifter, Smrcka 6x Bypass lišta.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: AXL FX-RAP-5
Měl jsem možnost ho slyšet naživo (bohužel ne hrát) a znělo to překvapivě dobře. Pravda že to bylo zapojeno do kvalitnějšího lampového aparátu (nějakej Fender, nevím přesně co), ale znělo to. Pokud člověk hledáš řešení "hodně v jednom, v rozumné kvalitě a za rozumné peníze", tak bych tuhle hračku neodsuzoval. Zkreslení podle mě vcelku na úrovni, delay takový neurazí/nenadchne, ale pro člověka, který neví co si vybrat, to bude stačit, chorus mi přišel trochu moc jednovatý.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Aha, super, přemýšlím, že bych to koupil do zkušebny, abych nemusel tahat svůj 15kg pedalboard. Na Youtube jsem bohužel žádnou ukázku nenašel, ani na stránkách výrobce, nebo neumím hledat, ... 
Fender Stratocaster+Vintage Noiseless+LSR Roller Nut, Mesa Boogie F-30, Smrcka Overdrive Station III, BuddaWah, Dunlop MicroAmp, Dunlop DynaComp, Carl Martin Red Repeat, Danelectro CoolCat Chorus, Dunlop Phaser 90, Boss SuperShifter, Smrcka 6x Bypass lišta.
- Nero
- Rádce
Mno, máš zajímavý nápad - mě by připadalo logičtější mít tohle na doma a ve zkušebně nechat 15kg pedalboard, abys to nemusel tahat
Když koukám na co hraješ, tak bych ti doporučil to ozkoušet - jde o to, že přece jen tvé efektíky už jsou na nějaké kvalitativní úrovni a jsi od nich na něco zvyklý, tak aby tě tohle nezklamalo. Tím nechci snižovat kvality toho multáku, ale přece jen ušiska si ochotně zvykají na to, co jim člověk předkládá.
Když koukám na co hraješ, tak bych ti doporučil to ozkoušet - jde o to, že přece jen tvé efektíky už jsou na nějaké kvalitativní úrovni a jsi od nich na něco zvyklý, tak aby tě tohle nezklamalo. Tím nechci snižovat kvality toho multáku, ale přece jen ušiska si ochotně zvykají na to, co jim člověk předkládá.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Jasně, jenže já hraju prakticky každý týden, takže to mám trojmo - pedalboard v dodávce, který jezdí na koncerty, pak něco do zkušebny, abych to nemusel přenášet a na doma mám malýho VOXe, na tzv. "kontrolní poslech"
. O ten mi jde i ve zkušebně, pořádnej zvuk si uživám až na koncertě. Na zkušebně mi horší kvalita nevadí, stejně se tam musím držet docela potichu, atd., ... Protože hraju pořád, tak chci přenášet jen kytaru.
- Nero
- Rádce
Tak co ti poradit - snad jen to prostě ozkoušet 
PetrPeter 1975 - 2008
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, na druhou stranu, může to být i relativně "raritní" zvuk, dneska má každe vesmě ty samé efekty a trošku se lišit může být ku prospěchu věci. Ostatně nic nebrání to vyzkoušet a do 30ti, potažmo 14ti dnů to vrátitNero píše:Tak co ti poradit - snad jen to prostě ozkoušet
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge