Fender or Crate
Pravidla fóra
Fender or Crate
Ahoj budu si kupovat kombo a rozhoduji se mezi těmi to dvěmi: http://kytary.cz/fender-frontman-f15g/9 ... 64:0:0:1:0 a http://kytary.cz/crate-flex-wave-series ... 92:0:0:1:0 a mám kytaru http://kytary.cz/squier-by-fender-bulle ... 75:0:0:1:0 možná to tu někde uš je napsaný ale ňák sem nenašel přesnou odpověď dík za názory a čau.
Naposledy upravil(a) Hlína dne 25.05.2009 14:22, celkem upraveno 1 x.
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fender or Crate
a co chces hrat za styl?ty fendry jsou spis na clean
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k kytare tak asi fendra, jelikoz ma singly tak potrebuje peknej clean
Tak já chci hrát hlavně punkrock, rock, punk, možná trochu metal ale ten spíš ne !
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak to bych bral spis toho crata...idyz nevm jestli mas nejstastnejsi kytaru na todle..ale zas jestli nebudes hrat higain tak by to melo byt ok
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
crate...
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
tak kdyz uz crate tak tenhle s 12kou repro http://kytary.cz/crate-flex-wave-series ... 92:0:0:1:0
- Stratmaster
Přesně, není zase o tolik dražší a získáš jak reverb, tak dvanáctipalcovej reproduktor, se kterým bude kvalita zvuku úplně jinde. Sám to kombo mám, takže můžu jen doporučit.Disasterpiece píše:tak kdyz uz crate tak tenhle s 12kou repro http://kytary.cz/crate-flex-wave-series ... 92:0:0:1:0
Naposledy upravil(a) Stratmaster dne 24.06.2009 13:18, celkem upraveno 1 x.
Cort KX-5 BKM + Seymour Duncan SH-6/Squier Bullet Strat Sunburst → Planet Waves Custom Pro → Peavey "Redstripe" Bandit 112
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240
Na cvičení: Crate Flex Wave 15R
Na cesty: VOX AmPlug LEAD → SHURE SRH 240
Já jsem si právě myslel že ktý mí kytaře se ten fender hodí ale kdyš to tady tak vidim tak asi koupim ten crate ....
Kup crate...a popřemejšlej i o jiný kytaře. Něco s humbuckerem, protože z toho singlu ti asi praskne č...hlava...Humbucker nebude tak strašně ječet a pištět...Hlína píše:Já jsem si právě myslel že ktý mí kytaře se ten fender hodí ale kdyš to tady tak vidim tak asi koupim ten crate ....
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Tak si zejtra objednávam Fendra protože si myslim že se ktý mí kytaře hodí víc a myslim že skreslenej bude mít vpohodě časem přikoupim efekt a myslim že to bude v pohodě ...
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
a neces si na toho fendra/crata nejdriv zahrat nez to kupovat podle toho ze to ma stejnou znacku?
Na ten Crate uš jsem hrál a je to docela v pohodě ale bratr říká že ten Fendr bude lepší ktý mí kytaře protože mam singly, a navíc mi příde že ten Fendr je lepší na přenašení ze zadu je zadeklovanej a je menší ....
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
oukej, ale mylsim ze bez krabky si na to neco tvrdsiho nezahrajes
predamti Fendra kombo,ked tak napis spravu
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private
A můžeš mi ho doporučit ? (je dobrý ?)
no ja mam 65W verziu..je dost univerzalne a v pohode ti bude stacit i do skusobne ked tak..som s nou spokojny,ale potrebujem hlavu..ak by si mal zaujem tak sa ozvi
Ibanez SZR520 (Bareknuckle Cold Sweat+Stockholm), Orange Rocker 30, Blackstar HTV 212, Korg Poly,TC Electronic Mojomojo, BOSS NS-2, EHX Small Clone, EHX Pulsar
bandzone.cz/private
bandzone.cz/private