to je mi jasny, jen rikam co si o tom myslim. ber to jako nazoraivn86 píše:Nelíbí? Nevadí... Je mi jasný, že se nelíbí všem. Ale jsou lidi co si to rádi poslechnou. Na světě není jenom metal a punk.humus píše:ty hrajes v te folkove skupine co mas v odkazech www? desna hudba
Stejně jako já nemusím garážovej metal tak ty nemusíš folk. To je normální stav....
Jezdíme po koncertech a festivalech tak to zase asi nebude tak hrozný
Abychom se lépe poznali...
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
No...jsem Honza, je mi 15 a jsem tak 190cm vysoký, husté hnědé vlasy kmitají mezi stylem Beatles (nechtěně) a takovým elegantním sestřihem. Jsem z Ostravy a jsem na to sakra hrdý 
Na kytaru hraju asi rok a půl.
Můj vývoj v muzice byl křivolaký...než jsem se našel, poslouchal jsem taneční muziku, nějakou dobu i Hiphop...až jsem zkrze Karla Kryla a mojeho spolužáka zakotvil u hraní na kytaru. Od Kryla jsem šel přes Nirvanu, hodně mě tehdy ovlivnily kapely jako Nirvana a Pearl Jam (ty mám rád doteď), Led Zeppelin a pak konečně Metallica...pak jsem tak nějak začal oběvovat oldschool i modernější metal, Slayer, Panteru, Lamb of God (tři moje srdcovky)...poslední dobou i ten Stoner rock (uchvátili mě QOTSA a Kyuss, ale pátrám dál). Jinak jsem od čisté doprovodky bez zpěvu přešel k sólovce bez zpěvu a zpěv moc neplánuju.
Kapelu už mám, nedávno jsme se dali dohromady (bohužel byl můj návrh na název zamítnut a s tím schváleným se nechci moc šířit)...rád bych hrál metal, ale jaký...to se neví. Spíše takový temnější a agresivnější. Hraju sólovku a byl jsem donucen k doprovodným vokálům
Mimo kytaru se věnuju čtení, před nějakou dobou jsem dost psal (povídky), jezdím na vodu (už tři roky) a jinak blbnu s kámošema...a studuju na osmiletém gymnáziu Hladnov.
Na kytaru hraju asi rok a půl.
Můj vývoj v muzice byl křivolaký...než jsem se našel, poslouchal jsem taneční muziku, nějakou dobu i Hiphop...až jsem zkrze Karla Kryla a mojeho spolužáka zakotvil u hraní na kytaru. Od Kryla jsem šel přes Nirvanu, hodně mě tehdy ovlivnily kapely jako Nirvana a Pearl Jam (ty mám rád doteď), Led Zeppelin a pak konečně Metallica...pak jsem tak nějak začal oběvovat oldschool i modernější metal, Slayer, Panteru, Lamb of God (tři moje srdcovky)...poslední dobou i ten Stoner rock (uchvátili mě QOTSA a Kyuss, ale pátrám dál). Jinak jsem od čisté doprovodky bez zpěvu přešel k sólovce bez zpěvu a zpěv moc neplánuju.
Kapelu už mám, nedávno jsme se dali dohromady (bohužel byl můj návrh na název zamítnut a s tím schváleným se nechci moc šířit)...rád bych hrál metal, ale jaký...to se neví. Spíše takový temnější a agresivnější. Hraju sólovku a byl jsem donucen k doprovodným vokálům
Mimo kytaru se věnuju čtení, před nějakou dobou jsem dost psal (povídky), jezdím na vodu (už tři roky) a jinak blbnu s kámošema...a studuju na osmiletém gymnáziu Hladnov.
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Však to tak i beru...humus píše:to je mi jasny, jen rikam co si o tom myslim. ber to jako nazoraivn86 píše:Nelíbí? Nevadí... Je mi jasný, že se nelíbí všem. Ale jsou lidi co si to rádi poslechnou. Na světě není jenom metal a punk.humus píše:ty hrajes v te folkove skupine co mas v odkazech www? desna hudba
Stejně jako já nemusím garážovej metal tak ty nemusíš folk. To je normální stav....
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Cus cus, slysel jsem pisnicku Mraz, mno a teda, nevim no... kytara ma vykyvy v rytmu a zpevacka roztresenej hlas (jinak by zpivala i pekne), takze na poslech celkem neprijemny, sorry, taky me to moc nevzalo.humus píše:to je mi jasny, jen rikam co si o tom myslim. ber to jako nazoraivn86 píše:Nelíbí? Nevadí... Je mi jasný, že se nelíbí všem. Ale jsou lidi co si to rádi poslechnou. Na světě není jenom metal a punk.humus píše:ty hrajes v te folkove skupine co mas v odkazech www? desna hudba
Guitar : Ibanez RG 350EX (DiMarzio Neck, Bridge PUs)
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Amplification : Bugera 333, Ibanez TN412A Thermion
----------------------------------------------------------------------------
BandZone - Strain-Through - Alternative Metal? HC?
BandZone - SKAliSKA Ska/Punk
BandZone - Disagree of despair Alternative Metal
Ahoj, zaujimava tema 
Som Braňo, mam skoro 23 rokov. Prvu gitaru som mal Jolanu, uz niekedy na zakladke, ale mal som obdobia, kedy som na nej vobec nehraval, takze ani po desiatich rokoch moje hranie nie je obzvlast dobre
Obcas si zabrnkam na basu, nedavno som si kupil aj ustnu harmoniku
Moje hranie obmedzuje to, ze som studentom (matfyz, som na koleji v Prahe) a moja vlastna lenivost
Co sa tyka pocuvania hudby, tak od malicka pocuvam GNR a Metallicu, ale teraz mam celkom siroky zaber pocuvanych zanrov a kapiel, len nesmie chybat gitara!
A nemam vodicak
Som Braňo, mam skoro 23 rokov. Prvu gitaru som mal Jolanu, uz niekedy na zakladke, ale mal som obdobia, kedy som na nej vobec nehraval, takze ani po desiatich rokoch moje hranie nie je obzvlast dobre
Obcas si zabrnkam na basu, nedavno som si kupil aj ustnu harmoniku
Moje hranie obmedzuje to, ze som studentom (matfyz, som na koleji v Prahe) a moja vlastna lenivost
Co sa tyka pocuvania hudby, tak od malicka pocuvam GNR a Metallicu, ale teraz mam celkom siroky zaber pocuvanych zanrov a kapiel, len nesmie chybat gitara!
A nemam vodicak
Chapman ML1 Standard Modern, Squier Classic Vibe Stratocaster '50s, --> Michalík Wah/Volume, Boss IR-2, TC Pipeline Tremolo, TC Alter Ego v2, Fender Marine Layer Reverb --> Yamaha THR 10
hah ok
Já jsem Tomáš a je mi 18. Bydlím v Paskově (14 Km od Ostravy směrem na F-M) a na kytaru hraju od vánoc. Jak jsem viděl jednoho mojeho kámoše jak na to neumí hrát a přitom si to užívat s kapelou tak jsem si řekl SAKRA, líbí se mi to a zkusím to! Přemluvil jsem rodiče, že když budu mít kytaru že nebudu aspoň denně sedět u PC 8 hodin a budu dělat i něco "prospěšnějšího", jelikož jsem závislák na Fantasy RPG hrách a navíc chodím (no chodil
) na školu (SPŠei) na obor zaměřený na programování, takže PC to je moje. No a tak jsem ji dostal. Zprvu jsem chtěl hrát to co kámoši, metal, držet dvěma prstama power akordy a přes zkreslení bořit zdi. Za pár dní jsem ale hrál spíš normální "akustické" akordy a teď hraju všechno možné. S kámošem hrajeme u něj v garáži zajímavé kousky někdy i elektro-pop nebo styl prodigy atd. A v budoucnu asi půjdu do kapely v Ostavě, prý metal, uvidíme. Nějak jěště nevím co se mi líbí nejvíc, ale zas tak "tvrdě" jako na začátku to teď už nevidím
Teď jsem navíc tak víc jak měsíc pořádně nehrál, bo jsem se učil na maturu a teď jsem už týden nemocný... Snad se to zlepší.
za toho cca půl roku toho umím dvakrát tolik co kámoš za rok a půl a basák říká, že prý mám talent
ale to je tím že ten kytarista má hudební hluch a stejně se mi zdá, že nic neumím, asi si najdu nějakého učitele, když mám teď čas...
Tož asi tak, zatím jsem lamka, ale líbí se mi to čím dál víc do toho pronikám a každé zahrání s někým mě dycky hecne
Ciao
Já jsem Tomáš a je mi 18. Bydlím v Paskově (14 Km od Ostravy směrem na F-M) a na kytaru hraju od vánoc. Jak jsem viděl jednoho mojeho kámoše jak na to neumí hrát a přitom si to užívat s kapelou tak jsem si řekl SAKRA, líbí se mi to a zkusím to! Přemluvil jsem rodiče, že když budu mít kytaru že nebudu aspoň denně sedět u PC 8 hodin a budu dělat i něco "prospěšnějšího", jelikož jsem závislák na Fantasy RPG hrách a navíc chodím (no chodil
Teď jsem navíc tak víc jak měsíc pořádně nehrál, bo jsem se učil na maturu a teď jsem už týden nemocný... Snad se to zlepší.
za toho cca půl roku toho umím dvakrát tolik co kámoš za rok a půl a basák říká, že prý mám talent
Tož asi tak, zatím jsem lamka, ale líbí se mi to čím dál víc do toho pronikám a každé zahrání s někým mě dycky hecne
Ciao
#2022BezHF vyústil v to, že jsem si uvědomil, že muziku je lepší zažít a dělat, než o ní psát na internet. Tedy sbohem 
Zdravíčko,
jmenuju se Martin, jsem z jižní Moravy, měřím 192 cm, před dvěma týdny jsem maturoval, mám dvě sestry a kulaté záda
S kytarou jsem začal někdy v sedmé osmé třídě. Trampské a táborákové písničky, taky Nohavica a různé jiné songy. Učil jsem se a doteď se učím sám, protože ve svém okolí neznám nikoho, kdo by mě na kytaru mohl učit. Možná jsem jenom líný se po někom shánět, ale mě to takto zkrátka vyhovuje.
První kytara co jsem kdy měl, byla stará španělka po taťkovi (pův. cena 500 Kčs). Pak jsem si chtěl honem koupit něco lepšího, tak jsem uspěchaně bez zkušeností koupil nějaké jumbo značky AMADA. Pár let jsem na něj hrál, ale v poslední době jsem měl jakýsi vnitřní pocit, že mě ta kytara omezuje. Osud tomu tak chtěl, dověděl jsem se o borcovi co prodává Furcha. Vzal jsem tu kytaru do ruky a hned jsem měl jasno. Teď po třech měsících Furchování vím, že osud zkřížil naše cesty
V kapele jsem asi tři měsíce. Nehrajeme sice hudbu zrovna podle mých představ, ale jsou to skvělí kámoši a navíc zkušenosti s kapelou se hodí vždycky. Jinak jezdím jamovat ke kámošovi co hraje na basu. To je to pravé ořechové.
Co se hudby týče, nemám rád vyloženě tvrdé styly. Jinak jsem schopný poslouchat všechno kromě techna a zpívané dechovky.
Nástroje kromě kytary? Cíleně se nevěnuju ničemu, ale když zůstanu s nějakým nástrojem sám v jedné místnosti, zkrátka to nevydržím a začnu to na něj zkoušet.
No pozoruju, že jsem se docela rozepsal. Tak se vám omlouvám za ty dvě minuty, které jste strávili čtením tohoto dlouhého a nudného článku a přeju vám všem ať vám to ladí
jmenuju se Martin, jsem z jižní Moravy, měřím 192 cm, před dvěma týdny jsem maturoval, mám dvě sestry a kulaté záda
S kytarou jsem začal někdy v sedmé osmé třídě. Trampské a táborákové písničky, taky Nohavica a různé jiné songy. Učil jsem se a doteď se učím sám, protože ve svém okolí neznám nikoho, kdo by mě na kytaru mohl učit. Možná jsem jenom líný se po někom shánět, ale mě to takto zkrátka vyhovuje.
První kytara co jsem kdy měl, byla stará španělka po taťkovi (pův. cena 500 Kčs). Pak jsem si chtěl honem koupit něco lepšího, tak jsem uspěchaně bez zkušeností koupil nějaké jumbo značky AMADA. Pár let jsem na něj hrál, ale v poslední době jsem měl jakýsi vnitřní pocit, že mě ta kytara omezuje. Osud tomu tak chtěl, dověděl jsem se o borcovi co prodává Furcha. Vzal jsem tu kytaru do ruky a hned jsem měl jasno. Teď po třech měsících Furchování vím, že osud zkřížil naše cesty
V kapele jsem asi tři měsíce. Nehrajeme sice hudbu zrovna podle mých představ, ale jsou to skvělí kámoši a navíc zkušenosti s kapelou se hodí vždycky. Jinak jezdím jamovat ke kámošovi co hraje na basu. To je to pravé ořechové.
Co se hudby týče, nemám rád vyloženě tvrdé styly. Jinak jsem schopný poslouchat všechno kromě techna a zpívané dechovky.
Nástroje kromě kytary? Cíleně se nevěnuju ničemu, ale když zůstanu s nějakým nástrojem sám v jedné místnosti, zkrátka to nevydržím a začnu to na něj zkoušet.
No pozoruju, že jsem se docela rozepsal. Tak se vám omlouvám za ty dvě minuty, které jste strávili čtením tohoto dlouhého a nudného článku a přeju vám všem ať vám to ladí
Dokud dýchám, hraju!!
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
Tak se taky přidam,
Jmenuji se martin, je mi 16,měřím 177cm.
S hudbou obecně jsem začal v 5ti letech na flétnu ve školce a zárověň jsem v lidušce odbýval PHV. Pak jsem vychodil pět a půl roku na akordeon a od tý doby jsem samouk, hrál jsem půl roku na foukací harmoniku a pak rok na banjo, ale furt jsem si řikal, že to jaksi není ono. Ve třinácti jsem konečně došáh na taťkovou kytaru, co se tam od malička válela na skříni a hrál jsem folk, po půl roce jsem přičich k metalu a po dalšim půl roce jsem koupil elektriku. Od tý doby mi to nějak rychle utíká...
Jmenuji se martin, je mi 16,měřím 177cm.
S hudbou obecně jsem začal v 5ti letech na flétnu ve školce a zárověň jsem v lidušce odbýval PHV. Pak jsem vychodil pět a půl roku na akordeon a od tý doby jsem samouk, hrál jsem půl roku na foukací harmoniku a pak rok na banjo, ale furt jsem si řikal, že to jaksi není ono. Ve třinácti jsem konečně došáh na taťkovou kytaru, co se tam od malička válela na skříni a hrál jsem folk, po půl roce jsem přičich k metalu a po dalšim půl roce jsem koupil elektriku. Od tý doby mi to nějak rychle utíká...
Die Hard or Die Home
Tak teď se přidám já.
Je mi 18 let, bydlím v paneláku v Praze a hraju od 15ti. Kapelu nemám, spíš si jen tak brnkám pro potěšení. První věc co sem se naučil byla Smoke on the water na jednu strunu
a hned potom nothing else matters (je ten základ vybrnkávání a pár akordů). Pak sem hrál a poslouchal hodně Nirvanu, ale ta mi časem přišla trochu jednoduchá. Ne jako že bych si dával na kytaru s přehledem kompletní repertoár, ale ta muzika (i když dobrá) byla tak trochu neuspokojující co se týče hry a už se mi to tak nějak oposlouchalo. Zapátral jsem a brzo našel kapely jako Soundgarden, Alice in chains, Smashing pumpkins nebo Rage against the machine a začal je hrát. Později jsem si taky oblíbil Red Hoty (hlavně ty starší desky) a asi tak před půl rokem jsem zakotvil u Hendrixe. Fakt hroznej zásek. Když sem to (Voodoo child slight return) poprvý slyšel v rádiu, což bylo asi před tím půl rokem, tak sem už tušil, že to bude Hendrix a jen sem tak jako čuměl
no a když to potvrdil i moderátor, tak sem si začal shánět kompletní diskografii a hrát to, nebo se o to pokoušet. Zatim mám kolem 25 alb a stále nejsem u konce (Áááááááááá
). A divil bych se kdyby ste to dočetli až sem... 
EDIT: Já sem taky Martin
Je mi 18 let, bydlím v paneláku v Praze a hraju od 15ti. Kapelu nemám, spíš si jen tak brnkám pro potěšení. První věc co sem se naučil byla Smoke on the water na jednu strunu
Naposledy upravil(a) rasomaso dne 17.06.2007 19:49, celkem upraveno 2 x.
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
- Alexi_Laiho
Tak jo
, je mi 18 , sem jako dost dalších tady taky Martin ,
sem na střední odoborný -pinglovi ( zejtra se rozhodne jestli budu dál nebo ne , tak držte palce
) ,
hudební styly sem dost střídal , jednu chvili sem byl blázen do Landy, pak sound systemů a posledních cca 5 let do metalu , začal sem hrát cca před dvouma rokama , začínal sem punkem , s kámošema v garáži , pak sem chvili chodil k učiteli , začla práce tak sem se musel rozloučit a na chvili pověsit kytaru na hřebík , takže aktivně hraju třeba rok a něco , jinak ted mam taky práci , školu , k tomu ještě slečnu ale na kytaru mam čas pořád
, což je výborný .
Ted se snažim o hraní Bodomů , Pantery , Chimairy, Slipknotů
a samozřejmě Sin.teXu
At vám to hraje
sem na střední odoborný -pinglovi ( zejtra se rozhodne jestli budu dál nebo ne , tak držte palce
hudební styly sem dost střídal , jednu chvili sem byl blázen do Landy, pak sound systemů a posledních cca 5 let do metalu , začal sem hrát cca před dvouma rokama , začínal sem punkem , s kámošema v garáži , pak sem chvili chodil k učiteli , začla práce tak sem se musel rozloučit a na chvili pověsit kytaru na hřebík , takže aktivně hraju třeba rok a něco , jinak ted mam taky práci , školu , k tomu ještě slečnu ale na kytaru mam čas pořád
Ted se snažim o hraní Bodomů , Pantery , Chimairy, Slipknotů
a samozřejmě Sin.teXu
At vám to hraje
vše prodávam ,tak kdyby byl zájem..
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
Cort evl z47 SD snímač , esp-ltd signovku Steava z Deftones s pasivnim emg
Peavey Valveking , rockwell 4x12
zas si ta k***a vzala dalšího... 1. 5. 1975 - 1. 8. 2008
kdyz to chcete
....jmenuju se Marian je mi 16 let chodim na Gympl v Kadani, hraju cca 10 let na housle ale posledni dobou uz me to moc nebralo zacal jsem hledat neco noveho, o prazdninach jsem sel na paradni brigadu (14 tisic za mesic) kamos me vzal na zkousku jeho kamose kamose kterej ma metalovou skupinu....stravil jsem tam cely den ( v te dobe jsem jeste poslouchal hip-hop) po ceste domu sem si pak rukou cinkal s klicema o kalhoty a rikal si ze si jendou tu kytaru koupim...prisel jsem domu a poslechl si tatovo cd od black sabbath....par mesicu jsem rikal rodicum ze bych chtel elektrickou kytaru na Vanoce...ale kytara si ke mne cestu nasla sama. Koupil jsem jetou ibanezku grx170 a na Vanoce jsem ji s kombem dostal. Hraju teda pul roku a od ty doby hraju kazdy den nejmin 3 hodiny a kdyz to nejde a uceni je fakt moc tak si aspon tu jednu hodinku vecer najdu. Jako prvni jsem se naucil smells like teen spirit od nirvany. Ted me predevsim ucarovalo solo ze sweet child o mine......... POchybuju ze to nekdo budete cist
....
PS: pravopis mi nikdy nesel
- Trao
- last.fm: http://www.last.fm/user/martypalounek
- Kontaktovat uživatele:
hele, neni škoda zahazovat 10 let houslí, když se tam můžeš vyřádit stejně jako na kytaře, možná, že některý věci i líp? zkus elektrický housle a prožeň to zkreslenim, muj bratr si je příští tejden kupuje a bude to asi dost maso...tim tě nechci odrazovat od hraní na kytaruGurus píše:kdyz to chcete....jmenuju se Marian je mi 16 let chodim na Gympl v Kadani, hraju cca 10 let na housle ale posledni dobou uz me to moc nebralo zacal jsem hledat neco noveho, o prazdninach jsem sel na paradni brigadu (14 tisic za mesic) kamos me vzal na zkousku jeho kamose kamose kterej ma metalovou skupinu....stravil jsem tam cely den ( v te dobe jsem jeste poslouchal hip-hop) po ceste domu sem si pak rukou cinkal s klicema o kalhoty a rikal si ze si jendou tu kytaru koupim...prisel jsem domu a poslechl si tatovo cd od black sabbath....par mesicu jsem rikal rodicum ze bych chtel elektrickou kytaru na Vanoce...ale kytara si ke mne cestu nasla sama. Koupil jsem jetou ibanezku grx170 a na Vanoce jsem ji s kombem dostal. Hraju teda pul roku a od ty doby hraju kazdy den nejmin 3 hodiny a kdyz to nejde a uceni je fakt moc tak si aspon tu jednu hodinku vecer najdu. Jako prvni jsem se naucil smells like teen spirit od nirvany. Ted me predevsim ucarovalo solo ze sweet child o mine......... POchybuju ze to nekdo budete cist
....
Die Hard or Die Home
nene, ja na housle neprestal hraju furt dál ( vlastne ted mi zbyvej jeste dva roky a udelal jsem druhy cyklus) jen jsem pridal kytaru... ale fakt ze skok z housli na kytaru neni nejak drastickej....hraju stejne dobre az lip nez kamos co hraje 1,5 roku na kytaru
, housle mam rad furt sice kytara silne prevysuje ale vzdyt zu jen 2 roky ne ?? 
Naposledy upravil(a) Gurus dne 19.06.2007 9:24, celkem upraveno 1 x.
- rotten77
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel skok z kytary na housle je...Gurus píše:...nechci se nejak vytahovat ale fakt ze skok z housli na kytaru neni nejak drastickej...
Hraju na kytary a mašinky
rasomaso píše:Tak teď se přidám já.
Je mi 18 let, bydlím v paneláku v Praze a hraju od 15ti. Kapelu nemám, spíš si jen tak brnkám pro potěšení. První věc co sem se naučil byla Smoke on the water na jednu strunua hned potom nothing else matters (je ten základ vybrnkávání a pár akordů). Pak sem hrál a poslouchal hodně Nirvanu, ale ta mi časem přišla trochu jednoduchá. Ne jako že bych si dával na kytaru s přehledem kompletní repertoár, ale ta muzika (i když dobrá) byla tak trochu neuspokojující co se týče hry a už se mi to tak nějak oposlouchalo. Zapátral jsem a brzo našel kapely jako Soundgarden, Alice in chains, Smashing pumpkins nebo Rage against the machine a začal je hrát. Později jsem si taky oblíbil Red Hoty (hlavně ty starší desky) a asi tak před půl rokem jsem zakotvil u Hendrixe. Fakt hroznej zásek. Když sem to (Voodoo child slight return) poprvý slyšel v rádiu, což bylo asi před tím půl rokem, tak sem už tušil, že to bude Hendrix a jen sem tak jako čuměl
no a když to potvrdil i moderátor, tak sem si začal shánět kompletní diskografii a hrát to, nebo se o to pokoušet. Zatim mám kolem 25 alb a stále nejsem u konce (Áááááááááá
). A divil bych se kdyby ste to dočetli až sem...
Ted jsem skoncil u Dream Theater kvuli dokonale kompozicni stavbe jako u vazne hudby, kterou posloucham taky rad.... - dovedete si predstavit ten narez, Vivaldiho Summer na nekolik kytar?
Kytary, trsatka, struny, kabely, komba, repraky, snimace, sroubovaky a hafo ruzneho naradi... 
ahojky,
jsem Ondra (30/kozoroh) a jsem z Prahy, i když narozen v Jindřichově Hradci.
začínal jsem s kytarou v 18 letech, hrál jsem na devítistrunnou kytaru, stavěnou panem Kučerou z Kladna. Hrál jsem převážně folkové věci. Doprovodku a zkoušel první sóla.
Devítistrunku jsem po letech vyměnil za šestistrunnou Takamine a naučil spoustu nových technik hry, které vícestrunné kytary moc nedovolují. Taky jsem se posunul směrem k blues, jazzu a bigbítu. Teď hodně hraju na svou novou elektrickou kytaru Cort M200, kterou mám asi půl roku. Je to dřina, protože technika hry je naprosto odlišná od akustiky. Ale děsně mě to baví. Hraji prstama, trsátkem, zkouším slide a použití palcového prstýnku (jako Tommy Emmanuel). Jsem žákem výborného kytaristy Tomáše Valáška (1 kytara v muzikálu Jesus Christ Superstar)
Jako malej jsem poslouchal Pražskej Výběr a Olympic. Pak postupně přešel na zahraniční kapely. V té době tady toho nebylo moc a tak se sbírka nahrávek plnila pomalu. Kapelou číslo 1. je pro mě bezesporu Queen a bezkonkurenční vokál Freddie Mercury. Jako druhá kapela je Helloween. Německá power - speed metalová legenda. Na třetím místě jsou všichni báječní muzikanti a kytaristi.
Mám potravinářskou průmyslovku, ale pracuji v bankovnictví. Mám 191 cm a 78 kg. V 18 letech jsem přišel o prsteníček, takže mám jen 9 prstů.
byl jsem na vojně, mám řidičák a 1kyu v Aikido (s Aikidem jsem procestoval mnoho zemí Evropy a Japonsko). Běhám půlmarathony a rád hraji tenis a bowling. Píšu básničky a povídky.
Naše bigbítová kapela se minulý měsíc rozpadla a tak jsem teď bezprizorní muzikant
mějte krásný den
jsem Ondra (30/kozoroh) a jsem z Prahy, i když narozen v Jindřichově Hradci.
začínal jsem s kytarou v 18 letech, hrál jsem na devítistrunnou kytaru, stavěnou panem Kučerou z Kladna. Hrál jsem převážně folkové věci. Doprovodku a zkoušel první sóla.
Devítistrunku jsem po letech vyměnil za šestistrunnou Takamine a naučil spoustu nových technik hry, které vícestrunné kytary moc nedovolují. Taky jsem se posunul směrem k blues, jazzu a bigbítu. Teď hodně hraju na svou novou elektrickou kytaru Cort M200, kterou mám asi půl roku. Je to dřina, protože technika hry je naprosto odlišná od akustiky. Ale děsně mě to baví. Hraji prstama, trsátkem, zkouším slide a použití palcového prstýnku (jako Tommy Emmanuel). Jsem žákem výborného kytaristy Tomáše Valáška (1 kytara v muzikálu Jesus Christ Superstar)
Jako malej jsem poslouchal Pražskej Výběr a Olympic. Pak postupně přešel na zahraniční kapely. V té době tady toho nebylo moc a tak se sbírka nahrávek plnila pomalu. Kapelou číslo 1. je pro mě bezesporu Queen a bezkonkurenční vokál Freddie Mercury. Jako druhá kapela je Helloween. Německá power - speed metalová legenda. Na třetím místě jsou všichni báječní muzikanti a kytaristi.
Mám potravinářskou průmyslovku, ale pracuji v bankovnictví. Mám 191 cm a 78 kg. V 18 letech jsem přišel o prsteníček, takže mám jen 9 prstů.
byl jsem na vojně, mám řidičák a 1kyu v Aikido (s Aikidem jsem procestoval mnoho zemí Evropy a Japonsko). Běhám půlmarathony a rád hraji tenis a bowling. Píšu básničky a povídky.
Naše bigbítová kapela se minulý měsíc rozpadla a tak jsem teď bezprizorní muzikant
mějte krásný den