co si o týhle partičce kolem kaye myslíte a jak se vám líbí jejich noví elektro kytarový počin mgkk telephaci
pro ty co nevědí http://www.myspace.com/sunshinetrash
sunshine
- tallicaman
Re: sunshine
ja si myslim, ze to je banda buzerantu... pamatuju si, jak jeste zacinali a hrali u nas na sokolce po rudych kostrach... to byl sileny propadak, vsichni z tama utekli, to vrzani se nedalo poslouchat... videl jsem o nich dokument na ctcku a dodnes se tomu smeju... otazka na jednoho clena: jakou roli plnis ty v kapele? odpoved: no ja se staram klukum o vlasy a aby byli pekne ostrihani a upraveni
... no konec, este mi vysvetlete, jak se tyhle ufa dostaly na mtv... i kdyz tam jsou asi vsichni takovi...
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Nedavno sem se o ne zacal trochu vic zajimat a docela se me libej, ale zatim toho moc nevim takze to je takovej prvni dojem. Kazdopadne nesoudim kapely podle vyroku atd. ale podle toho jakou udelaj show a jak daleko to dokazou dotahnout (jesli si dokazou udelat nejakou fanouskovskou zakladnu tim myslim aby me nekdo nenarknul ze zbrojim proti UG kapelam nebo co ja vim co zas nejaky ortodoxaci muzou vymyslet).. Ted budou hrat na votviraku a pak je uvidim na maly skale tak se docela tesim
Poznal jsem je pred lety na majalesu v OVe. Tehdy me to nezaujalo. Vice spise tam stal za prd zvuk a ten zpev me byl celkem protivny... Pamatuju tu dobu, kdy Sunshine byli v kazdem casaku, dokonce i v nehudebnich casopisech, meli silenu medialni kampan typu: "Ano, jsme to my, co jsme v MTV...a mame uzasnou smlouvu!" Tim se pro me stali dosti neoblibenymi uz jen z principu. Nevim jak to napsat, abych neurazil vas mladsi, ale je to vylozene kapela pro deti, dle meho nazoru - staci ze kazdy prcek je zna. No nic...
Nevim, jestli o nich neco vite, mozna byste trosku meli prehodnotit svuj pohled..kluci si vlastnim usilim krizemkrazem projezdili USA po klubech pri nekolika svych tour, mozna se budete divit, ale je to asi nejznamnejsi ceska kapela ve svete v ramci majoritnich hudebnich trhu..btw. hrali i s At the Drive In..vydreli si svoji pozici svoji show, vlastnim postojem i zvukem..potom, co se ve Statech upsali Linde Perry, uz to slo dle myho z kopce, ty dve posledni trash/indie/electro (Dreamer a MGKK..) alba uz nejsou pro me, ale jejich predesla cast tvorby do Moonshower and Razorblades je neco naprosto vyjimecnyho a nevidanyho, zaklad hardcore/alternativni cesky sceny, bohuzel v CR se uspech neodpousti a neznalost ceskyho malomestaka je holt stale primarni..je to svetova kapela, ktera se musi respektovat!
FENDER STANDARD TELECASTER - GIBSON SG WORN BROWN | CERIATONE 20 WATT LEAD & BASS - ORANGE TH30 - FENDER HOT ROD DELUXE | ORANGE PPC412 BLK
- Crowley
- Kontaktovat uživatele:
koho budu respektovat si rozhoduju já a ne banda ulízanejch bukvičáků v růžových tričkách(viz.Sunshine)..
mě se prostě a úplně jednoduše nelíbí jejich zpěv, takže je poslouchat nebudu a respektovat už vůbec ne:)
mě se prostě a úplně jednoduše nelíbí jejich zpěv, takže je poslouchat nebudu a respektovat už vůbec ne:)
Terror Incognita
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..
http://www.facebook.com/pages/Terror-In ... 3073007674
HAIK Custom Baritone 27" SD Distortion/Jackson DK6 Pro C.O.W sign+Seymour duncan Blackout pick up/acoustic Jumbo Parker

Peavey 6505+,Fractal AXE FX, ENGL 4x12 V30 PRO, QSC RMX1450 , Ibanez LU 20 SL, BOSS DD7,Maxon OD808, AKG WMS 40 PRO, ISP Decimator,Korg Pitchjack Black, Gotham, Spectraflex,MONO80 a hromadu dalsiho harampadi,..